mini-frigider-SMEG-FAB10-Snoopy.

Snoopy se intoarce

Smeg & Peanuts colaborează încă o dată pentru o nouă ediție a frigiderului FAB10 Snoopy.

La doi ani de la succesul frigiderului FAB10 în ediție limitată care a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare Peanuts, Smeg lansează un nou mini-frigider FAB10 care se adaugă la gama de mini-frigidere casnice colorate.

Mini frigider SMEG FAB10 Snoopy

Snoopy in ilustratie originala

Încă o dată, personajele Peanuts, îndrăgite în întreaga lume de adulți și copii deopotrivă și cunoscute pentru amprenta lor de neșters asupra culturii populare, sunt caracteristica principală a frigiderului FAB de la Smeg, o emblemă a stilului și designului.

FAB10RDSN5

Produsul de referință pentru această a doua ediție este modelul FAB10, mini-frigiderul de familie în stil anilor 1950, pe care Snoopy, cunoscutul animal de companie beagle al lui Charlie Brown, iese în evidență alături de cel mai bun prieten al său pasăre, Woodstock.

Fundalul alb al frigiderului este inspirat de foaia albă de hârtie pe care Charles Schulz și-a desenat benzile desenate.

Noul frigider FAB10, care combină perfect designul emblematic al brandului Smeg cu îndrăgitele personaje Peanuts, este gata să fie primit acasă de fanii de toate vârstele.

frigider meg snoopy

Adauga un comentariu