Jobe Stand Up Paddling 2022

Oferta Jobe stand up paddling pentru 2022

Brandul Jobe Sports este activ pe piata de stand up paddling de ceva vreme. De fapt, în 2022 Jobe sărbătoreste cea de-a 10-a aniversare de prezenta pe piata plăcilor SUP!

În 2012, cand Jobe a initiat dezvoltarea plăcilor de stand up paddle, avea doar o singură placă în gama sa de stand up paddle. De-a lungul anilor, dezvoltarea placilor SUP a continuat, culminand in prezent cu o gamă largă de produse cotate ca fiind printre cele mai bune din lume.

Plăcile SUP produse de Jobe sunt proiectate ținând cont de un singur lucru: o experiența premium pe apă pentru consumatori. Și pentru a obține această experiență premium, plăcile stand up paddling incorporeaza multiple inovații și imbunatatiri.

Colecția Jobe pentru anul 2022 numără un total de 11 plăci diferite împărțite în gama Aero și seria Aero Premium.

Gama stand up paddling Jobe Aero

Seria Jobe Aero conține 3 plăci diferite care sunt perfecte pentru initierea în lumea stand up paddling. Aceste plăci entry-level au un raport pret/calitate excelent pentru și vă vor face să iubiți vaslitul din picioare! În ciuda faptului că se adreseaza incepatorilor, aceste plăci sunt unele dintre cele mai bune de pe piață. Fireste că există încă, pe piață, plăci la jumătate din preț, dar o placă care se transformă într-o banană în timp ce stați pe ea va distruge exact esenta experientei de stand up paddling.

Scopul gamei entry-level este de a pregati utilizatorii pentru experiența completa SUP oferita de gama Premium fara a face compromisuri in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor si bucuria de a practica aceasta activitate.

Iata cele trei placi stand up paddling din gama Jobe Aero 2022:

Yama 8.6 – cea mai buna placa SUP pentru copii

Cu o lungime de 8,6 picioare, această placă este perfectă pentru initierea juniorilor in acest sport. Include o padela pentru copii pentru a păstra un raport perfect între untilizator și echipament.

Jobe Yama 8.6 - oferta stand up paddling 2022

Mira 10.0 – potrivita pentru orice activitate, accesibila și apreciata de mulți

Una dintre cele mai prietenoase și mai accesibile placi SUP de la Jobe. Extrem de manevrabila, ușoara și care poate fi umflata extrem de rapid. În continuare, această placă este una dintre cele mai prietenoase cu bugetul dvs.

Jobe Mira 10.0 - oferta stand up paddling 2022

Leona 10.6 – Cele mai performanta placa Jobe entry-level pentru stand up paddling

Manevrabilitate excelenta, stabilitate și viteză combinate cu accesibilitate. Perfecta pentru toti amatorii SUP.

Jobe Leona 10.6 - oferta stand up paddling 2022

Oferta Premium pentru stand up paddling

Să continuam cu oferta Jobe pentru cei care nu doresc altceva decât ce este mai bun: gama Premium Aero! Cele mai ușoare și mai rigide plăci de pe piață combinate cu o multitudine de accesorii premium. O experiență premium pe apă nu este atinsă doar cu placa în sine, ci și cu accesorii de ultimă generație, cum ar fi o padelă ușoară din fibră de sticlă, întotdeauna incluse în pachetul Premium Aero Series.

Gama SUP Jobe Premium conține 8 plăci diferite:

Yarra 10.6 – cea mai fiabila placa SUP

Este una dintre cele mai vândute placi pentru stand up paddling cu un motiv! Cea mai bună placă universală din gama Jobe. Echilibrul suprem între manevrabilitate, stabilitate și viteză. Acum disponibila în două variante de culoare: Teal & Steal Blue.

Loa 11.6 – placa SUP pentru toata familia

Una dintre cele mai mari plăci Jobe și, în același timp, cea mai stabilă. Loa este placa SUP perfecta daca dorita sa luati cu dvs. copilul sau câinele familiei.

Jobe Loa 11.6

Duna 11.6 – o placa SUP pentru exploratori

O alta vedeta din gama Jobe: Duna. O placă accesibilă, care este optimizată pentru touring, fiind în același timp foarte stabila. O alegere excelenta!

Jobe Duna 11.6- oferta stand up paddling 2022

Adventure Duna 11.6 – pentru amatorii de aventuri pe apa

Duna într-o jachetă nouă. Conceputa pentru aventuri pe apa. Cu un nou sistem de catarame și două genți asortate pentru a vă simplifica partidele aventuroase pe apă. O inovatie în lumea stand up paddling!

Jobe Adventure Duna 11.6

E-Duna 11.6 – placa SUP electrica

Ceva diferit. O placa SUP, o jucărie, numiți-o cum doriți, dar acesta ar putea fi cel mai tare produs dezvoltat vreodată de Jobe. O placă de stand up paddle acționată electric cu o pompă integrată. Vâslitul in varianta 2.0.

Jobe E-Duna 11.6

Neva 12.6 – placa SUP pentru touring

Dedicata celor mai pasionati practicanti de tourning. Designul său simplificat face ca aceasta să fie cea mai rapidă placă Jobe. Dacă ești un pasionat stand up paddling care vrea să parcurgă distanțe lungi, Neva este alegerea perfecta.

Jobe Neva 12.6

Mohaka 10.2 – o placa stand up paddling cu opțiune suplimentară de windsurfing

O placă de stand up paddling potrivită pentru windsurfing, dar care poate fi folosită și ca un excelent allrounder. Faceți cunoștință cu Mohaka. Disponibila cu sau fără velă.

Jobe Mohaka 10.2

SUPersized 15.0 – placa SUP pentru distractia in grup

O placă de stand up paddle (sau platformă… feribot… insulă) concepută pentru mai multe persoane! Această placă susține cu ușurință până la 400 de kilograme, ceea ce o face perfectă pentru a-ți lua prietenii sau familia cu tine.

Jobe SUPersized 15.0 - stand up paddling 2022

Ai nevoie de ajutor suplimentar pentru a alege placa potrivită? In imaginea de mai jos sunt listate placile SUP in functie de scopul pentru care au fost concepute:

Jobe stand up paddling

Sursa articolului jobesports.com.

Adauga un comentariu