motor electri outboard Mercury Avator

Mercury Marine anunta Avator, un nou concept de motor electric outboard

MIAMI (16 februarie 2022) — Mercury Marine, o divizie a Brunswick Corporation (NYSE: BC), a dezvaluit noul său concept de motor electric outboard Avator. Acesta reprezinta următorul pas facut de Mercury în inovația marină, tehnologia avansată și inginerie. Conceptul de outboard electric va fi expus pentru prima dată în timpul Salonului Nautic Internațional de la Miami din 2022 și reprezinta un pas premergator către lansarea oficială a produselor electrice outboard mai târziu în 2022 și 2023.

Avator creează o nouă experiență de navigație pentru clienții globali ai Mercury, combinând o investiție în electrificare cu peste 80 de ani de experiență în industria navală. Folosind resursele și reputația Mercury pentru hidrodinamică, rezistență la coroziune, fiabilitate și design industrial, Avator va oferi o experiență superioară utilizatorului pentru o gamă largă de ambarcatiuni și activități nautice.

Mercury Marine anunta Avator

„Suntem încântați să anunțăm oficial această nouă fază a viziunii noastre pentru viitor, pe care doar Mercury Marine o poate oferi”, a declarat Chris Drees, președintele Mercury Marine. „Electrificarea este importantă din punct de vedere strategic pentru noi, iar acest concept oferă o primă privire asupra modului în care intenționăm să ne îndeplinim angajamentul de a fi liderul industriei atât în ​​produsele cu combustie internă, cât și în propulsia electrică. Ducem eficiența la un nou nivel, deschizând noi modalități de a vă bucura de experiența de navigare cu barca.”

Perspectiva de a naviga cu zero emisii directe

Avator promovează angajamentul Mercury față de sustenabilitate, oferind perspectiva de a naviga cu barca cu zero emisii directe. Mercury folosește, de asemenea, electrificarea pentru a face navigația mai accesibilă, cu funcții precum bateriile interschimbabile și portabilitatea îmbunătățită.

„Mercury are cele mai puternice și mai robuste echipe de tehnologie și proiectare din industrie, care formează o nouă putere in domeniul marin si care va extinde brandul în noi aplicații”, a declarat Tim Reid, vicepreședinte pentru dezvoltare și inginerie de produse Mercury Marine. „Credem că avantajele precum bateriile ușor de schimbat și funcționarea silențioasă sunt foarte atractive pentru actualii și potențialii navigatori. Ne așteptăm ca gama noastră de oferte electrice să se extindă în timp și vom continua să ascultăm feedback-ul consumatorilor și să monitorizăm tendințele de adoptare.”

„Echipa noastră aduna toate cunostintele despre modul în care consumatorii folosesc produsele noastre și le încorporează în Avator, creând un sistem de propulsie electrică care va stabili un nou punct de referință pentru industria navală”, a spus Drees.

Iata caracteristicile principale are noului concept Avator:

Zero emisii directe – Protejați mediul navigand fără gaze de eșapament și emisii directe.
Operare simpla – De la depozitare convenabilă până la operare simplă, conceptul Avator încearcă să redefinească experiența de navigare făcilitand oricarui utilizator să se bucure de apă asa cum isi doreste.
Baterii portabile usor de schimbat, cu încărcare rapidă – o soluție inteligenta pentru a vă alimenta aventurile.
Transport usor – prin eliminarea necesității unui vehicul mare de remorcare sunt create noi oportunități de a explorare in zone mai putin accesibile.
Eficienta optimizata de la motor până la hidrodinamică, pentru a maximiza timpul petrecut pe apă.

Sursa articolului: mercurymarine.com.

Adauga un comentariu