biciclet eliptica Matrix E50

Bicicleta eliptica Matrix E50

Bicicleta eliptica Matrix E50 este un concurent solid în lumea aparatelor de fitness. Este dotata cu tehnologii inovatoare atât în ​​sistemul de suspensie, cât și în oferta diferitelor console la cumpărare. Matrix E50 beneficiaza o garanție generoasă și un cadru robust care va rezista la mulți ani de distracție de antrenament.

Bicicleta eliptica Matrix E50

Matrix E50 cântărește 133kg când este complet asamblata și susține o capacitate maximă de până la 147kg. Este proiectat să reziste ani de zile și este cel mai potrivit pentru utilizare moderată până la grea de către o gamă largă de fani cu nivel de fitness. Johnson ofera o garanție generoasă la E50 cu acoperire pe viață pe cadru, o perioadă mai lungă de 7 ani la piese și 2 ani la manopera. Curatarea și deconectarea după utilizare vor crește durata de viață a acestei biciclete eliptice.

Bicicleta eliptica Matrix E50 ofera o varietate de console, dupa buget

Consola XR este alegerea de bază pentru Matrix E50, conține 5 programe încorporate și capabilități Bluetooth. Are un ecran LCD de 8,5″ cu un ecran plăcut iluminat din spate in albastru, care este ușor de citit și afișează câteva puncte de statistici de performanță interesante, inclusiv informații despre ritmul cardiac capturate în mânerele de ghidon staționare. Ghidonul mobil oferă mai multe poziții de prindere care ajută la sculptarea masei superioare a corpului, în timp ce o lungime a pasului de 20″ permite utilizatorilor de toate înălțimile, cu excepția celor mai înalti, să se bucure de mișcarea de exercițiu benefică a acestui aparat.

O caracteristică inovatoare este frâna de inducție Exact Force™, care este o caracteristică unică în linia Matrix, care permite 30 de setări de rezistență alimentată, pentru antrenamente consistente de mare intensitate. Consumatorii cu bugete mai mari se vor bucura să aleagă între celelalte 3 console care conțin ecrane tactile imersive și conexiuni cu tehnologie avansată.

Bicicleta eliptica Matrix E50 cu tehnologie interactivă

Matrix E50 beneficiaza de programul revoluționar de antrenament pe intervale de înaltă intensitate (HIIT) Sprint 8, care este conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate, să câștigați masa musculară slabă și să dezvoltați rezistența cardiovasculară în doar opt săptămâni. Toate ecranele tactile vin cu un abonament gratuit de familie iFit de 30 de zile, care vă oferă acces la o gamă largă de antrenamente la cerere și live și la o serie de alte funcții excelente.

In concluzie

Bicicleta eliptioca Matrix E50 este un plus impresionant la familia Matrix și inglobeaza atât funcționalitate, cât și tehnologie, în funcție de alegerea consolei la cumpărare. Este acoperita de o garanție generoasă și este plin de elemente de calitate pentru o experiență de antrenament de calitate comercială în confortul de acasă.

Adauga un comentariu