Dispozitiv de comunicare prin satelit ZOLEO

ZOLEO – dispozitivul de comunicatie globala prin satelit

Principiul principal de design al dispozitivului ZOLEO este acela de a oferi cea mai bună experiență de mesagerie posibilă, oriunde va aflati pe mapamond, fără a încerca să fie și un dispozitiv de navigare GPS. Pentru navigarea GPS reală, exista o multime de aplicații pentru telefon.

ZOLEO transmite mesaje prin rețeaua de satelit Iridium atunci când sunteți dincolo de acoperirea mobilă și prin celular și Wi-Fi atunci când sunt disponibile.

cea mai bună experiență de mesagerie posibilă

ZOLEO™ este prima soluție de mesagerie de acest gen care se bazează pe standardele Iridium® Short Burst Data® (SBD®), celulare și Wi-Fi®, oferind utilizatorilor o experiență unică de mesagerie fără întreruperi prin intermediul rețelei cu cel mai mic cost disponibil.

O aplicație gratuită pentru smartphone oferă utilizatorilor o experiență familiară de mesagerie text, fără nici o pregătire necesară. Caracteristicile personale de siguranță, cum ar fi înregistrarea, prognozele meteo locale și alertele SOS 24/7 la nivel mondial oferă o liniște suplimentară atunci când vă aventurați în afara rețelei.

aplicața gratuită pentru smartphone ZOLEO

Compact și ușor, dispozitivul oferă peste 200 de ore de viață a bateriei, rezistență superioară la apă și este rezistent la praf și șocuri. Toate aceste caracteristici fac din ZOLEO un partener de încredere pentru mesaje și siguranță personală în orice condiții. Butoanele SOS și de check-in încorporate pot fi utilizate direct de pe dispozitiv sau prin intermediul aplicației.

ZOLEO transmite mesaje prin rețeaua de satelit Iridium

Accesoriile compatibile permit ca dispozitivul să fie purtat pe curea sau rucsac sau fixat într-un vehicul sau navă. Aplicația gratuită ZOLEO acceptă mesagerie bidirecțională, alerte SOS bidirecționale, obținerea de prognoze meteo, partajarea locației GPS și multe altele.

Cum funcționează comexiunea fără întreruperi de la ZOLEO

Dincolo de acoperirea mobilă, dispozitivul ZOLEO se conectează cu aplicația gratuită de pe smartphone sau tabletă, astfel încât să puteți trimite sau primi mesaje oriunde pe planetă prin intermediul rețelei de satelit Iridium. În cadrul acoperirii mobile, aplicația livrează fără probleme mesaje prin rețelele mobile și prin Wi-Fi. Veți receptiona mesajele chiar dacă dispozitvul comunicare prin satelit ZOLEO este oprit.

Caracteristici ale dispozitivului ZOLEO

Mesaje globală fără întreruperi

Mesagerie bidirecțională (SMS/text, e-mail sau aplicație la aplicație) prin aplicația mobilă gratuita.

Alertă SOS + Monitorizare 24/7

Folosind butonul încorporat sau prin intermediul aplicației mobile, alertele SOS și locația GPS a utilizatorului sunt transmise serviciului de monitorizare SOS 24/7 Global Rescue, care este inclus în abonamentul lunar.

Easy Check-in

Folosind butonul “Check-in” încorporat sau prin aplicația mobilă (poate include și locația GPS a utilizatorului, dacă se dorește).

Easy Check-in

Zoleo ofera prognoze meteo la cerere

Obțineți prognoze meteo extrem de precise, locale de la AerisWeather™ prin aplicația mobilă

Număr SMS dedicat și adresă de e-mail

Dispozitivul de comunicare ZOLEO include un număr personal de SMS și o adresă de e-mail pe care le puteți partaja persoanelor de contact, chiar și atunci când sunteți în afara rețelei.

Aplicația gratuită Zoleo

Cheia tuturor funcțiilor excelente oferite de ZOLEO este că aplicația este creată pentru iPhone® și iPad® și este compatibilă cu Android®. Disponibil în engleză și franceză din magazinele de aplicații.

Plan de servicii accesibil

Pentru a comunica prin rețeaua de satelit Iridium, dispozitivul ZOLEO necesită un abonament activ pentru timpul de antenă, care include monitorizarea de urgență 24/7 de la Global Rescue. Planurile sunt disponibile pe www.zoleo.com.

Accesorii pentru usurinta in transport

Setul ZOLEO Cradle, ZOLEO Universal Mount Kit și Float facilitează transportul dispozitivului oriunde aveți nevoie. Fixați-l pe o centură, rucsac sau pe parbrizul unui vehicul sau al unei ambarcatiuni.

Ce este ZOLEO Track?

ZOLEO Track este o aplicație web gratuita disponibila oricarui utilizator cu un cont MyZOLEO, care funcționează ca o soluție simplă și eficientă pentru a monitoriza locul în care se află utilizatorii de dispozitive ZOLEO.

Cu ZOLEO Track, proprietarii de conturi au posibilitatea de a monitoriza toți utilizatorii de dispozitive ZOLEO în timp ce sunt conectați sau în afara rețelei pe o singură hartă. Proprietarii de conturi își pot urmări cu ușurință dispozitivele prin puncte identificabile de pe o hartă. Aceste puncte de urmărire sunt generate atunci când un utilizator ZOLEO trimite un mesaj de check-in, activează o sesiune Location Share+ sau declanșează o alertă SOS.

ZOLEO Track oferă utilizatorilor o siguranță sporită și o conștientizare a locației, oferind o vedere centralizată a tuturor dispozitivelor pentru proprietarii de cont.

Cu ZOLEO Track, în calitate de proprietar de cont, puteți să:

  • Vizualizați ultima locație raportată a tuturor dispozitivelor selectate din contul dumneavoastra MyZOLEO.
  • Examinați marcajele de dată și oră pentru toate rapoartele de locație și exportați datele despre locație pentru analiza offline.
  • Atribuiți nume unice diferitelor dispozitive.
  • Filtrați harta și căutați dispozitivele după IMEI sau numele atribuit.
  • Generați și exportați rapoarte de locație pentru unul sau mai mulți utilizatori de dispozitive într-o varietate de formate.

In concluzie

Indiferent daca doriti conectivitate, siguranță la locul de muncă, călătorii în locații îndepărtate sau recreere în aer liber, utilizați ZOLEO™ pentru a vă bucura de mesaje globale fără întreruperi. Totul la un preț pe care vi-l puteți permite. Dispozitivul funcționează cu smartphone-ul sau tableta pentru a oferi mesaje cu adevărat perfecte, în și din locatii în afara acoperirii mobile. Include, de asemenea, funcții suplimentare de siguranță personală pe care vă puteți baza în întreaga lume, un număr de SMS dedicat și o adresă de e-mail pentru a facilita contactul persoanelor de contact.

dispozitivul de comunicare prin satelit ZOLEO™

Adauga un comentariu