Lowrance HDS PRO

Lowrance HDS PRO castiga premiul NMMA pentru inovatie

Lowrance HDS PRO cu ActiveTarget 2 și Active Imaging HD câștigă premiul NMMA pentru inovație la Salonul Național Internațional de la Miami 2023.

Tulsa, Oklahoma – Lowrance, lider mondial în electronice de pescuit din 1957, a primit premiul pentru inovație Discover Boating Miami International Boat Show 2023 la categoria electronice de larg consum pentru noul său HDS PRO cu ActiveTarget 2 și Active Imaging HD.

“Suntem onorați să câștigăm un premiu pentru inovație pentru cele mai noi produse”, a declarat Jeremiah Clark, vicepreședinte și director general, sisteme de pescuit al grupului Navico. “Această nouă tehnologie are scopul de a ajuta pescarii să găsească, să vadă și să prindă mai mulți pești, oferind suita completă de instrumente cu cea mai înaltă rezoluție și cele mai clare imagini ale peștilor și structurii de până acum. Echipa Lowrance este dedicată inovației de produse superioare și aceasta recunoaștere este o dovadă a acestui lucru.”

Lowrance HDS PRO – scurta descriere

Lowrance HDS PRO este piesa de baza a sistemului Ultimate Fishing, oferind o rețea completă și un control complet al bărcii de la prova la pupa, cuprinzând motoare de trolling, piloți automati, motoare, radare, comunicații și conectivitate și control al ancorelor pentru apă puțin adâncă PowerPole®. Noul Lowrance HDS PRO introduce două noi suprapuneri de diagrame pentru modul ActiveTarget Scout și Ghost 360, precum și un nou afișaj de 10″, un favorit al pescarilor, cu un nou factor de formă și raport de aspect, oferind un ecran mai bun într-un nou pachet.

ActiveTarget 2, cea mai nouă actualizare a sonarului live premiat ActiveTarget, oferă vizualizări la rezoluție mai mare ale mișcării și structurii peștilor și le permite pescarilor să recunoască rapid dacă nalucile și tehnicile funcționează în timp real, permițându-le să facă ajustări pentru a induce atacul peștilor. Oferă o imagine mai clară și mai consecventă în întreaga gamă, cu o imagine completă în direct în vizualizările Forward, Down și Scout. În plus, Lowrance HDS PRO va permite utilizarea a două sisteme în același timp, oferind și mai multe vizualizări simultan cu 180 View, Scout Wide View și Forward and Scout split screen view.

Active Imaging HD completează suita de produse cu cele mai clare imagini ale peștilor și structurii de la sonarul Lowrance® CHIRP, SideScan și DownScan Imaging™. În plus, o nouă vizualizare FishReveal™ SideScan este acum disponibilă cu un nou modul sonar S3100, pe lângă deja populară vizualizare DownScan Fish, ajutând pescarii să identifice cu ușurință peștii ținta în lateral și sub barcă.

HDS PRO aduce găsirea peștilor la un nou nivel

“Lowrance HDS PRO aduce găsirea peștilor la un nou nivel, combinând două sisteme sonare live, oferind o viziune mai cuprinzătoare și mai largă pescarului. Inovația nu se oprește aici. Cu noile funcții de suprapunere și FishReveal acum în modul SideScan, localizarea peștilor trofeu nu a fost niciodată mai rapida și mai ușoara”, a spus judecătorul Glenn Hayes.

Programul Innovation Awards, organizat de NMMA și jurizat de Boating Writers International (BWI), onorează producătorii și furnizorii care aduc pe piață produse noi și inovatoare pentru industria nautică. Premiul recunoaște produsele care îndeplinesc cel mai bine criteriile, inclusiv distincția inovatoare față de alte produse în curs de fabricare, beneficiile industriei maritime și/sau consumatorilor, caracterul practic și rentabilitatea. Comitetul de jurizare este format din membri BWI care efectuează teste de produse pe tot parcursul anului și au experiență în produse maritime.

Pentru mai multe informatii despre Miami Innovation Awards 2023, vizitați https://www.nmma.org/press/article/24248.

Sursa articolului https://www.lowrance.com.

Adauga un comentariu