generator invertor Briggs & Stratton

De ce sa achizitionati un generator invertor Briggs & Straton

De ce ați cumpăra un generator invertor Briggs & Stratton? S-ar putea ca acest brand să fie regele echipamentelor de cosit, dar când vine vorba de piața generatoarelor, există vreun motiv să alegeți Briggs and Stratton în detrimentul altor branduri mai cunoscute si mai scumpe… sau mai ieftine? In urmatorul articol vom lista cateva dintre caracteristicile generatoarelor Briggs and Stratton si avantajele care le recomanda.

Cine sunt Briggs & Stratton?

În 1908, antreprenorii americani Harold M. Stratton și Stephen F. Briggs au devenit parteneri de afaceri și astfel s-a format Briggs & Stratton. Compania a devenit de atunci unul dintre cele mai apreciate mărci din industrie și cel mai mare producător mondial de motoare pe benzină răcite cu aer pentru echipamente electrice pentru exterior.

Avand un succes renumit în echipamentele electrice, a fost doar o chestiune de timp până când Briggs & Stratton s-a extins în domeniul generatoarelor de curent. Astazi compania ofera o gamă de generatoare portabile cu invertor concepute pentru utilizarea în rulotă/camping, santiere, ca sursa de energie de rezervă la domiciliu, pentru afaceri mici și evenimente, catering mobil și multe altele.

Dar prețul? Generatoarele de curent Briggs & Stratton nu sunt la fel de scumpe ca generatoarele Honda sau Yamaha, dar nici la fel de ieftine ca mărcile practic necunoscute. Acest lucru le face o opțiune bună dacă nu puteți justifica cheltuielile pentru un model premium Honda sau Yamaha, dar nu doriți riscurile unei mărci de buget necunoscute.

Sa aruncam o privire la generatoarele tip invertor oferite de Briggs & Stratton:

Generator invertor Briggs & Stratton P2400

Cu o putere maximă de 2400 de wați, acest model de la Briggs & Stratton atinge punctul ideal pentru proprietarii de rulote de dimensiuni medii și a devenit rapid una dintre cele mai populare opțiuni de generator cu invertor de pe piață.

De ce? Pentru că acest generator satisface punctul de mijloc atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și dimensiunea. Un generator de 2000W (de exempluYamaha EF2000iS) este de obicei mai popular pentru remorci de camping și rulote, deoarece este ușor și ușor de transportat. Pe de altă parte, un generator de 3000W este excelent pentru rulotele care doresc să funcționeze simultan câteva aparate mai mari, cum ar fi un aparat de aer condiționat de mare putere.

Aceasta înseamnă că un generator cu invertor de 2400W este perfect pentru majoritatea proprietarilor de rulote! Și dacă este suficient pentru configurarea rulotei dvs., Briggs & Stratton P2400 vine si la un preț convingător de aproximativ 1500 euro.

Cântărind doar 22,8 kilograme, generatorul este portabil si are un starter pentru pornire ușoară. Nivelul de zgomot emis se situeaza la 58 dB, ceea ce inseamna ca este mai silențios decât o conversație purtata in mod normal. Alte avantaje includ capacitatea de conectare in paralel și adaptorul USB.

Generator invertor Briggs & Stratton P3000

Acest generator portabil de 3000 de wați are suficientă putere pentru a vă alimenta rulota, și pentru a furniza energie de rezervă critică la domiciliu pentru cuptor, frigider, lumini și pompa de apa. Cu roțile sale din spate, un mâner telescopic tip bagaj și mânere duble de ridicare, P3000 poate fi transportat cu ușurință.

Generatorul cu invertor P3000 folosește tehnologie controlată de computer care economisește combustibil, funcționează mai mult și este sigur pentru electronicele sensibile.

P3000 este un generator portabil silențios, care produce doar 58 de decibeli, așa că nu va concura cu distracția în familie sau chiar cu conversațiile normale.

Ecranul exclusiv iluminat StatStation ajută la evitarea supraîncărcărilor prin monitorizarea constantă a cantității de energie furnizată.

Și dacă decideți că aveți nevoie de mai multă putere la o dată ulterioară, pur și simplu cumpărați oa doua unitate și combinați-le cu kitul paralel Powersmart.

Daca trebuie să conectați laptopul generatorul portabil P3000 are chiar și o priză de încărcare USB dedicată care eliberează celelalte patru prize ale P3000 pentru lumini și aparate suplimentare.

Unitatea dispune, de asemenea, de o priză RV convenabilă de 120 de volți și un încărcător de curent continuu de 12 volți pentru încărcarea echipamentelor de alimentare în aer liber și a bateriilor auto.

Generator invertor Briggs & Stratton P3000

Generator invertor Briggs & Stratton P4500

Briggs & Stratton P4500 umple un gol imens pe piață: majoritatea generatoarelor de pe piata nu ofera nici o varianta peste 3000W care sa se situeze sub pragul de putere de 6500W. Surprinzator este faptul că un astfel de generator nu a fusese proiectat până acum!

Acest generator are o putere maximă de 4500W și o putere continuă de 3700W. La fel ca restul gamei Briggs, acest generator este un generator de undă sinusoidală pură, ceea ce înseamnă că poate alimenta echipamente sensibile. Dar nu acesta este argumentul forte al acestui generator, ci caracteristică numită “Co Guard Carbon Monoxide Shutdown”. Această tehnologie în curs de brevetare oprește generatorul atunci când niveluri periculoase de monoxid de carbon se acumulează în zona de operare.

Nimic nu este mai important decât asigurarea siguranței familiei și prietenilor (și a vecinilor drăguți de la parcul de rulote), așa că suntem siguri că veți aprecia această caracteristică!

Generator invertor Briggs & Stratton P4500

Generator invertor Briggs & Stratton Q6500

Briggs & Stratton Q6500 este cel mai mare generator cu invertor din gama Briggs. Cu o putere maximă de 6500W, acest generator este potrivit pentru a alimenta orice echipament electronic, telefon, laptop, aer condiționat pentru rulotă, scule electrice, chiar și până la un automat de cafea!

Unul dintre lucrurile pe care recomanda acest generator este faptul ca, deși ofera o cantitate uriașă de putere, nu face compromisuri în ceea ce privește funcționarea silențioasă sau greutatea. Acest generator funcționează la un nivel de zgomot de 58 dB și cântărește doar 64 kg (modelul similar Yamaha 6300W, cântărește 91kg!). În plus, acest generator Yamaha vă va costa în medie 6.000 euro – mai mult decât dublu față de Briggs Q6500, care vă va costa doar în jur de 2900 euro!

Generator invertor Briggs & Stratton Q6500

Briggs & Stratton Q6500 ofera multe caracteristici de top:

Funcționează timp de 16 ore la 1/4 de sarcină si are un rezervor de combustibil de 18,9 litri. Are un cadru din oțel închis într-o carcasă de protecție pentru a minimiza zgomotul. Dispune de două prize de 15 A și două prize USB si Bluetooth si are o priză monofazată masivă de 32A – niciun alt generator cu invertor de pe piață nu are așa ceva! Pentru un transport si manevrare facila generatorul include roți și mâner încorporate. Si nu in ultimul rand, este dotat cu un motor cu turație variabilă.

In concluzie

Dacă doriți combinatia optima între putere, preț și performanță, alegeti un generator invertor Briggs și Stratton. Deigur, aceste generatoare nu sunt chiar la același nivel in ceea ce priveste optiunile high-tech oferite de marci premium precum Yamaha sau Honda. Dar sunt foarte aproape. Iar daca luați în considerare prețul, generatoarele Briggs și Stratton devin foarte atractive.

Adauga un comentariu