pontoanele modulare flotabile TDock.

Pontoanele modulare flotabile Tdock disponibile în Romania prin HobbyMall.ro

Pontoanele modulare flotabile TDock sunt fabricate în Europa (Germania și Italia) si îndeplinesc cele mai înalte standarde de producție. Produsele TDock sunt concepute sa reziste la cele mai dure condiții intalnite in natură.

TDock proiectează, produce și construiește proiecte rezidențiale, precum și proiecte comerciale, inclusiv cluburi și stațiuni internaționale de yachting. Printre proiectele ambitioase TDock enumeram chiar și centrale alimentate solar.

Printre proiectele ambitioase TDock enumeram chiar și centrale alimentate solar

Un proces de design contemporan permite consumatorilor să primească rapid un design și o estimare exactă pentru docuri personalizate. De asemenea sunt disponibile si pontoane modulare preasamblate.

Designul patentat TDock

Designul patentat TDock oferă singurul sistem de andocare modular, usor de schimbat și extensibil, cu flexibilitate încorporată datorita tehnologiei Sequential Flex. La andocare flexibilitatea designului Drive On permite ambarcațiunii (chiar și bărcilor cu lungimea de până la 16 metri!) să obțină acces în siguranță la suprafața pontonului.

Pontoanele modulare flotabile Tdock

Pontoanele modulare flotabile Tdock sunt durabile si flexibile

Durabilitatea extraordinara, flexibilitatea și greutatea redusă a pontoanelor TDock le permit să reziste la valuri care de obicei provoaca probleme serioase oricărui alt design de ponton plutitor. In general cel mai vulnerabil punct al unui astfel de ponton va fi acostarea. În mod obișnuit, apele cu valuri de sub 1 metru înălțime sunt acceptabile pentru pontoanele TDock, cu posibilitatea de adaptabilitate la particularitatile fiecarei locatii.

Un ponton plutitor Drive On permite depozitarea "pe uscat" a unei barci, rib sau scuter de apa.

Un ponton plutitor Drive On permite depozitarea “pe uscat” a unei barci, rib sau scuter de apa. Acest lucru protejeaza chila ambarcatiunilor de alge, scoici și alte organisme acvatice. De asemenea, este eliminată si necesitatea folosirii tratamentelor antifouling, ceea ce reduce costurile de intretinere a ambarcatiunilor și ajută la protejarea mediului.

costuri de intretinere reduse

La fel ca toate modulele Tdock, cuburile drive-on sunt durabile și nu necesită întreținere. Interiorul unității pe cuburi este umplut cu spumă ecologică pentru a solidifica structura.

pontoanele modulare flotabile TDock

Garantie pe viata

Fabricate din material 100% reciclat, pontoanele modulare flotabile TDock au un impact minim asupra mediului acvatic. Fabricarea produselor în Europa, la cele mai înalte standarde și folosind cele mai bune materiale disponibile, permite o altă premieră în industrie, o garanție pe viață pentru toate produsele TDock.

Fabricate din material 100% reciclat

Pontoanele modulare flotabile TDock sunt distribuite in Romania de catre Allbuy International SRL si sunt disponibile pentru achizitie pe hobbymall.ro. La cerere putem asigura si si servicii profesionale de montaj si instalare.

Adauga un comentariu