Patru dintre avantajele unui sistem maritim audio Fusion complet

Patru dintre avantajele unui sistem maritim audio Fusion complet

Aflați mai multe despre avantajele navigarii acompaniat de un sistem audio Fusion, o marcă maritimă Garmin.

O zi pe apă poate fi satisfăcătoare din toate punctele de vedere. Nu în ultimul rând conteaza si atmosfera sonora – de la sunetul relaxant al valurilor până la melodiile tale preferate. Și, pentru cea mai bună atmosferă pe valuri, vă recomandăm un sistem complet de divertisment Fusion®. Alegând să utilizați toate produsele Fusion, veți obține beneficiile unui sistem audio complet integrat, care este de asemenea, optimizat.

1. Calitatea superioara a sunetului Fusion

Este pe primul loc al listei noastre – și probabil al prioritatilor dumneavoastra. Componentul cheie este Fusion DSP (procesare digitală a semnalului). Folosind un sistem complet Fusion, deblocați o combinație puternică de hardware și software meticulos proiectata. Rezultatul este un sunet premium, optimizat pentru mediul marin – de calitate superioară la fiecare nivel de volum.

Un alt beneficiu major este posibilitatea de streaming Wi-Fi®. Apollo™ Series1 este primul sistem stereo marin din lume echipat cu această caracteristică și elimină BLUETOOTH® de pe apă. Transferul de date mai rapid permite o calitate mult mai mare a sunetului și include streaming prin Apple Airplay® 21 și dispozitivele dumneavoastră Apple® compatibile.

2. Integrare facila la bord

Parte a familiei marine Garmin, sistemul stereo Fusion Apollo ofera beneficiul suplimentar al conectivității totale a ambarcațiunii. Folosind un cablu Ethernet, puteți conecta mai multe aparate stereo împreună pentru un control audio unificat pe ambarcațiunea dvs. Dacă doriți să evitati cablurile, Apollo™ RA770 poate utiliza Wi-Fi pentru a se conecta wireless la un sistem stereo Apollo™ SRX400 – reducând timpul de instalare, costul și complexitatea.

Și, pe măsură ce tehnologia se îmbunătățește, puteți tine pasul cu actualizările de software1 prin aplicația gratuită Fusion-Link™ de pe smartphone-ul dvs. compatibil.

3. Fusion permite mai mult control

Cu mai mult de un sistem stereo din seria Apollo instalat, veți crea o rețea PartyBus™. Aceasta adauga și mai mult control sistemului dumneavoastra Fusion, permițându-vă să reglați volumul în zone individuale sau chiar să activați sau să dezactivați anumite zone. Așadar, dacă doriți să redați o singură sursă pe mai multe sisteme stereo sau să transmiteți pe puntea de la pupa in timp ce păstrați liniștea în cabina principală, puteți face acest lucru de oriunde din ambarcatiune.

Dar dacă nu vă aflati lângă sistemul stereo? Nici o problemă. Majoritatea aparatelor stereo Fusion funcționează cu aplicația Fusion-Link. Folosind un smartphone – sau chiar un ceas inteligent Garmin2 – puteți controla sunetul de oriunde, inclusiv balance, subwoofer și nivelurile de volum. Cu doar câteva clicuri, puteți să configurați profiluri DSP personalizate3 pentru o experiență de ascultare optimizată.

4. Echipament maritim de calitate

Muzica sta la baza distractiei pe apă. Dar distractia de calitate trebuie sa fie si de durată. De aceea, majoritatea produselor Fusion îndeplinesc standardele riguroase ale designului True-Marine™. Toate echipamentele Fusion sunt supuse unor teste extinse, replicând utilizarea pe termen lung în medii marine dure – inclusiv ceață, temperatură, vibrații și UV, precum și evaluări IP pentru rezistenta la apa și praf. Toate produsele Fusion True-Marine includ, de asemenea, o garantie de 3 ani.

De ce aveți nevoie pentru a naviga acompaniati de un sistem complet Fusion

Pentru a beneficia din plin de caracteristicile unui sistem audio Fusion complet, aveți nevoie de stereo marin, difuzoare și un amplificator maritim compatibile.

Stereo maritim: Deși ofera o gamă completă de aparate stereo maritime, Fusion recomandă seria Fusion® Apollo cu DSP activat pentru a debloca cele mai multe beneficii.

Fusion Apollo RA770

Difuzoare: disponibile atât în configurații standard, cât wake tower, Fusion® Signature Series 3i oferă muzică clară, alături de un sistem de iluminare LED care asigura starea de spirit potrivita. Și, pentru o experienta și mai completa, adăugați subwooferele Signature Series 3i și tweetere componente.

fusion signature series 3i

Amplificator audio maritim: eficient și ușor de instalat, un amplificator maritim din seria Apollo sau din seria Fusion Signature vă va oferi puterea de care aveți nevoie pentru cel mai bun sunet de pe apa.

amplificator maritim din seria Apollo

Odată achizitionate, componentele enumerate mai sus, va vor transforma in propietarul unui sistem audio maritim de clasă mondială, cu beneficii pe măsură.

1 Disponibil pe MS-RA670/MS-WB670 atunci când este conectat prin Ethernet la un router de rețea wireless (vândut separat), display multifunctional (MFD) Garmin sau rețea stereo din seria Apollo activată cu tehnologie Wi-Fi.

2 Necesită aplicația Fusion-Link Lite descărcată pe ceasul inteligent Garmin compatibil.

3 Necesită stereo Fusion compatibil DSP.

Sursa articolului Garmin.com.

Adauga un comentariu