Incep inscrierile la Sony World Photography Awards 2017

Astazi incep inscrierile la cea mai mare competitie de fotografie din lume: Sony World Photography Awards 2017. Ajunsa la a zecea editie, competitia se adreseaza atat fotografilor entuziasti cat si profesionisti, din intreaga lume. Tot acum incepe si competitia pentru desemnarea celui mai bun fotograf din Romania, in cadrul Sony World Photography Awards fiind desemnat, in fiecare an, cate un premiu national.

cristina-venedict-387x580In 2017 exista categorii noi in fiecare din cele patru concursuri: Professional, Open, Youth si Student Focus iar inscrierile pentru premiul national – Romania National Award– se realizeaza prin selectarea automata a participantilor cu nationalitate romana inscrisi la oricare din cele zece categorii Open. In 2016 premiul national a fost castigat de Cristina Venedict, cu fotografia alaturata.

 

Pentru 2017, premiile pregatite de organizatori – World Photography Organisation – sunt foarte atractive.

Printre premiile din cadrul  se numara: Sony World Photography Awards

  • Echipamente foto Sony de ultima generatie
  • 25.000 $ (USD) pentru castigatorul titlului ”Fotograful Anului”
  • 5.000 $ (USD) pentru castigatorul competitiei Open
  • Echipament foto digital Sony pentru castigatorii competitiilor naționale
  • Prezentarea lucrarilor in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards din Londraanual Sony World Photography Awards
  • Expunere la nivel global

Inscrierea in cadrul competitiei Sony World Photography Awards se poate face aici. Competitia este deschisa tuturor fotografilor profesionisti dar si pasionatilor de fotografie din toate tarile, inclusiv Romania.

Lista finalistilor Sony World Photography Awards va fi anuntata pe 28 februarie, castigatorii competitiilor Open si National vor fi anuntati pe 28 martie, in timp ce lista completa de castigatori va fi prezentata pe 20 aprilie 2017, lucrarile urmand a fi expuse în cadrul vernisajului de la Somerset House din Londra, intre 21 aprilie si 7 mai 2017.

Asadar, start la inscrieri.

Succes!

Sursa articol: http://www.clubulfoto.com/sony-world-photography-awards-2017/

Adauga un comentariu