dispozitiv de comunicare prin satelit Garmin inReach

Cum să utilizați un dispozitiv de comunicare prin satelit inReach

Garmin oferă multe resurse de asistență pentru a vă ajuta să învățați cum să utilizați dispozitivul de comunicație prin satelit inReach 1 înainte de a vă îndrepta către aventura.

Manual de pornire rapida Garmin inReach

Prima formă de asistență vine în cutia de ambalare dispozitivului inReach. Acest mic dar concis manual de pornire rapidă oferă o privire de ansamblu asupra tastelor dispozitivului, pași pentru configurarea inițială a dispozitivului și instrucțiuni pentru funcții importante, cum ar fi asocierea smartphone-ului, sincronizarea datelor și mesageria bidirecțională. Un manual online complet al dispozitivului este întotdeauna disponibil in Centrul de asistență Garmin.

Centrul de asistență Garmin

Pentru informații mai detaliate despre dispozitiv, Centrul de asistență Garmin este locul unde veți găsi resurse și educație pentru dispozitive inReach. Puteți căuta după numele produsului sau numărul de serie pentru a afișa lista de materiale de asistență, inclusiv manuale pentru dispozitive digitale, articole despre soluții comune, seminarii web și scurte videoclipuri explicative.

Videoclipuri instructive

Videoclipurile explicative de la experții Garmin de asistență pentru produse se găsesc în Centrul de asistență Garmin, fie pe pagina Videoclipuri de instrucțiuni (introduceți numele dispozitivului pentru a căuta), fie în secțiunea de asistență pentru fiecare dispozitiv inReach din fisierul Videoclipuri.

Aceste videoclipuri de 3 până la 6 minute se concentrează asupra modului de îndeplinire a sarcinilor cu inReach, începând cu ceea ce aveți nevoie pentru activare (dispozitiv inReach, card de plată, alt dispozitiv, dacă este necesar) până la modul de utilizare a dispozitivului într-o călătorie.

Asistenta pentru clienti Garmin

Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea despre dispozitivul dvs. inReach în materialele online ale Centrului de asistență Garmin, puteți oricând să contactați echipa Garmin de asistență pentru clienți pentru asistență individuală în timp real. Navigați la pagina de asistență pentru clienți Garmin, introduceți numele dispozitivului sau numărul de serie în câmpul de introducere și faceți clic pe săgeată. Odată ajuns pe pagina de asistență pentru dispozitiv, derulați în jos la secțiunea Contactați-ne pentru mai mult ajutor și alegeți opțiunea Chat sau Apel.

Practica

Proverbul “practica este cel mai bun profesor – Publilius Syrus” este valabil mai ales atunci când vine vorba de a vă simți confortabil cu comunicatorul prin satelit inReach. Experimentarea cu funcții precum navigarea și rutarea TracBack®, trimiterea de mesaje de probă către persoane de contact sau pur și simplu familiarizarea cu comenzile tastelor înainte de călătorie, toate ajută la atenuarea grijilor legate de operarea perfectă a dispozitivului la recreare sau în timpul unei situații de urgență.

comunicatorul prin satelit inReach

Testarea dispozitivului inReach

Pentru a confirma că abonamentul dvs. este activ și că dispozitivul dvs. este gata, inReach oferă o funcție simplă pentru mesaje de testare:

Ieșiti afară pentru a avea o vedere clară a cerului.
Navigați la pictograma Test.
Selectați Test.
Așteptați o confirmare cu succes a testului.

Notă: cinci mesaje de testare gratuite pe lună sunt incluse în toate planurile.

Testul SOS inReach

Pentru a avea încredere deplină în capacitățile dispozitivului dvs. inReach, puteți programa un test al funcționalității SOS pe dispozitivul dvs. inReach, dar numai cu aprobarea echipei Garmin ResponseSM. Testele SOS sunt programate prin Garmin Response, iar cererile de testare trebuie trimise de fiecare dată când doriți să testați dispozitivul. Echipa Garmin Response va confirma data/ora și va oferi instrucțiuni de testare. Faceți click aici pentru a completa formularul de cerere de testare SOS online și pentru a confirma îndrumările de aprobare/testare înainte de a declanșa un test SOS.

Pentru o listă de verificare a pașilor de urmat înainte, în timpul și după călătoria dvs. cu dispozitivul dvs. inReach, consultați webinarul inReach Cele mai bune practici.

1 Este necesar un abonament activ la satelit. Unele jurisdicții reglementează sau interzic utilizarea dispozitivelor de comunicații prin satelit. Este responsabilitatea dumneavoastră să cunoașteți și să respectați toate legile aplicabile în jurisdicțiile în care dispozitivul de comunicație prin satelit este destinat să fie utilizat.

Sursa articolului Garmin.com.

Adauga un comentariu