Statia de incarcare portabila Anker 767 PowerHouse

Statia de incarcare portabila Anker 767 PowerHouse

Cu un design ergonomic și o baterie de mare capacitate, cu încărcare rapidă, Anker 767 PowerHouse poate furniza toată puterea de care aveți nevoie în orice situație, dacă sunteți dispus să faceți o investiție serioasa.

Am devenit, practic, dependenti de dispozitivele electronice, așa cum demonstrează panica care se instalează atunci când suntem lipsiți de electricitatea necesară pentru a ne alimenta telefoanele, laptopurile și aparatele casnice. De aceea, piața pentru statii de alimentare și centrale electrice portabile continuă să crească într-un ritm rapid, producând baterii de mare capacitate, cu orice dimensiune și care răspund oricărei nevoi.

Alegerea unei centrale electrice portabile presupune si un compromis intre putere si portabilitate. Desi sunt rare piata contemporana ofera si variante care balanseaza aceste atribute astfel in cat compromisul facut sa fie minim. Aceasta este si promisiunea pe care o face cel mai recent powerbank de la Anker: statia de alimentare portabila 767 PowerHouse.

Statia de incarcare portabila Anker 767 PowerHouse

Designul centralei electrice Anker 767 PowerHouse

Majoritatea powerbank-urilor de mare capacitate de pe piata sunt construite adesea asemenea lazilor frigorifice: cutii dreptunghiulare uriașe cu mânere care ies din părțile laterale care ar trebui să le facă mai ușor de transportat. Având în vedere greutatea lor, acest desgin nu este aproape niciodată o solutie viabila și se pare că Anker a înțeles, în sfârșit, mesajul.

Noua centrală portabilă Anker 767 PowerHouse este dotată două roți care fac deplasarea mult mai ușoară. In plus, Anker a adăugat un mâner telescopic detasabil. Cu alte cuvinte, Anker 767 este proiectat mai degrabă ca un troller. Este un plus față de predecesorul Anker 757 PowerHouse si, având în vedere greutatea, o îmbunătățire binevenită.

Designul general arată, de asemenea, un pic mai rafinat acum, cum ar fi modul în care butonul luminii barei LED este acum încorporat în bandă, aproape invizibil. Ecranul LCD afișează acum și culori, upgrade care consuma extrem de puțină energie. In plus, îl puteți opri oricând prin butonul din partea din față a centralei electrice.

În ceea ce priveste celelalte caracteristici, PowerHouse 767 rămâne loial gamei Anker, iar acesta este un plus. Toate porturile de ieșire sunt situate în față pentru un acces ușor, cu porturile de încărcare ascunse în spatele unui capac din spate. Există grile pe ambele părți pentru ventilație, cu design in diagonala, elegant. Toate aceste elemente lucrează împreună pentru a oferi centralei electrice un aspect mai matur, ceea ce, sperăm, va inspira mai multă încredere în linia de produse Anker.

Anker 767 PowerHouse – un powerbank ergonomic

Anker caracterizează 767 PowerHouse ca fiind este cea mai puternică statie de alimentare produsă pana acum. Inevitabil este, de asemenea, și cea mai grea. Deși nu este cea mai mare de pe piață, greutatea sa de 30kg nu este o glumă. Din fericire, nu trebuie să o carați in brate, deși cu siguranță puteți face asta cu cele două mânere din laterale. Anker ofera si o solutie viabila pentru a ușura această sarcină: cele doua roti si manerul extensibil. Totuși, va trebui să ridicați o parte pentru a rula, dar este un design mult mai ergonomic decât obisnuitele mânerele simple cu care sunt dotate majoritatea echipamentelor de acest gen de pe piata.

Anker 767 PowerHouse - un powerbank ergonomic

Aceleași caracteristici care au făcut ca Anker 757 să fie ușor de utilizat raman, din fericire, neschimbate aici. Toate porturile și butoanele cele mai des folosite sunt în față și nu există clapete de cauciuc în afară de cele două prize ale mașinii. Acest lucru vă oferă acces ușor și nerestricționat la porturile de care aveți cea mai mare nevoie, în loc să pierdeți timpul să vă jucați cu huse și să uitați să le puneți din nou.

Performanta centralei electrice Anker 767 PowerHouse

Punctul forte al statiei de alimentare Anker 767 PowerHouse este, desigur, bateria cu care este dotata, cea mai mare pe care brandul o are de oferit până acum. Este o baterie uimitoare de 2048Wh cu o putere de ieșire de 2300W. Aceasta ofera suficientă putere pentru a te ajuta să treci peste orice situație timp de zile, fie că este vorba de o întrerupere a curentului sau de o excursie de camping în weekend. Are suficientă putere pentru a rula chiar și un frigider portabil timp de aproximativ trei zile, ca să nu mai vorbim de capacitatea de încărcare a telefoanelor și laptop-urilor.

Baterie este realizată folosind materialul LiFePO4, astazi standard pe piata, același care este folosit în vehiculele electrice pentru fiabilitatea și durata de viață lungă. Totuși, ceea ce este nou pentru Anker 767 este GaNPrime, tehnologia exclusiva Anker cu nitrură de galiu. Fără a intra în detalii tehnice, acest lucru înseamnă că PowerHouse este capabil să se încarce nu numai mai rapid, ci și mai eficient, reducând în același timp pierderile de energie în timpul utilizării. Datorită tehnologiei proprietare HyperFlash, Anker PowerHouse 767 poate fi încărcat de la 0 la 80% înntr-o singură oră când este conectata la o priză de curent alternativ. Folosind cinci panouri solare de 200W pentru o intrare totală de 1.000W, bateria poate fi încărcată complet în două ore și jumătate. Din păcate, Anker nu a gasit inca solutia care să combine incarcarea AC și cea solară pentru viteze de încărcare și mai mari.

Anker 767 PowerHouse

Energie produsa de Anker 767 PowerHouse

Când vine vorba de energia produsă, Anker si-a întrecut performantele anterioare. Desigur, există mai puține porturi AC, acum doar trei în loc de șase (ca la Anker 757 PowerHouse) iar porturile USB-A au fost reduse la trei. Acest lucru este mai mult ca răspuns la vremurile în schimbare, când există mai multe dispozitive care pot fi încărcate sau alimentate prin USB-C, iar Anker 767 are 2 porturi, fiecare oferind 100W independent. Există și două porturi pentru mașină, destul de ciudat, dintre care unul poate fi probabil convertit într-un port USB cu accesoriul potrivit. Din pacate statie nu ofera si incarcare wireless, ceea ce este regretabil, având în vedere cât de curata și plata este partea superioară a centralei electrice.

Aplicatia mobila Anker Smart App

Anker 767 PowerHouse adoptă, în sfârșit, o caracteristică care a devenit un element de bază printre alte centrale electrice portabile în aceste zile. O aplicație mobilă care vă permite să monitorizați statisticile centralei și să manipulați câteva comutatoare de la distanță. Ceea ce este puțin diferit în implementarea lui Anker este că conexiunea dintre 767 PowerHouse și telefonul tău este doar Bluetooth. Acesta este un avantaj imens atunci când utilizați bateria portabilă în aer liber, deoarece nu va trebui să vă încurcați cu setările Wi-Fi ad-hoc și alte detalii de configurare. Anker întârzie puțin la petrecere în acest sens, dar, după cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată.

Fiabilitate si eficienta

În ciuda schimbării designului, Anker 767 PowerHouse suferă în continuare aceleași slăbiciuni ca predecesorii săi când vine vorba de durabilitate. Centrala în sine este construită folosind o mulțime de materiale plastice. Oricare ar fi câștigurile de mediu, acestea rezulta, în mare parte, indirect din caracteristicile sale, mai degrabă decât din natura sa fizica.

Anker face în continuare aceeași propunere ecologica pentru a vă asigura nevoile de energie, presupunând optați pentru încărcarea solară. Desigur, folosirea bateriilor în loc de combustibil este deja un câștig uriaș al durabilității, si sperăm că Anker nu se va opri aici. Din păcate, probabil că va dura ceva timp înainte ca Anker și concurenții săi să înceapă să meargă pe acest drum al utilizării de materiale și procese mai durabile, deoarece acest aspect pare sa nu fie prioritar.

Cu toate acestea, eficiența și economisirea energiei este un câștig pentru mediu. GaNPrime, de exemplu, poate ajuta la economisirea energiei în timp, reducând amprenta totală de carbon. Anker 767 PowerHouse oprește automat ieșirea AC atunci când nimic nu este conectat după 15 minute sau oprește orice port de ieșire odată ce un dispozitiv conectat este complet încărcat. Aceste caracteristici cu siguranță ajută la conservarea energiei pe termen lung, dar depind în mare măsură de modul în care este folosit dispozitivul.

Anker 767 PowerHouse

Anker 767 PowerHouse – pret si garantie

Având în vedere bateria mai mare din interior și noul său design și caracteristici, probabil că nu ar trebui să fie o surpriză că Anker 767 PowerHouse costă destul de mult, dar acea etichetă de preț te poate șoca, indiferent. Este cu siguranță una dintre opțiunile mai scumpe cu această capacitate a bateriei.

Nu se poate nega faptul că Anker 767 PowerHouse se ridică la înălțimea numelui său, dar aceast preț ar putea fi un detaliu care o sterge instantaneu de pe lista multor potentiali cumparatori. Din fericire, Anker organizează o mulțime de promotii cu reduceri substantiale.

In loc de media de 2 ani, Anker PowerHouse 767 este conceput pentru a vă alimenta în mod fiabil dispozitivele în fiecare zi timp de 10 ani. În plus, oferă o garanție superioară de 5 ani pentru dispozitivul complet pentru o experiență garantată, fără griji.

In concluzie

Când vine vorba de alimentarea de urgență, soluția ideală este o sursă reîncărcabilă care marcheaza la toate capitolele necesare: putere, portabilitate și preț. Cu toate acestea, având în vedere tehnologiile actuale și economia, acesta nu este un echilibru ușor de găsit. Cu bateria sa de 2.048Wh și tehnologia GaNPrime, Anker 767 PowerHouse oferă eficiență și viteze rapide de încărcare. De asemenea, îndeplinește și cerințele de portabilitate prin adăugarea de roți la pachet.

Prețul, pe de altă parte, este un subiect delicat. Este cu siguranță o investiție destul de mare, dar una care se va amortiza cu ușurință dacă vă aflați petreceti mult timp în aer liber sau stresându-vă mereu din cauza pene de curent. În aceste situații, centrala portabilă Anker 767 PowerHouse este într-adevăr pregătită pentru orice pentru a vă ajuta să trăiți o viață mai convenabilă în orice situație.

Adauga un comentariu