instrument de calcul balistic mobil

Aplicatia de calcul balistic Pulsar Stream Vision Ballistics

Stream Vision Ballistics este un instrument de calcul balistic mobil cu funcții complete pentru fotografiere precisă la distanță lungă. Poate fi asociat cu lunetele de armă Pulsar acceptate prin Bluetooth.

Versiunea actualizată a aplicației 1.0.3 este disponibilă pentru descărcare din AppStore și Google Play. Primul dispozitiv Pulsar care acceptă Stream Vision Ballistics este Thermion 2 LRF XP50 Pro cu noua actualizare de firmware 3.1, lansată pe 4 mai.

Vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni pentru o utilizare corectă a calculelor balistice:

Actualizați aplicația mobilă Stream Vision Ballistics chiar dacă ați încărcat deja versiunea anterioară a aplicației. După actualizare, profilurile pe care le-ați creat mai devreme vor rămâne intacte.
Actualizați-vă luneta Thermion 2 LRF XP50 Pro cu cea mai nouă versiune de firmware 3.1.
Încărcați profilurile pe care le-ați creat în aplicația Stream Vision Ballistics în luneta dvs.
Acum sunteți gata să utilizați calcule balistice.
Vă rugăm să rețineți că, dacă transferați profilurile din aplicație fără a actualiza SV Ballistics și firmware-ul lunetei de armă, aceasta ar putea duce la calcule balistice incorecte.

Calcul balistic precis și ușor de utilizat

După ce creați un profil Stream Vision Ballistics și îl încărcați în luneta termică, puteți deconecta dispozitivul de la aplicație. Calculele sunt apoi efectuate de luneta însași. După măsurarea intervalului, punctul de țintire sugerat va fi afișat pe ecranul lunetei și va rămâne acolo până la următoarea măsurare a distanței.

Această nouă funcție va fi activată prin viitoarea actualizare de firmware pentru Thermion 2 LRF XP50 Pro. În timp ce Thermion 2 LRF XG50 și Thermion 2 LRF XQ50 Pro vor fi adăugate pe listă în viitorul apropiat.

Această aplicație poate funcționa și ca un calculator balistic de sine stătător cu lunetele tradiționale de zi. Este precisa, flexibila și foarte ușor de utilizat datorită algoritmilor săi pentru calcularea corecțiilor traiectoriei. Pur și simplu creați un profil balistic pentru muniția dorită, iar aplicația Stream Vision Ballistics va calcula corecții verticale și orizontale pentru luneta dvs. pe baza datelor furnizate.

Aplicatia de calcul balistic Pulsar Stream Vision Ballistics

Adaptabila la nevoile personale

Cu această aplicație extrem de utilă, un număr selectat de profiluri balistice cu numeroase configurații de muniție poate fi creat și stocat în memoria smartphone-ului pentru utilizare ulterioară.

Baza de date extinsă de muniții acoperă mai multe mărci și calibre pentru toate tipurile de arme și diferite trageri la distanță lungă. Baza de date este actualizată constant cu muniție nouă. Mai mult, Stream Vision Ballistics permite calculele corecțiilor cu muniție personalizată încărcată manual.

Noua aplicație mobilă oferă mai multe moduri de afișare a datelor balistice. Astfel, puteți selecta modul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Sursa articolului https://www.pulsar-nv.com.

Adauga un comentariu