Noile motoare outboard electrice Mercury Avator 20e și 35e

Noile motoare outboard electrice Mercury Avator 20e și 35e

Noile motoare outboard electrice Mercury Avator™ 20e și 35e recent lansate se alătură modelului 7.5e în gama de propulsie electrică de joasă tensiune.

Sistemele de propulsie 20e și 35e funcționează cu același tiller sau comenzi la distanta, suport de pupa și opțiuni de afișaj digital ca și motorul outboard 7.5e, oferind în același timp navigatorilor mai multă putere și flexibilitate pentru a-și continua aventurile.

Noile motoare outboard electrice sunt alimentate de baterii modulare

Outboard-urile Avator 20e și 35e au o arhitectură comună, inclusiv un sistem modular de baterii care le permite navigatorilor să lucreze cu un dealer autorizat Mercury pentru a construi sistemul de propulsie care le satisface nevoile.

Noile motoare outboard electrice Avator 20e și 35e

“Am aflat, din discuțiile cu navigatorii despre propulsia electrică, că flexibilitatea este importantă. Acest lucru se datorează faptului că există cerere de motorare outboard electrice pentru multe aplicații din întreaga lume.”, a declarat Jim Hergert, manager senior la categoria de motoare mici la Mercury. “Pentru a satisface nevoile navigatorilor, am creat un sistem de baterii complet nou, care îi permite fiecărui navigator să decidă câtă capacitate a bateriei dorește.”

Noile motoare outboard electrice ofera mai multa putere pentru mai multa aventura

“De exemplu, se poate împerechea o singură baterie Avator 2300Wh cu un motor outboard cu comenzi la eche pentru un adevărat sistem portabil. Sau se poate instala noul Avator Power Center la bordul ambarcatiunii. Acesta este, în esență, un hub central de distribuție a energiei care poate conecta până la patru baterii pentru o autonomie și o durată extinse.”

Noile motoare outboard electrice

Gama Avator aduce cu sine noi capabilități pentru mai multe activități de navigație. În testele recente efectuate de Mercury cu o barcă utilitara Lund® WC-12 din aluminiu, de 12 picioare, motorul outboard Avator 20e a produs o accelerație similară cu un motor exterior de 5CP în patru timpi. Modelul Avator 35e a accelerat la o rată similară cu un outbord în patru timpi de 9,9CP.

De asemenea, noile motoare Avator sunt capabile de o viteză și accelerație superioare modelului 7.5e. Rețineți că performanța va varia în funcție de sarcină, tipul bărcii și condițiile de navigare.

“Desi motoarele electrice Avator 20e și 35e sunt concepute pentru propulsia bărcilor mici, au puterea și cuplul pentru a face față unor noi aplicații”, a spus Hergert. “Am văzut rezultate impresionante la testarea cu un ponton de 18 picioare.

testarea cu un ponton de 18 picioare.

Sau, dacă vă place pescuitul sau alte activități în aer liber care necesită unelte intensive, aceste motoare outboard electrice pot face față greutății suplimentare a echipamentului dvs. într-o barcă mică din aluminiu. Aceasta se adaugă altor aplicații populare, cum ar fi alimentarea gonflabilelor care deservesc velierele, explorarii cu bărci precum Veer™ V13 sau pentru plimbari de agrement în zone în care motoarele termice nu sunt permise.”

Alegeți timpul de încărcare

Pe lângă un sistem flexibil de baterii, Mercury a proiectat încărcătoare multiple compatibile cu Avator 20e și 35e. Încărcătorul de 230W poate reîncărca o baterie de 2300Wh complet descarcată în aproximativ 10 ore. Încărcătorul de 520W poate reduce timpul de încărcare cu mai mult de 50 la sută.

Pe ambarcațiunile cu hub-ul Avator Power Center instalat, toate bateriile conectate pot fi încărcate simultan din portul de încărcare Power Center.

Conectivitate îmbunătățită cu SmartCraft® Connect

Motoarele outboard electrice Avator sunt primele sisteme de propulsie de la Mercury care sunt compatibile cu noua aplicație Mercury Marine. Un modul SmartCraft® Connect instalat pe motorul outboard oferă o conexiune wireless la aplicație. Acest modul este disponibil ca accesoriu pentru outboard-ul Avator 7.5e și vine preinstalat pe motoarele Avator 20e și 35e.

Aplicația este cel mai bun partener de aventură pentru Avator. Utilizează GPS-ul pentru a afișa estimările vizuale ale distanței pe o hartă pentru o planificare ușoară a rutei. Alte caracteristici includ instrumente digitale, tutoriale și un instrument pentru conectarea cu un dealer preferat.

“Tehnologiile conectate cu Avator sunt un alt exemplu al abordării noastre de a inova sisteme integrale de propulsie”, a spus Hergert. “Nu doar construim outboard-uri. Creăm întregi sisteme care facilitează navigarea cu barca. Acesta este un lucru care face ca gama Avator să fie atât de specială. Am perfecționat totul, de la comenzi și afișaje color până la sistemul de încărcare, tehnologia sigură a bateriei și chiar și un suport specific pentru Avator. Toate pentru a face plimbarea cu barca ușoară și distractivă. Iar acum, cu cele două noi modele, gama oferă și mai multe opțiuni pentru a ieși pe apă.”

Sursa articoului https://www.mercurymarine.com.

Adauga un comentariu