Echipa Pro Team Ledlenser® foloseste lanterna XEO 19R!

lanterna-cap-led-lenser-xeo-19r-green-2000lm-incarcator-husaPentru toți fanii de sporturi extreme, fie ei bikeri, skateri sau schiori, Ledlenser® XEO 19R este alegerea high-end de iluminare.

Echipată cu două proiectoare reglabile în mod independent, XEO 19R este o lanternă pe măsura oricărei provocări. LED-urile care se adaptează și focusează individual generează o lumină versatilă, de 2000 de lumeni, distribuită optim.

XEO 19R, care poate funcționa atât ca lanternă de cap cât și ca lanternă de mână, are un switch în 5 trepte – trei pentru nivelul de intensitate, o lumină de urgență și o lumină reglabilă, fapt ce îi oferă un control de neegalat.

Această noutate absolută în domeniul activităților extreme outdoor, a fost aleasă să fie mascota produselor Ledlenser® și este constant testată și promovată de cinci sportiv din echipa Ledlenser® PRO:

Eric Hjorleifson, 32 de ani
este unul dintre cei mai buni free-rideri profesioniști din lume. Cu numeroase roluri în filme de acțiune pe zăpadă și un premiu Powder Video Awards „Best Line” (2013), Eric este cel care a conceput designul și grafica pentru un model de schi 4FRNT.
Julia Hofmann, 29 de ani
Este mountain-biker și un star în enduro biking. Este printre puținele femei din Germania care participă frecvent la Enduro World Series. Este considerată una dintre cele mai talentate bikerițe din Germania. În 2014 a participat la Marin Attack Trail Titan Mountain Bike.
Tobias Woggon, 24 de ani
A făcut carieră în 2008 din mountain biking. Datorită activității sale intense, la doar 24 ani a reușit să realizeze numeroase călătorii, adunând documente, fotografii și filme. Acest lucru l-a făcut subiectul multor clipuri video și publicații. Numai în 2013, a avut 96 de spread-uri în reviste, trei coperți și câteva sute de mii de clipuri video.
Jan Fitschen, 37 de ani
A fost multiplu campion german la traseele de peste 3km, 5km și 10km pe șosea. La Campionatul European de Atletism în 2006, a fost campion european la 10.000 de metri. O intervenție chirurgicală l-a obligat să se retragă din sportul de performanță, acum fiind trainer și consultant.
Christian Schiester, 47 de ani
Locuiește în Steiermark și este unul dintre cei mai buni alergători enduro din lume. Tranziția sa din postura de consumator de alcool și fumător înrăit într-un adevărat sportiv extrem este remarcabilă. A călătorit deja in zonele cele mai neospitaliere ale lumii și participă în mod regulat la numeroase concursuri prin deșert, junglă, în Antarctica și în regiunile montane.

Clip-urile video cu schi și ciclism enduro sunt publicate pe canalul YouTube Ledlenser® , având ca protagoniști membrii PRO TEAM Julia Hoffmann și Tobias Woggon într-o palpitantă acțiune MTB.

Lanterna Ledlenser XEO 19R este disponibila in 3 culori:

NegruVerdeAlb
lanterna-led-lenser-xeo-19r-neagra-2000lm-plus-incarcator-46199lanterna-cap-led-lenser-xeo-19r-green-2000lm-incarcator-husalanterna-cap-led-lenser-xeo-19r

Adauga un comentariu