caiacele DragoRossi

Caiacele DragoRossi – unice si distractive

Caiacele DragoRossi sunt concepute pentru cei care caută modele cu o “tușă specială”, distractive dar unice în același timp.

In oferta DragoRossi exista și modele de caiac pentru profesionisti dar, dupa cum știm cu toți, majoritatea pasionatilor de caiac nu sunt si profesioniști în canotaj. Muncim, avem angajamente și, din păcate, toți avem prea puțin timp liber pentru a vâsli.

Din acest motiv DragoRossi propue modele de caiace mai distractive, mai ușoare, și, desigur, mai performante. Aceste ambarcatiuni sunt dedicate tuturor pasionatilor de caiac, dar în același timp sunt unice și inovatoare.

Linia de caiace DragoRossi

Linia de caiace DragoRossi este foarte variată, pornind de la cele mai de încredere caiace creek până la cele mai ușoare caiace playboat și cei mai performante modele river runner.

Modelele de înaltă performanță, precum Mafia, Fish și Squashtail, necesită o tehnică de bază ceva mai avansată pentru a putea fi folosite cel mai bine. Caiacele DragoRossi DR9, Critical Mass sau 88, pe de altă parte, sunt foarte ușor de utilizat și sunt capabile să parcurga cu usurinta și cel mai extrem torrent. Exista si modele de gamă medie, creek sau river runner, cum ar fi 77, Mad Boy, Pintail și Thruster.

Caiacele DragoRossi pot fi folosite si pe râuri de dificultate medie, acest fapt făcându-le foarte distractive. La urma urmei, doar pentru că nu sari de pe o cascadă de 30 de metri sau nu faci cascadorii aeriene tip rodeo nu înseamnă că parcursul tău trebuie să fie plictisitor.

Toate caiacele sunt produse cu o polietilenă HDTP (de inalta densitate) creată special pentru DragoRossi.

Datorita acestui material se produc caiace care au in acelasi timp rigiditatea unui produs turnat prin suflare si rezistenta la impact a unui produs structurat, fara a limita insa posibilitatea de a modela forme foarte complexe. Fireste, DragoRossi utilizeaza doar materiale care respectă standardele de mediu și sănătatea lucrătorilor.

Caiacele DragoRossi sunt produse folosind energie fotovoltaica

DragoRossi a fost întotdeauna foarte atent la problemele de mediu și la protecția planetei

Toate caiacele și canoele DragoRossi sunt produse folosind energia curată a sistemelor fotovoltaice.

Un sistem fotovoltaic permite producerea de energie electrică fără emisii de gaze cu efect de seră, spre deosebire de sursele de energie fosilă, foarte poluante.

Se calculează că, pentru fiecare kilowatt oră de energie fotovoltaică produsă, se evită emisia a peste 500 de grame de dioxid de carbon în atmosferă.

Sursa articoului: https://dragorossi.com.

Adauga un comentariu