garmin marine

2022 un an de exceptie pentru Garmin Marine

Garmin Marine îți alimentează pasiunea pentru plimbari cu barca, iar industria nautică a observat aces lucru. 2022 a fost un an de exceptie in ceea ce priveste premiile castigate, o recunoaștere a calitatii Garmin și al angajamentului Garmin față de inovație și siguranță în industriile de navigație și pescuit.

Garmin Marine a castigat premiul NMEA Producatorul anului 2022

Pentru al optulea an consecutiv, Garmin a fost numit Producătorul Anului (Manufacturer of the Year) în categoria producătorilor mari de către National Marine Electronics Association (NMEA). Este titlul rezervat celei mai recunoscute companii din industria electronicelor marine atât pentru excelența în serviciul produselor, cât și pentru suportul în domeniu.

5 produse Garmin Marine premiate pentru de excelenta de National Marine Electronics

Pe lângă faptul că a desemnat Garmin Producătorul Anului, NMEA a mai acordat și cinci premii “Produs de Excelență” (National Marine Electronics Product of Excellence Awards) în diferite categorii.

Afisaje multifunctionale: GPSMAP® 8616xsv
Autopilot: Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot with SmartPump v2
Divertisment multimedia: Fusion® Apollo™ RA770
Aplicatii mobil utilitare: ActiveCaptain®
Sistem automat de identificare (AIS): Vesper Cortex® M1.

“Suntem mândri să facem parte din NMEA și onorați să fim considerați atât de mare de către colegii noștri din industrie și clienții noștri ca producătorul anului”, a declarat Dan Bartel, vicepreședinte Garmin pentru vânzări globale pentru consumatori, într-un comunicat de presă. “Aceste premii reprezintă angajamentul nostru neclintit de a proiecta, produce, vinde și susține cele mai bune electronice marine din industrie și validează munca grea și dedicarea întregii noastre echipe.”

Garmin Marine a ocupat locul 3 pentru cea mai inovatoare companie maritimă

Soundings Trade Only a clasat Garmin în Top 10 Most Innovative Marine Company, un premiu rezervat celor mai avansate companii care transformă viitorul industriei maritime prin noi inițiative, procese de fabricație, abordări de marketing, tehnologii, produse, forță de muncă și multe altele. Acesta a fost al cincilea an consecutiv de prezenta Garmin pe această listă – de data aceasta clasandu-se pe locul 3.

Premiile IBEX pentru inovație

Gestionate de Asociația Națională a Producătorilor Marini (NMMA) și evaluate de membri ai Boating Writers International (BWI), premiile IBEX pentru inovație recunosc producătorii și furnizorii pentru dezvoltarea lor remarcabilă a produselor în industria ambarcațiunilor de agrement și nu numai. Anul acesta, Garmin a castigat onoruri la categoria OEM Electronics pentru Surround View, primul sistem complet integrat de camere din industrie care oferă monitorizare video în direct, cu vedere panoramică, pentru o vizibilitate deplină de 360 ​​de grade în jurul bărcii de la cârmă.

„Integrând până la șase camere, oferă tipul de vizibilitate pe care ne-o dorim cu toții atunci când centimetrii contează”, a spus judecătorul Ben Stein.

Ppromovarea sigurantei la bord (National Bopating Safety Award)

Compania Garmin se concentraza si pe promovarea navigației sigure și responsabile castingand mentiuni de top la categoria Producători de echipamente și echipamente pentru premiile naționale pentru siguranță pentru industria de ambarcatiuni, prezentate de Fundația Sea Tow. Acest premiu a recunoscut campania Garmin Safe Boating, care a inclus media, social media, webinarii speciale, participarea la diverse organizații și inițiative din industrie în 2022.

Sursa articolului Garmin.com.

Adauga un comentariu