Torqeedo va revolutiona digital industria maritima

Torqeedo va revolutiona digital industria maritima

Tehnologia cloud poate impreuna cu sistemele de propulsie electrica pot modela decisiv viitorul pentru industria maritima.

La sfarsitul lunii august 2023 Torqeedo, liderul global al mobilității electrice pe apă, și c.technology, un furnizor de ultimă generație de infrastructură cloud SaaS pentru vehicule powersport, au anunțat formarea un nou parteneriat. Cele două companii dezvoltă motoare inteligente și intenționează să prezinte sistemul software inteligent la METS (15-17 noiembrie 2023). Introducere tehnologiei cloud la produsele de navigație electrică marchează o altă piatră de hotar pentru Torqeedo în misiunea sa de a face navigatia cu barca mai sigură, mai plăcută și mai ușor de utilizat.

Fabian Bez, CEO al Torqeedo, declară: “La Torqeedo, ne gândim mereu “dincolo de barcă”. Aceasta înseamnă să luăm în considerare ecosistemul de navigație durabilă în mod holistic și să ne punem o mulțime de întrebări dificile. Cum putem face barca electrică și mai ușor de utilizat, in mod convenabil și distractiv? Cum putem folosi cel mai bine capacitatea de încărcare la tarm, într-un port? Cum putem oferi servicii de la distanță și întreținere a sistemului? Cum putem folosi capacitatea bateriei de la bord la maxim? Cum putem ajuta managerii de flotă să înțeleagă modelele de utilizare ale clienților lor și ajuta operațiunile comerciale să maximizeze timpul de funcționare? Cum ne putem asigura că centrele noastre de service pot anticipa nevoile clienților și au întotdeauna în stoc piesele de schimb de care au nevoie? Răspunsurile acestor întrebări și multe altele sunt toate continute de datele informatice.”

Un viitor fara emisii pentru industria maritima

Bez a continuat: “Parteneriatul cu c.technology este un pas semnificativ către o experiență mai bună pentru clienți cu mobilitatea electrică pe apă, indiferent dacă sunteți navigator de regate sau executați un serviciu de feribot. Prin folosirea serviciilor cloud, motoarele noastre intelligente vor stabili noi standarde și vor consolida în continuare poziția Torqeedo ca lider pe piața globală. Cu această tehnologie, vom modela decisiv viitorul pentru industria maritima.”

Expertiza Torqeedo în industrie, combinată cu know-how-ul tehnic al specialistilor de la c.technology, va crea o platformă inovatoare care duce navigatia electrică la un nou nivel. Navigatorii, operațiunile comerciale și managerii de flotă se vor bucura de o experiență mai ușor de utilizat și mai conectată prin intermediul aplicațiilor mobile și bazate pe web cu o mare informație. Proprietarii Torqeedo se pot înscrie, de asemenea, pentru a permite Torqeedo și centrelor sale de service autorizate să colecteze informații despre sistem pentru a oferi cea mai bună experiență de service și întreținere și pentru a furniza date anonimizate pentru a fi utilizate în dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor, pentru a susține un viitor fără emisii al industriei maritime.

Christian Fehr, CEO al c.technology, ne spune: “Suntem încântați să ne unim forțele cu Torqeedo pentru a revoluționa mobilitatea pe apă. Această colaborare se aliniază perfect cu viziunea noastră de a crea ecosisteme conectate pentru vehiculele powersport și, împreună, vom introduce un nivel fără precedent de inteligență și eficiență pentru industria maritimă.”

Sursa articolului: https://www.torqeedo.com.

Adauga un comentariu