Jobe Mohaka

Stand up paddling si windsurfing cu Jobe Mohaka 10.2

Dacă sunteți în căutarea unui mod versatil și de încredere de a vă bucura de apă, pachetul SUP pentru windsurf gonflabil Jobe Mohaka 10.2 + Mohaka Sup Sail ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie. Cu designul său inovator și construcția de înaltă calitate, acest pachet combină tot ce este mai bun din ambele lumi – stand-up paddleboarding și windsurfing – pentru a vă oferi o experiență unică și incitantă pe apă.

Jobe Aero Mohaka SUP Board 10.2

Să începem cu placa în sine. Aero Mohaka SUP Board 10.2 este o placă gonflabilă care este ușor de instalat și demontat, făcând-o perfectă pentru călătorie sau depozitare. Construcția sa ușoară cu cusături în X și cordonul de sus și de jos asigură rigiditate și durabilitate maxime, în timp ce modelul de spumă EVA anti-alunecare permite SUPing confortabil pe termen lung. În plus, placa are o plasă de depozitare bungee, un mâner din neopren ușor de transportat cu un suport pentru paletă, o supapă Halkey Roberts și un inel în D pe vârf și coadă pentru atașarea accesoriilor.

Jobe Aero Mohaka SUP Board 10.2

Windsurf Ready

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale lui Mohaka este inserția sa de windsurf montată în placă, care vă permite să utilizați placa și ca placă de windsurf. Cu vela, catargul, extensia catargului, baza catargului, cablul de ridicare și brațul incluse, vă puteți transforma rapid și ușor Mohaka într-o placă de windsurf pentru o experiență complet nouă și plină de entuziasm pe apă.

Windsurf Ready

Mohaka include, de asemenea, o șină de tracțiune pe partea inferioară a plăcii pentru mai mult control și stabilitate, și o aripă de blocare EZ de 8 inchi pentru o manevrabilitate sporită. Greutatea recomandată pentru a unui utilzator Mohaka este de până la 120 kg sau 265 lbs, iar placa în sine cântărește doar 9,3 kg sau 20,5 lbs.

Pachetul Jobe Mohaka

Acest pachet vine, de asemenea, cu o padelă reglabilă din 3 piese din fibră de sticlă, un rucsac impermeabil pentru transport ușor, o pompă cu dublă acțiune pentru umflare rapidă și o lesă încolăcită de 10 ft / 3,04 m pentru siguranță sporită.

Cu o garanție de 5 ani și o tehnologie de lipire termică pentru un plus de calitate și siguranță, Jobe Mohaka 10.2 Inflatable Windsurf SUP Package + Sail este un pachet de înaltă calitate, durabil și versatil, care oferă o modalitate unică și incitantă de a vă bucura de apă. Fie că ești un paddleboarder experimentat, un pasionat de windsurfing sau un începător care caută o nouă provocare, Mohaka va oferi cu siguranță o experiență de neuitat.

Placa de stand up paddle Jobe Mohaka 10.2 și vela de windsurf sunt disponibile separat și ca pachet.

Adauga un comentariu