Hidrobicicleta Pelican

Hidrobicicleta Pelican – un ingredient pentru o vacanta reusita

Căutați o nouă activitate de care să vă bucurați la cabană? Adună-ți prietenii și familia și profită de o zi însorită pentru o plimbare cu hidrobicicleta. Este un mod distractiv și prietenos cu natura de a descoperi noi căi navigabile. De exemplu, ai putea organiza o excursie pentru a le prezenta copiilor bucuria de a iesi pe apă sau poti merge la un picnic pe o mică insulă secretă despre care doar tu știi.

Hidrobicicleta PELICAN Monaco

Pasionatii de pescuit pot beneficia de un model cu caracteristici special concepute pentru prinderea pestilor. Cei care preferă să se bucure de o zi relaxanta pe apă vor fi fericiți de companie într-o barcă care poate găzdui mai multe persoane, precum hidrobicicleta Rainbow DLX cu cele cinci locuri.

Ce poate fi mai sanatos decât un antrenament cu pedale?

Chiar daca scopul șederii la cabană este de obicei relaxarea, odihna și timp petrecutcu cei dragi, poate fi plăcut să vanezi doi iepuri dintr-o singură impuscatură, transformând ieșirea in aer liber într-un antrenament fitness. Chiar dacă ești așezat pe scaun, pedalarea îți va antrena mușchii picioarelor și vei fi în formă fără sa depui mare efort. Așadar, de ce să nu înlocuiți o sesiune în interior la sală cu o ieșire pe apă pentru a vă mișca în aer liber?

Hidrobicicleta Pelican Monaco DLX

PELICAN MONACO DLX este hidrobicicleta perfectă pentru un tur liniștit în jurul lacului alături de cei dragi. Cu cele cinci locuri ale sale, această hidrobicicleta are spătare reglabile, un cooler solid încorporat, un parasolar ușor de instalat, suporturi pentru pahare și un compartiment de depozitare. In plus, pescarii se vor bucura de cele 2 suporturi de lansete incastrate.

Hidrobicicleta PELICAN Monaco DLX Cyan

Construită din material RAM-X™, această barcă cu pedale este durabilă și rezistentă la impact, ideală pentru a naviga fara griji cu familia și prietenii.

Hidrobicicleta PELICAN Monaco DLX Orange

Husa pentru hidrobicicleta Pelican

Mai puțină curățare și mai multa distractit! Ușor de instalat, husa vă protejează hidrobicicleta de intemperii. Realizată dintr-un material respirabil, impermeabil și durabil, această husă are și un șnur elastic în partea de jos pentru o potrivire mai sigură.

Husa pentru hidrobicicleta Pelican

Husa se potrivește pe hidrobicicletele Pelican Monaco, Rainbow și Voyage.

Adauga un comentariu