Banda de alergare LifeSpan TR5500iT

Banda de alergare LifeSpan TR5500iT

LifeSpan TR5500iT este o banda de alergare semi-profesionala, pliabila, asistata de un motor puternic, cu o putere continua de nu mai putin de 4CP. Cu o viteza maximă de 22 km/h banda se adreseaza nu doar amatorilor de exercitii fizice ci si alergatorilor pasionati.

Banda de alergare LifeSpan TR5500iT

Banda de alergare LifeSpan TR5500iT cu peste 50 de programe de antrenament pentru un antrenament variat

Obiectivele dvs. de antrenament sunt la îndemână cu cele peste cincizeci de programe de antrenament. Indiferent dacă alegeți unul dintre cele douăzeci de programe de antrenament preprogramate sau vă puneți la punct propriul program de antrenament, vă veți antrenaîntotdeauna intens și eficient.

Datorită interfeței Bluetooth, puteți conecta banda de alergare la aplicația LifeSpan Club și puteți vizualiza rezultatele antrenamentului în orice moment. De asemenea, puteți utiliza interfața Bluetooth pentru a vă conecta smartphone-ul sau tableta la banda de alergare și pentru a asculta muzică, a utiliza internetul sau a viziona filme și seriale în timpul antrenamentului.

LifeSpan TR5500iT beneficiaza de un motor puternic pentru antrenament cardio intensiv și pe termen lung

R5500iT este echipata cu un motor puternic de 4CP, pentru a vă asigura că vă puteți antrena la viteză maximă. Aceasta înseamnă că îl puteți folosi pentru mers, jogging și alergare intensă pentru o perioadă lungă de antrenament, fără ca motorul să se supraîncălzească. In cazul in care sunteți un alergător pasionat puteți crește viteza până la 22 km/h.

R5500iT este echipata cu un motor puternic de 4CP,

De asemenea, banada de alregare este compatibil cu monitorul de ritm cardiac LifeSpan Bluetooth 4.0/ANT+ cu curea pentru piept și cu monitorul de ritm cardiac Polar OH1 cu Bluetooth 4.0.

Afișajul vă va ține la curent cu rezultatele antrenamentului

Este important să monitorizați cu atenție rezultatele antrenamentului, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele propuse. TR5500iT are un ecran tactil color mare de 10″ (25 cm) cu trei tablouri de bord diferite pentru a va oferi rezultatele antrenamentului în reprezentare grafică, afisarea contorului și vizualizarea pistei. Puteți alege vizualizarea preferată și să vă asigurați că aveți întotdeauna rezultatele antrenamentului la îndemână.

TR5500iT are un ecran tactil color mare de 10"

LifeSpan TR5500iT se poate inclina

Suprafata de alergare se poate înclina la un nivel de până la 13% și declina la un nivel până la -2% și astfel permite exercitii de alergare în panta și/sau coborâre mai realiste. Antrenamentul dvs.va deveni mai greu și va necesita mai mult efort. În acest fel, puteți arde o mulțime de calorii și vă puteți antrena eficient mușchii gambei și ischio-jambierii.

LifeSpan TR5500iT se poate inclina

Consolă unică care nu vibrează în timp ce te antrenezi

O caracteristică unică a benzii de alergare LifeSpan TR5500iT sunt suprafața de rulare și consola formată din două părți separate. Din acest motiv, consola nu vibrează în timp ce va antrenati și veti putea citi textul proiectat pe afișaj. Acest fapt permite citirea cu ușurință a rezultatelor antrenamentului și previne obosirea ochilor, durerile de cap și amețelile.

Consolă unică care nu vibrează în timp ce te antrenezi

Nici suprafața de alergare nu vibrează, așa că puteți viziona și filme sau seriale sau puteți naviga pe internet pe tabletă. Banda de alergare este compatibilă cu tabletele și este echipată cu un suport convenabil pentru tablete. Un antrenament plictisitor și monoton este exclus. Când ați terminat cu antrenamentul, pliați pur și simplu banda de alergare și puneți-o deoparte până la următorul antrenament.

Cu banda de alergare LifeSpan TR5500iT, nimic nu stă în calea unui antrenament cardio eficient in confortul locuintei dvs.

Sursa articolului ifespaneurope.com.

Adauga un comentariu