Motor electric ePROPULSION eLite

Motorul outboard electric revolutionar ePropulsion eLite

Tehnologia inovatoare și designul meticulos se combină pentru a crea cel mai mic motor din portofoliul extins de outboard electric al ePropulsion: eLite

ePropulsion este a anunțat lansarea globală a celei mai recente inovații, motorul electric outboard eLite. Acest nou produs revoluționar a fost prezentat la Boot Düsseldorf, cel mai mare spectacol de ambarcațiuni și sporturi nautice de interior din lume, care a avut loc în perioada 20 – 28 ianuarie 2024.

eLite este un nou reper in propulsia electrica marina

eLite, care a fost creat pentru ambarcatiunile mici si reprezintă o nouă eră a propulsiei maritime curate, silențioase și ecologice. Motorul cu acționare directă și elicea cu design avansat oferă o eficiență ridicată cu o funcționare aproape silențioasă. Cu accent pe întreținere minimă și tehnologie de ultimă oră, această adăugare la gama ePropulsion ridică ștacheta în standardele de navigație electrică.

“Suntem încântați să începem anul prin introducerea motorului electric outboard eLite, un nou reper în propulsia marina”, a declarat Danny Tao, co-fondator și CEO al ePropulsion. “Prin caracteristicile sale inovatoare și angajamentul față de sustenabilitate, credem că eLite va redefini experiența de navigație ecologică pentru entuziaștii din întreaga lume și așteptăm cu nerăbdare să o prezentăm vizitatorilor la spectacolul din acest an și nu numai.”

motor outboard electric ePropulsion eLite

Cel mai compact si usor outboard electric

Conceput pentru a fi cel mai compact și mai ușor outboard electric din clasa sa, ePropulsion eLite 500W este o alternativă ușor de utilizat la motoarele termice de mica putere. Modul Sport adaugă o creștere suplimentară de 50% a puterii pentru condiții dificile, permitând o viteză maximă de peste 5 mile pe oră. Cu mai multe opțiuni de încărcare, inclusiv 110/220V AC, 12V DC și solara, cu utilizarea convertoarelor opționale ePropulsion, poate fi încărcat complet în aproximativ patru ore. Pentru un plus de capacitate și confort, eLite include o ieșire USB-C care permite utilizatorilor să încarce și să alimenteze alte dispozitive electrice.

Cu puțin mai puțin de un metru lungime și cântărind 14,7 livre (aproximativ 6.7kg), inclusiv bateria încorporată, eLite se depozitează cu ușurință, iar suportul cu eliberare rapidă cu un singur click permite instalarea și îndepărtarea în câteva secunde. Mânerul tiller se pliaza, transformandu-se într-un mâner de transport perfect echilibrat. Cu mai multe unghiuri de trim & tile, rezistență reglabilă a direcției și lungime a arborelui și un mod de apă mică, eLite este complet personalizabil. Sistemul său inteligent de monitorizare a bateriei (BMS) optimizează eficient performanța, reglând cu atenție nivelul bateriei, temperatura și starea de încărcare rămasă, toate afișate pe o interfață ultra simplă, ceea ce duce la o autonomie extinsă, o funcționare mai eficientă din punct de vedere energetic și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Construit pentru a rezista, este rezistent la apă IP67 și este fabricat din aliaj de aluminiu de calitate aeronautica pentru o greutate redusa și o durabilitate mai mare. În plus, funcția de pornire automată anti-sol protejează motorul de deteriorarea accidentală.

Sursa articolului: https://www.epropulsion.com/.

Adauga un comentariu