barci de pescuit de la Lund Boats

Ghid pentru achizitionarea unei barci de pescuit Lund

Internetul este plin de informații despre barci de pescuit din toate categoriile, cum ar fi bărcile din aluminiu și bărcile bass, ceea ce ar trebui să facă ca găsirea ambarcatiunii dorite să nu fie o problemă. Cu toate acestea, navigarea prin marea de opțiuni poate fi puțin intimidantă, ceea ce explică de ce mulți cumpărători iau decizii pripite in momentul in care intalnesc o ambarcatiune care le atrage atenția.

Din păcate, cumpărăturile impulsive duc adesea la dureri de cap. Nu lăsați să vi se întâmple acest lucru. Dacă va gânditi să achizitionati o ambarcațiune în acest sezon, folositi acest ghid de la Lund Boats pentru achizitiona barca de pescuit potrivită, indiferent dacă doriti sa achizitionati pentru prima dată o barca sau sunteti un veteran al pescuitului din barca care dorește o nouă ambarcatiune.

Primul pas este identificarea nevoilor dumneavoastra de navigație. Aceasta presupune un pic de auto-examinare, dacă nu chiar psihanaliza, și este un punct de plecare critic.

În primul rând, luați în considerare modul în care barca va fi folosită în majoritatea activitatilor dumneavoastra. Dacă doriti sa achizitionati o barcă de familie, ganditi-va la toate persoanele care vor folosi barca în procesul de selecție. Acest lucru vă va ajuta să vă îndreptați către un model de barcă potrivit pentru întreaga familie.

Din fericire, există tipuri de barci care se potrivesc practic cu orice aplicație. Unele chiar pot deservi roluri multiple. De exemplu, dacă doriti o ambarcatiune pe care sa o puteti folosi la partide serioase de pescuit dar si la schi nautic și croaziere de familie, aruncați o privire atentă la modelele de pescuit și sport disponibile de la producătorii de barci de top.

Barci de pescuit si de schi nautic

Seria Crossover XS de la Lund, de exemplu, este conceputa sa raspunda diverselor nevoi ale pescarilor serioși, precum și ale fanilor de sporturi nautice. “Barcile Crossover sunt construite pentru familia care vrea să pescuiască și să se recreeze fără a sacrifica spațiul, confortul sau performanța”, ne spune ghidul veteran de pescuit și expertul în navigatie cu barca Scott Glorvigen.

Barcile de pescuit și schi nautic, precum Lund Crossover XS, servesc mai multor scopuri, inclusiv pescuitul serios și plimbările de agrement cu barca.

LUND 1775 CROSSOVER XS

“Lund a ținut cont de nevoile iesirilor pe apa in familie, adăugând confort, inclusiv scaune din spate rabatabile, un parbriz și spațiu suplimentar pentru podea și cockpit”, continuă el. “Există, de asemenea, un stâlp de remorcare pentru schi, spațiu de depozitare în podea pentru wakeboard-uri sau schiuri, precum și mult spațiu pentru alte echipamente.”

In ceea ce priveste pescuitul din barca, ambarcatiunile Lund Crossover rămân o optiune demna de a fi luată în seamă.

Gama Lund Crossover XS

“Lund nu a uitat dorința tatălui de a merge la pescuit”, adaugă Glorvigen. “Are spatiu depozitare în podea pentru unelte și lansete, plus un dulap cu o capacitate cu 5 lansete în față și numeroase alte spații de depozitare pentru echipament și diverse accesorii si necesități. Optional, puteți personaliza barca pentru a obtine o ambarcatiune de pescuit foarte eficientă.”

barci din gama Lund Crossover

Disponibila în două dimensiuni, de 17 si 18 picioare (5.2 – 5.5m), gama dispune de chila IPS Hull patentata de Lund pentru o călătorie lină și stabilă.

Glorvigen recomandă cu convingere Crossover XS pentru familiile care caută o ambarcatiune multifuncțională, dar spune că, indiferent de modelul pe care îl alegeți, acesta trebuie întotdeauna motorizat la puterea nominală maximă pentru performanțe optime cu o barcă plină de pasageri. “Dacă folosiți un motor outboard prea mic, barca nu va funcționa in mod optim cu toată lumea la bord”, avertizează el.

Barci pentru pescarii pasionati

Dacă sunteti un pescar pasionat, Glorvigen va sugerează un design al chilei in forma de V, adaptat tipului de specie de peste vizata și situațiilor cu care va așteptați să va confruntați cel mai des in acest tip de pescuit.

Ambarcatiune LUND 1875 PRO V BASS XS cu motor MERCURY F200 XL ProXS

“Cumpărați o barcă construită pentru modul si locatia in care se va petrece cea mai mare parte a pescuitului”, spune el. “Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să obțineți ceva care vă restricționează pescuitul. De exemplu, dacă pescuiți 99 la sută din timp pe un lac de 500 de acri de langa oras, o barcă conceputa pentru pescuit pe mare, cu lungimea de 6 metri, ar putea fi un factor limitativ.”

Ambarcatiune LUND 2075 PRO V BASS XS cu motor MERCURY F225 XL ProXS

Exista cateva companii care oferă barci cu chile în V pentru pescuitul intens, așa că asigurați-vă că verificați site-urile web ale producătorilor pentru specificațiile și caracteristici disponibile. Glorvigen recomandă gama Lund Pro-V și spune că utilizarea funcției online Boat Builder a companiei vă poate ajuta să găsiți echilibrul potrivit dintre dimensiune, spațiu, spațiu de stocare și alte considerente.

Ghid pentru achizitionarea unei barci de pescuit de la Lund Boats

“Ambarcatiunile Lund Pro-V sunt destinate pescarilor mai experimentati și sunt ideale pentru pescuitul pe diferite tipuri de apă, in turnee de weekend și condiții de vreme urâta, fără a compromite capacitatea de a prinde pește”, spune el. “Există o serie de modele disponibile, inclusiv 1875 Pro-V și 1875 Pro-V Bass XS, concepute pentru pescarii de bass si de știuca.”

Comanda la eche

Dacă sunteti un pescar de moda veche, Glorvigen adaugă o altă opțiune la lista de cumpărături: o barcă cu comenzi la eche.

Bărcile cu comanda la eche, precum Lund’s Pro Guide, sunt preferate în rândul pescarilor care doresc un control precis al bărcii în toate condițiile.

“Căutați pescuit hardcore online și veți obtine imagini cu niște maniaci pilotand manual o barca pe vreme de furtuna”, râde el. „Această barcă este construită pentru oamenii care doresc un control total al ambarcațiunii chiar și în cele mai dificile condiții.”

Glorvigen spune că ambarcatiunile Lund Pro Guide preferatele sale pentru comenzi la eche. „Există patru modele disponibile de la 16 la 20 de picioare”, spune el. “Toate au o mulțime dotari pentru aventuri de pescuit acoperind specii multiple și oferă tot ce ți-ai dori într-o barcă de pescuit serioasă.”

Odată ce alegeți stilul de ambarcațiune și caracteristicile pe care le doriți, Glorvigen recomandă să luați în considerare considerații banale, dar esențiale, precum bugetul, peridocul si vehiculul de remorcare și spațiul de depozitare, pentru a alege un model care va va oferi ani de aventuri la un preț accesibil.

“Pune totul laolaltă și este posibil să-ți cumperi barca de vis”, spune el. “Crede-mă, recompensele cumpărăturilor inteligente merită din plin efortul pe care îl pui in momentul căutării.”

Sursa articolului https://www.lundboats.com.

Adauga un comentariu