binoclu multispectru Pulsar Trionyx

Noutate de la Pulsar, un binoclu multispectru, Trionyx

Binoclul multispectru Pulsar Trionyx imbina detectia termica cu vederea pe timp de noapte intr-un singur dispozitiv.

Tendința tehnologiei moderne este clară: mai multa putere, caracteristici, conectivitate și confort. Indiferent de domeniu: IT, telefonie, auto sau nautica, veti descoperi ca exista o echipă de ingineri care fac eforturi pentru a obtine produsele mai elegante, mai rapide și mai versatile. Dispozitivele moderne, de orice fel, evoluează în capacitate, în timp ce costă din ce în ce mai puțin.

Pentru iubitorii de concurență pe piața liberă și pentru toți consumatorii, aceasta este o evoluție bună. Înseamnă că exista companii devotate care lucrează neobosit pentru a câștiga noi clienti și pentru a dovedi că sunt cele mai bune.

Utilizari are binoclului multispectru Pulsar Trionyx

Forte de ordine

Când vine vorba de Pulsar, noul binoclu multispectru Trionyx încheie toate dezbaterile tip “best of the best”. Trionyx face mai mult decât să-și îndeplinească scopul si mai mult decât să invingă competiția. Noul binoclu depășeste orice așteptare într-un mod incontestabil, dominator. Fiecare ofițer de politie, vânător, fermier sau entuziast de timp petrecut în aer liber are nevoie de un binoclu Trionyx. Acest binoclu este singurul dispozitiv optic care serveste cu succes orice aspect.

Pentru ofițerii de poliție, armata și oricine face parte din “fortele de ordine”, Binoclul Trionyx este mana cereasca. Capacitățile termice cu focalizare fixă de 384×288 permit detectarea semnăturilor termice la până la 1.000 de metri distanță, cu o mărire a imaginilor de 2,5-10x. Asta înseamnă că fuga suspecților, prezenta armelor de foc utilizate recent, a drogurilor manipulate recent și a vehiculelor calde va fi imediat evidentă.

Dupa folosirea in modul de detectarea termică, Trionyx poate fi pur și simplu trecut la modul digital de vedere pe timp de noapte focalizabil cu mărire de 3,5-14x – cu iluminatorul Infra Rosu inclus – pentru a obține identificarea pozitivă a țintei. Ecest fapt elimina total presupunerile sau necesitatea folosirii unui dispozitiv diferit. Trionyx se ocupă de aproape orice aspect, cu excepția arestării fizice a suspectilor.

Vanatori si entuziati outdoor

Avantajele pe care Trionyx le ofera vânătorilor și entuziaștilor de timp petrecut în aer liber sunt nenumărate. Vânătorii experimentați știu că etica este primordială pentru o vânătoarea responsabilă și conservarea mediului. Cu Trionyx, vânătorii pot localiza rapid animalul de pradă dorit cu senzorul termic și apoi pot trece la vederea digitală de noapte pentru a obține identificarea pozitivă a țintei. Acest lucru va ajuta la reducerea împușcăturilor accidentale ale animalelor care nu sunt vânate, cum ar fi animalele de companie, animalele domestice sau ființele umane. Toate aceste caracteristici spectaculoase sunt continute într-un singur dispozitiv, astfel încât se elimina nevoia de a transporta mai multe dispozitive optice.

Binoclul multispectru Pulsar Trionyx are si capacitatea de înregistrare video și conectivitate Wi-Fi, plus compatibilitate cu aplicația Stream Vision 2, astfel încât utilizatorii să poată capta și păstra toate amintirile prețioase oferite de partidele de vânătoare.

Utilizări suplimentare ale binoclului Pulsar Trionyx

Pentru amatorii de camping, padurari, fotografi sau biologi, avantajele oferite de Trionyx sunt evidente și substanțiale. Animalele interesante care se ascund în spatele tufișurilor sau vegetației pot fi reperate rapid, fotografiate și documentate. Excursioniștii pot extinde cele mai bune trasee și pericole potențiale în care acestea traversează tipuri de teren inegale, necunoscute. Echipele de salvare si padurarii pot localiza excursioniștii pierduți, trecătorii și braconierii cu o precizie uimitoare și puțin efort.

Beneficiile imagisticii termice pentru fermierii comerciali sunt bine documentate. Fermierii si ciobanii cu turme uriașe, uneori de peste 1.000 de animale, pot folosi imagistică termică pentru a-și localiza rapid și a-și alinia efectivul pentru a-și proteja septelul. Dacă un animal cade într-un șanț, este prins într-un gard sau se îmbolnăvește, o bucată de echipament de imagistică termică poate ajuta fermierul să identifice locația animalului și să-i salveze viața.

Pulsar Trionyx Fusion View

O inovație unică a binoclului Trionyx este capacitatea sa de a îmbina viziunea termică și cea digitală de noapte într-o singură imagine. Această nouă tehnologie, cunoscută sub numele de suprapunere multispectru, continuă să fie dezvoltată și actualizată prin intermediul software-ului. În timp ce imaginea suprapusă nu face decât să amplifice capacitatea termică, care este de 2,5-10x, dezvoltatorii sunt încântați să combine aceste tehnologii până când nu este nevoie să comutați între vederea termică și cea digitală pe timp de noapte. Ambele moduri pot lucra în armonie simultană.

Mai multe caracteristici

Alaturi de functiile inovative enumerate mai sus binoclul Trionyx ofera caracteristicile tehnologice tradiționale, încorporate in majoritatea dispozitivelor Pulsar. Acesta are opt palete de culori unice: alb-fierbinte, negru-fierbinte, roșu-fierbinte, roșu monocrom, curcubeu, ultramarin, violet și sepia. Aceste opțiuni diferite de vizualizare permit utilizatorilor să facă diferența între animale, plante și obiecte neînsuflețite în paleta lor preferată.

Binoclul Trionyx are, de asemenea, 16GB de memorie internă, deci există o mulțime de spațiu de stocare pentru imagini și videoclipuri. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, aplicația Stream Vision pentru a-și trimite conținutul către diverse sisteme de stocare a fișierelor sau site-uri de socializare. Pentru autorități acest lucru poate fi deosebit de util pentru a păstra probele video pentru procedurile judiciare. Vânătorii și excursioniștii pot împărti astfel toate momentele speciale cu familia și prietenii.

Pulsar Trionyx – un binoclu rezistent

Având în vedere tehnologia spectaculoasă a Trionyx, s-ar putea crede, in mod eronat, că este un dispozitive high-tech delicat si fragil. Binoclul Trionyx este fabricat dintr-un material compozit durabil din sticlă-nylon și se mândreste cu un rating de rezistenta la apă IPX7, ceea ce înseamnă că este complet impermeabil și poate rezista chiar scufundat 1 metru in apă timp de 30 de minute (Pulsar nu recomandă testarea inutilă a acestei specificații). De asemenea, este complet rezistent la ceață. Binoclul Trionyx poate funcționa la temperaturi cuprinse între -25C până la 40C, ceea ce înseamnă că sunt la fel de utile în regiunile extrem de reci sau insuportabil de calde.

Bateria

Pulsar nu a facut nici un compromis in ceea ce priveste durata viață a bateriei Trionyx. Alimentat de o baterie TPS7 Li-Ion, binoclul va funcționa până la 6 ore daca iluminatorul IR nu este utilizat și timp de 4,5 ore cu iluminatorul IR. Acestea pot fi, de asemenea, alimentate de un cablu de încărcare extern, de 5V USB Type-C.

In concluzie

Binoclul Pulsar Trionyx este, în esență, o unitate care incorporeaza multiple dispozitive și tehnologii unice. Ramane la alegerea utilizatorul daca va folosi doar senzorul termic 384×288, numai imagistica digitală night-vision sau ambele moduri.

Dacă doriți cu adevărat să obțineți cele mai multe din Trionyx, ar trebui să utilizați ambele moduri, plus suprapunerea multispectrală sau fuziunea pentru a vă satisface toate nevoile de vânătoare, fotografiere și optice. Caracteristicile tehnice ale Trionyx, inclusiv înregistrarea video, conectivitatea Wi-Fi și alegerile unice de imagistică fac, cu adevărat, acest dispozitiv unic. De fapt, acest grad de tehnologie nu a fost niciodată disponibil comercial pentru publicul larg până acum.

Sursa articolului pulsarnv.com.

Adauga un comentariu