Cele mai populare placi SUP JOBE

Cele mai populare placi SUP JOBE: Yarra si Duna

Stand up paddling este un sport pe care trebuie sa-l incercați. Cuvintele nu pot descrie modul în care apa se joacă si relaxeaza simțurile. De asemenea, cuvintele nu pot descrie impactul sănătos al prezentei în aer liber. A fi înconjurat de natură este o experienta care se adreseaza simțurilor: trebuie să atingi, să auzi, să gusti, să mirosi și să vezi! Credem că toată lumea ar trebui să experimenteze sentimentul pe care apa îl poate oferi ființei umane. Jobe vrea să fie acolo pentru toți cei care doresc să experimenteze acest sentiment, în cel mai bun mod posibil.

Permiteți-ne să vă prezentăm două dintre cele mai populare plăci SUP Jobe pentru a experimenta acest sentiment: Yarra 10.6 și Duna 11.6. Acest duo are practic totul pentru toată lumea.

Placa SUP JOBE Yarra 10.6

Yarra este echipamentul perfect al gamei SUP JOBE. Indiferent dacă intenționați să cuceriți marea, să explorați canalele din orașul dvs. sau să ajungeți la lacul într-o pădure din apropierea dvs.: Yarra este întotdeauna lângă dvs. Datorita platformei sale late si formei rotunde, aceasta placa ofera echilibrul perfect intre manevrabilitate, stabilitate si viteza. Dacă ești o persoană sportivă care dorește să aibă ceva pentru fiecare ocazie, Yarra este ceea ce ai nevoie. Mai jos vă explicăm de ce plăcile SUP JOBE merită fiecare bănuț.

Placa SUP JOBE Yarra 10.6

Placa SUP JOBE Duna 11.6

Lângă Yarra este prezenta o alta populara placa SUP JOBE: Duna. Această piesă de spectacol este concepută pentru adevărații aventurieri. Esti in cautarea unei aventuri? Ești mereu dispus să descoperi lucruri noi? Începeți să călătoriți cu placa SUP JOBE Duna 11.6. Datorită designului său simplificat și platformei relativ înguste, această placă este perfectă pentru a atinge viteze mari fără a pierde prea multă stabilitate. Și asta face din Duna o placă fantastică pentru touring.

Placa SUP JOBE  Duna 11.6

O soluție pentru orice pasionat de stand up paddling

Yarra sau Duna ofera o soluție pentru orice pasionat de stand up paddling. Plăcile SUP perfecte pentru a experimenta acel sentiment special menționat mai sus Este imposibil să experimentezi acel sentiment prin cuvinte, dar acest lucru ar putea atrage imaginația: vâslind printr-un lac linistit care arată ca o oglindă, auzind cantecul păsarilor, simtind briza și razele calde de soare pentru un o doză bună de vitamina D. Te vei simți ca nou.

Și acum vine partea interesantă: este ușor să experimentezi acest sentiment magic. Veriga lipsă dintre tine și această experiență este doar un pachet SUP JOBE.

Scopul declarat al Jobe este să aducerea cât mai multor oameni pe apă și, prin urmare, initierea în lumea sporturilor nautice. Un pachet de stand up paddling Jobe ar putea fi cel mai bun exemplu în acest sens. Acest pachet include tot ce este necesar pentru a începe noua ta aventură. Toate aceste produse combinate într-o singură geantă fac din acesta un produs super accesibil pentru toți cei care doresc să descopere apele. Calitatea Jobe și detaliile acestor produse vor face din prezența dumneavoastră pe apă o experiență premium.

Ce contine un pachet SUP JOBE?

Să începem cu esentialul: placa SUP

Pe lângă culori și dimensiuni, plăcile SUP premium JOBE Aero sunt realizate cu aceleași tehnologii excelente. Și credeți-ne, aceste tehnologii sunt excelente. Cele mai bune de pe piață. Toate folosite pentru a vă oferi acea experiență premium. Una dintre cele mai importante tehnologii este utilizarea procedeului Heat Bonded pentru a vă asigura rigiditatea maximă. Fără aceasta, placa ta s-ar transforma într-o banană atunci când vâslesti, ceea ce ar duce la o viteză scăzută și probleme in mentinerea direcției. Aceasta nu este o experiență premium.

Jobe X-Stitching

În plus, seria premium JOBE Aero incorporeaza tehnologii și specificații pentru a face plăcile SUP Jobe cele mai bune din lume.

Rucsacul SUP JOBE

În continuare, pachetul SUP contine o geanta: un rucsac asortat, care este 100% impermeabil, din material PVC de 850 de grame. Datorită acestui material, geanta este ideală pentru transport și pentru a-ți păstra echipamentul uscat! Geanta are, de asemenea, un suport pentru padela si pompa, un compartiment frontal pentru accesorii mici si catarame solide pentru o inchidere etansa a gentii.

Rucsacul SUP JOBE

Pompa cu dubla actiune

Mai departe avem pompa SUP. O pompă cu dublă acțiune care pompează la un impresionant 27 PSI/1,9 bar. Presiunea este ușor de atins datorita funcției cu acțiune dublă, iar finalizare umflarii se face cu ușurință folosind funcția cu acțiune simplă. Contorul PSI de pe pompă indică nivelul actual de presiune al plăcii dumneavoastră de stand up paddle.

Pompa cu dubla actiune

Padela SUP JOBE

O alta componeta a pachetelor SUP JOBE este padela. Am mentionat o experiența premium si de aceea a trebuit să adăugăm la acest pachet o padelă din fibră de sticlă. Această padelă cu infuzie de carbon (20%) are un raport excelent rigiditate/flexibilitate. Cu o greutate impresionantă de doar 780 de grame, brațele tale nu vor da nici un semn de oboseală după vâslire. Este un mic detaliu care ofera experienței tale stand up paddle un plus de confort!

Padela SUP JOBE

Aripioara petru carmire

Un alt element esential este aripioara pentru carmire! Vâslitul fără aripioară te-ar trimite în toate direcțiile, cu excepția celei dorite: drept înainte. Recent JOBE a introdus un nou sistem inovator care vă permite să atașați aripioarele de plăci cât mai ușor posibil. Acolo unde majoritatea aripioarelor necesită șuruburi și unelte pentru atașare, aripioarele JOBE EZ-lock pot fi atașate cu ușurință prin plasarea aripioarei și apăsarea sitemului de blocare. Fără șuruburi, fără șurubelnițe… Atașați, faceți clic și mergeți.

Aripioara petru carmire

Lesa SUP

Nu în ultimul rând: lesa SUP. Lesa este furnizată pentru a vă oferi un plus de siguranță pe apă. Conectând lesa la gleznă, placa nu se va inderparta in cazul in care vei cadea in apa. Conectarea lesei se face prin utilizarea straturilor groase de Velcro, iar cureaua de gleznă are straturi tampon pentru o protecție confortabilă și chiar un mic buzunar incorporat!

Lesa SUP

Oferta SUP Jobe contine o mulțime de produse, specificații, tehnologii, dar rețineți: toate acestea se potrivesc într-o singură geantă! Și asta face ca stand up paddling să fie o activitate accesibilă! O nouă poveste te așteaptă. Este timpul să-ți iei geanta SUP și să te indrepti catre apa!

Sursa articolului: jobesports.com.

Adauga un comentariu