Torqeedo Travel 903

Noul motor electric outboard Torqeedo Travel 903

Torqeedo Travel 903 este o evoluție optimizată a unui motor electric outboard cu performante dovedite. Ediție limitată. Aventuri nelimitate.

Wessling, Germania (13 septembrie 2023) – Torqeedo, liderul de piață pentru mobilitatea electrică pe apă, a prezintat noul său motor Torqeedo Travel 903 ca fiind ediție limitată. Motorul emblematic Travel al companiei de pionierat in sisteme de propulsie electrica a fost deja vândut de peste 100.000 de ori în întreaga lume și reprezintă tehnologia și fiabilitatea dovedite. Oferă o alternativă excelentă la motoarele de barca pe benzină.

un design nou si fiabil

“De la început, am stabilit noi standarde. Motoarele noastre Travel au oferit siguranță și fiabilitate timp de un deceniu. Travel 903 profită de experiența noastră și de anii de experiență pentru a oferi o experiență de navigație și mai optimizată. Cu Travel 903, vă prezentăm cea mai bună versiune a motorului nostru Travel: autonomie cu 14% mai mare în comparație cu Travel 1103 și echipat cu elicea noastră extrem de eficientă, care anterior era disponibilă doar ca accesoriu”, spune Fabian Bez, CEO al Torqeedo GmbH.

Torqeedo Travel 903 un design nou si fiabil

Travel 903 impresionează printr-un design funcțional și proaspăt. Cu o putere nominala de 900W, acest outboard alimentează fără efort ambarcatiuni de până la 1,3 tone. Acest lucru îl face alegerea ideală pentru bărci de pescuit, bărci cu pânze mici și bărci gonflabile. Cu Travel 903, navigatorii explorează lacurile și râurile aproape în tăcere și 100% fără emisii, cu respect deplin pentru mediul natural și uman.

Cu noul Travel 903, Torqeedo oferă un motor electric outboard ușor la un raport preț-performanță remarcabil. Este o ediție limitată și, ca toate motoarele Travel, vine cu o garanție de cinci ani și un motor durabil cu acționare directă care a fost industrial proiectat pentru a asigura o eficiență superioară. Ca toate motoarele Travel, modelul 903 este echipat cu o baterie puternică litiu-ion și un computer de bord integrat care afișează informatii GPS, autonomia rămasă și starea de încărcare.

motor electric outboard

Sursa articolului https://www.torqeedo.com.

Adauga un comentariu