Pulsar Axion 2 XQ35 și Axion 2 LRF XQ3

Pulsar Axion 2 XQ35 și Axion 2 LRF XQ35: calitate mai bună, preț mai mic

Yukon Advanced Optics Worldwide are plăcerea de a anunța lansarea pe piata a dispozitivelor cu termoviziune Pulsar Axion 2 XQ35 și Axion 2 LRF XQ35. În comparație cu generația anterioară de monoclulare cu viziune termică Axion, seria Axion 2 XQ oferă o calitate îmbunătățită a imaginii și o durată de viață extinsă a bateriei, menținând în același timp senzația premium a designului său european și cea mai bună precizie de măsurare a distanței din clasă. Toate acestea la un preț mai bun ca niciodată.

Cu dispozitivele Axion 2, Pulsar s-a dovedit încă o dată a fi pionierul tehnologiei de termoviziune. Algoritmii îmbunătățiți ai Axion 2 XQ au ca rezultat o calitate superioară a imaginii și un timp de funcționare semnificativ prelungit. Observatorul cu telemetru laser de precizie încorporat oferă vânătorului perspectiva esențiala pentru a efectua alegerea corecta. Și, cu corpul său din aliaj de magneziu armat de înaltă calitate, acest dispozitiv este fiabil și rezistent. Este cel mai bun partener de vânătoare.

Pulsar Axion 2 XQ35

Axion 2 XQ35 – termoviziune de calitate europeana

Noile dispozitive Axion 2 XQ35 ies în evidență prin senzorul lor de imagine termică de înaltă sensibilitate Lynred, fabricat în Franța, cu rezoluție de 384×288 pixeli (dimensiunea pixel 17 microni). Acest lucru asigură recunoașterea perfectă a detaliilor chiar și în cele mai dure condiții meteorologice, când contrastul termic este extrem de scăzut. Cele mai mici diferențe de temperatură vor fi vizibile clar în conditii de precipitații, ceață sau umiditate ridicată.

Va veti simti încrezător atunci cand luati cu dvs. noul Axion într-o călătorie lungă prin pădure. Dispozitivul este proiectat pentru o utilizare intensă constantă. Corpul din aliaj de magneziu de înaltă calitate este ușor, dar robust. Carcasa protejează în mod fiabil componentele interne ale camerei termice de șoc, umiditate, căldură și frig. În plus, carcasa metalică de calitate dispersează în mod eficient căldura generata de electronice, minimizând zgomotul imaginii și sporind consistența de funcționare pentru observarea pe termen lung.

Pulsar Axion 2 XQ35

Pulsar Axion 2 XQ35 ofera o imagine superioară

A doua generație Pulsar Axion dispune de un puternic obiectiv Germanium F35/1.0 cu deschidere rapidă, ceea ce permite cea mai bună calitate a imaginii și o eficiență maximă de detecție. Aceste elemente optice oferă o transmisie în infraroșu ridicată în gama LWIR. Fabricarea de înaltă precizie a elementelor lentilelor optice are ca rezultat o imagine extrem de clară și detaliată generată de senzorul Axion 2 XQ.

În combinație cu un senzor Lynred extrem de sensibil, obiectivul cu deschidere rapidă oferă capacități de detectare excepționale. Un obiect standard de 1,8 m înălțime poate fi detectat până la 130 m distanță în conditii de întuneric complet.

Noile dispozitive Pulsar Axion 2 sunt echipate cu un afișaj AMOLED cu contrast ridicat, cu redare îmbunătățită a culorilor. Veți fi uimit de cât de clară și precisă este imaginea.

Algoritmi îmbunătățiți pentru o observare optimă

Fata de predecesorul sau Axion 2 XQ35 beneficiaza de noi algoritmi de procesare a imaginii și o ajustare fina a luminozitatii și contrastului care, combinate cu cele trei niveluri de amplificare a imaginii disponibile, oferă asistență în detectarea și recunoașterea timpurie a țintelor în diferite condiții de vreme și temperatură.

Mai mult, dispozitivele cu termoviziune Axion 2 XQ au un câmp vizual liniar larg distinctiv de 18,2 metri la o distanță de 100 metri sau un câmp vizual unghiular de 10,7°. Aceste caracteristici de observatare îmbunătățite sunt perfecte pentru a vizualiza zone largi și pentru a observa obiecte îndepărtate în mișcare.

Pentru o imagine și mai detaliată, utilizați funcția „Imagine în imagine” (picture in picture). O fereastră suplimentară va apărea în partea de sus a afișajului arătând centrul scenei observate mărit de două sau patru ori.

Axion 2 LRF XQ35 incorporeaza un telemetru laser pentru luarea de decizii precise

Versiunea LRF a Axion 2 XQ35 are încorporat un telemetru laser de precizie – o componentă esențială pentru înțelegerea distanței țintă și pentru a efectua alegerea corecta. Telemetrul laser cu o rază de până la 1000 de metri vă permite să măsurați distanțe în unitati de măsură unice și în moduri de scanare continuă cu o precizie de ± 1 metru pentru o evaluare rapidă și fără probleme a scenariului. Cunoscând distanța precisă, veți putea evalua particularitățile peisajului, distanța și alți factori importanți.

Pulsar Axion 2 LRF XQ35

Economie de timp și spațiu

Când spunem că Axion 2 XQ35 ofera cel mai bun raport pret/calitate, vorbim serios! Designul compact al dispozitivului economisește spațiu și este confortabil si ușor – doar 300 de grame. Pulsar Axion 2 XQ35 este ușor de montat și de operat atât pentru vânătorii dreptaci, cât și pentru stângaci.

Axion 2 XQ35 nu doar ca economisește spațiu, ci oferă și un timp de pornire semnificativ scurt: datorită lentilei cu deschidere rapidă F35/1.0, dispozitivul este complet funcțional în 5 secunde de la pornire. Pornirea rapidă ajută la economisirea energiei bateriei – îl puteți opri și porni într-o clipă dacă este necesar.

De fapt, timpul de funcționare al noului Axion a fost dublat! O baterie reîncărcabilă APS5 de mare capacitate asigură până la 11 ore de funcționare continuă a dispozitivului de termoviziune cu o singură încărcare. Bateria este scoasă din carcasă și înlocuită cu una nouă în câteva secunde.

Păstrează-ti amintirile

Noua versiune Axion 2 XQ (precum și versiunea LRF) beneficiaza si de un video recorder încorporat. Memoria internă poate stoca ore de material video și zeci de mii de fotografii. Achiziționand si un spotter termic veti primi gratuit si 16 GB spațiu de stocare cloud Pulsar.

Conectivitatea Wi-Fi încorporată îmbunătățită vă permite să vă conectați Axion 2 XQ la smartphone-uri Android și iOS prin intermediul aplicației mobile Stream Vision 2. Acest lucru deschide o gamă largă de opțiuni, inclusiv actualizări de software pentru dispozitive wireless, transmitere în timp real a imaginilor de pe dispozitiv pe ecranul unui smartphone, postare pe rețelele sociale plus control de la distanță al funcțiilor dispozitivului digital și acces la transmisiuni de știri de către Pulsar.

Sursa articolului pulsar-nv.com.

Adauga un comentariu