Pulsar Telos

TELOS: O gama premium de monoculare termice pentru viitor

Yukon Advanced Optics Worldwide are plăcerea de a anunța un nou concept, prima linie de monoculare de termoviziune actualizabilă – Telos by Pulsar. Începând cu Telos LRF XP50, urmată de versiunea sa fără telemetru, precum și de o serie de modele diferite de senzori. Această linie de produse premium va fi lansată la IWA OutdoorClassics 2023 din Nürnberg, Germania.

Telos: un produs care nu îmbătrânește niciodată

Monocularele cu termoviziune Telos sunt proiectate pentru o utilizare atemporală. După cum știm, industriile de înaltă tehnologie se îmbunătățesc și se schimbă anual, dacă nu lunar. Imagistica termica nu face excepție. Ca să nu mai vorbim că noi, ca ființe umane, ne schimbăm adesea obiceiurile și prioritațile.

Telos: un produs care nu se îmbătrânește niciodată

Linia de produse Pulsar Telos este menită să se adapteze nevoilor în continuă schimbare ale vânătorilor. Este prima linie de dispozitive de termoviziune de pe piață care oferă opțiunea unui upgrade tehnic.

Deveniți proprietarul unei camere cu termoviziune Pulsar Telos și vă veți putea îmbunătăți și actualiza dispozitivul în viitor. Veți fi liber să treceți la o optică mai puternică, să adăugați un senzor sau un afișaj cu rezoluție mai mare și piese electronice mai eficiente și funcționale. Veți putea chiar să vă echipați dispozitivul cu un telemetru laser și canale optice suplimentare, astfel încât să raspunda întotdeauna preferintelor dumneavoastra și, in acelasi timp, rentabil.

Această nouă soluție unică Pulsar se află în prezent în faza de dezvoltare și va fi introdusă începand cu anul 2024. Toate monocularele Telos achiziționate în 2023 vor fi eligibile pentru actualizare de îndată ce acest serviciu va fi functional.

Sensibilitate termică extremă

Telos este sinonim cu calitate superioară și soluții atemporale. Să aruncăm o privire mai atentă la acest dispozitiv magnific, proaspăt livrat de pe linia de asamblare.

Primul reprezentant al gamei monocularul cu vedere termica Telos LRF XP50 echipat cu cel mai bun senzor Lynred de fabricație europeană, cu o rezoluție de 640×480 și o dimensiune pixel de @17 microni.

Cea mai importanta calitate a sa este sensibilitatea termică extremă NETD sub 18 miliKelvin. Această calitate a senzorului garantează capacități de imagini termice pur și simplu uimitoare chiar și în cele mai severe condiții meteorologice.

Adăugați lentila cu germaniu F50/1.0 cu deschidere rapidă și veți avea cea mai înaltă calitate posibilă și cea mai detaliată și mai informativă imagine în orice condiții de vânătoare.

Noul Telos LRF este ideal pentru detectarea unui obiect de la distanțe mai mari. Utilizați telemetrul laser precis, încorporat, pentru determinarea distanței rapidă și fără erori. LRF măsoară distanțe de până la 1 kilometru în măsurători unice și în moduri de scanare continuă.

Telos beneficiaza de tehnologia avansată de amplificare a imaginii Pulsar Image Boost

Toate modelele Telos vor dispune de tehnologia avansată de amplificare a imaginii Pulsar Image Boost, dezvoltată intern. Aceasta tehnologie ofera imagini termice Telos la cel mai înalt nivel de detaliu, claritate și contrast.

Dispozitivul este capabil să afiseze scene complexe într-o gamă largă de semitonuri – chiar și obiecte cu contrast redus, cum ar fi cerul, iarba sau suprafețele apei. În plus, detaliile oferite de software și claritatea obiectelor la diferite distanțe fac imaginea extrem de informativă.

Pulsar Image Boost Technology

Creșterea manuală a sensibilității senzorului de imagine termică îmbunătățește calitatea detectării atunci când condițiile de observare se înrăutățesc. Un filtru de netezire și o gamă largă de setări de luminozitate și contrast fac observarea prelungită mai confortabilă.

Telos este proiectat sa raspunda nevoilor utilizatorului

Într-un dispozitiv Telos, imaginea poate fi ajustată cu ușurință cu o singură mână. Zoomul digital neted, clasic, și inelele de focalizare sunt amplasate pe obiectiv în aspectul clasic, unul câte unul, precum pe camerele profesionale, lucru ideal atât pentru vânătorii stângaci, cât și pentru cei dreptaci. Dispunerea consistentă a inelelor permite obținerea unei imagini clare, la mărirea dorită, rapid și cu efort minim.

Dispunerea simetrică, verticală, a butoanelor de control permite ca Telos să fie utilizat cu ambele mâini cu același nivel de confort – butoanele sunt situate într-un rând pe panoul superior. Iar cureaua de mână atașabilă poate fi mutată în partea dreaptă sau stângă a dispozitivului, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru și mai multă adaptabilitate și confort de utilizare, Telos oferă comenzi personalizabile și o interfață cu utilizatorul. Acest nou monocular cu termoviziune se caracterizează prin funcționalitate avansată, dar determinarea priorității unei anumite funcții este privilegiul utilizatorului, care este liber să reordoneze elementele de meniu și să determine funcțiile butonului.

Pregatit pentru cele mai dificile condiții de mediu

Veți putea folosi noul Telos LRF XP50 pentru observare de peste 8 ore cu o singură încărcare a bateriei. Noua baterie Li-ion LPS 7i, care poate fi înlocuită rapid, nu necesită încărcătoare speciale – pur și simplu conectați-o la orice adaptor de rețea prin portul USB Type-C și încărcați-o folosind protocolul de încărcare rapidă Power Delivery. Mai mult, bateria LPS 7i acceptă si încărcarea wireless.

Telos - Pregatit pentru cele mai dificile condiții de mediu

Monocularul cu imagistica termica Pulsar Telos a fost proiectat pentru folosirea in condiții dure de mediu. Funcționează corespunzător într-un interval extrem de temperaturi de la -25 la +50°C. Dispozitivele sunt complet impermeabile atunci când sunt complet scufundate în apă.

În plus, corpul cauciucat al lui Telos este de o calitate excepțională și rezistent la uzură. Este antiderapant in conditii umede si se potriveste ferm si foarte natural in mana vanatorului. În plus, carcasa este ușor de curățat și își păstrează aspectul original pentru o lungă perioadă de timp.

Geanta de transport ergonomica si functionala

Noul Telos este livrat într-o geantă elegantă, ușor de utilizat și confortabilă. Personalizată pentru acest dispozitiv, geanta este ideala pentru vânătorii foarte mobili care doresc un access rapid si o depozitare la fel de rapida a dispozitivului.

Sistemul de curele de atașare distribuie greutatea optim pe corpul vânătorului, luând greutatea de pe umeri, spate și gât și permițând mișcarea liberă, îndoirea și întoarcerea fără teamă că dispozitivul va cădea. În plus, husa Telos este echipată cu curele pentru atașare la centură, precum și cu un sistem de atașare Molle modular, inclusiv pentru rucsacuri.

Sursa articolului https://www.pulsar-nv.com.

Adauga un comentariu