Motoarele electrice Torqeedo Travel garantate 5 ani

Motoarele electrice Torqeedo Travel garantate 5 ani

Wessling, Germania (2 mai 2023) – Torqeedo GmbH, liderul global de piață pentru motoare electrice marine, dublează cu mai mult decât dublul garanției producătorului de la doi (2) la cinci (5) ani pentru produsul său original de pionierat: motorul electric Torqeedo Travel.

De la lansarea lor în 2005, motoarele Torqeedo Travel au transformat navigația, oferind tehnologie superioară, beneficii revoluționare și responsabilitate față de mediu”, a spus CEO al Torqeedo, Fabian Bez. „Dar și mai important, sunt incredibil de fiabile. De aceea oferim acum o garanție de cinci ani de producător pentru toate motoarele Travel noi.”

Motoarele Torqeedo Travel 1103 și Travel 603 sunt cele mai ușoare și mai silențioase motoare electrice outboard din clasele lor de putere și vin cu o baterie litiu-ion de înaltă performanță și un computer de bord încorporat cu GPS și autonomie rămasă și stare de încărcare.

Torqeedo Travel respectă mediul înconjurător

Outboardurile Torqeedo Travel se laudă cu un motor durabil cu acționare directă, proiectat industrial pentru a oferi o eficiență superioară. Travel 1103 vine cu o baterie de mare capacitate de 915 Wh, dar este încă ușor de manevrat la doar 17 kg (38 lbs) complet.

„La Torqeedo, înțelegem că clienții noștri se așteaptă la produse de navigație care respectă mediul înconjurător, care sunt de înaltă calitate și rentabile. Torqeedo continuă să conducă”, a spus Bez.

Noua garanție de cinci ani se aplică tuturor motoarelor Travel livrate pe sau după 28 aprilie 2023. Clienții trebuie să își înregistreze produsul online la Torqeedo.com pentru a fi eligibili pentru extinderea garanției.

Torqeedo oferă metode de propulsie cu acționare electrică pentru bărci cu pânze, de la barci cu pânze până la iahturi de până la 120 de picioare: motoare outboard compacte și puternice, unități ușoare și care economisesc spațiu, una dintre cele mai puternice motorizări electrice de pe piață și prima propulsie hibridă complet integrată și management al energiei, sistem din producția industrială. Se pot comanda chiar în magazinul nostru online.

Sursa articolului https://www.torqeedo.com.

Adauga un comentariu