Drona DJI Spark – o noua provocare

Vestea cea mare la evenimentul “The size of the Moment” din New York, a fost dupa cum era de asteptat, lansarea noului DJI Spark.

Cel mai mare producator de drone a dat lovitura anul trecut cu pachetul Back-Pack DJI Mavic Pro, iar acum, sase luni mai tarziu, cu Drona DJI Spark. Alaturata produsului anterior, DJI Spark face ca DJI Mavic Pro sa para masiv.

Dimensiunile ei sunt reduse iar pretul ei incepe de la 599 Euro. Pretul este surprinzator pentru o companie ca DJI, insa nici nu se poate clasifica drept low-cost, comparandu-se cu dronele de ocazie care au aparut pe piata in ultimii ani.

Proiectata initial ca fiind drona de curse, drona DJI Spark a imprumutat caracteristicile cu care ne-au invatat pana acum cei de la DJI, la fel ca si Mavic Pro, acesta este un dispozitiv profesional foto/video.

Producatorii caracterizeaza produsul drept “story telling”, pornind de la premisa ca il poti lua cu tine oriunde calatoresti. Daca vrei sa faci niste clipuri de calitate sau daca pur si simplu vrei sa-ti faci cateva selfie-uri (in acest caz, poti sa-ti lasi acasa controller-ul).

DJI Spark inglobeaza tehnologii noi precum:

* este dotata cu un gimbal pe 2 axe si cu o camera de 12MP care e capabila sa fotografieze doar prin niste simple gesturi.

* DJI Spark are o durata de zbor de aproximativ 16 minute si poate fi controlat de la o distanta de aproximativ 2 km, viteza maxima cu care poate zbura fiind de 50 Km/h

* Cu modul FaceAware, minidrona DJI Spark se ridica de pe mana dvs. recunoscandu-va fata. Debuteaza si se fixeaza pe loc in cateva secunde de pornire.

* DJI Spark este capabila sa fotografieze in aer, utilizand doar niste simple gesturi de mana, fara a avea telecomanda sau un dispozitiv mobil.

* Modurile inteligente de zbor si comenzile intuitive va ajuta sa creati clipuri video aeriene cinematice cu doar cateva atingeri.

* Aplicatia DJI GO 4 ofera sabloane de editare automata si o serie variata de filtre. Editati rapid videoclipuri si le partajati pe retelele de social media.

Asadar, fie ca va doriti un companion de joaca sau un dispozitiv inteligent de filmare, puteti opta pentru pachetul simpu sau cel combo care inglobeaza mai multe accesorii.

Mai multe informatii gasiti si pe pagina produsului:

Drona DJI Spark

Combo DJI Spark

Adauga un comentariu