Seria Apollo

Seria premiata Apollo se innoieste cu noul stereo marin RA670

Un nou membru al familiei Apollo, formata din RA770 si SRX400, Apollo RA670 mosteneste inovatiile audio cheie si stralucire tehnologica de la sistemul premiat RA770, reimaginat într-o forma mai compacta. Pretul si noul design, fac din RA670 o alegere excelenta a sistemului pentru ambarcatiuni de dimensiuni mai mici si, de asemenea, completeaza RA770 , care a fost proiectat pentru sisteme si ambarcatiuni mai mari. Apollo RA670 este cu adevarat un produs versatil si o extensie puternica la seria Fusion Apollo.

Continuând sa adere la filozofia recunoscuta de design Fusion True-Marine, Apollo RA670 este proiectat si conceput pentru a performa în mod fiabil sezon dupa sezon în mediul marin dur, oferind în acelasi timp o experienta de divertisment audio marin de exceptie pentru cei de la bord.

Caracteristici RA670

Mostenind inovatiile audio cheie,seria Apollo beneficiaza de un set de caracteristici, care include numeroasele noutati din industrie, cum ar fi tehnologia de semnalizare digitala (DSP) de la Fusion, capacitate PartyBus, actualizari software prin intermediul aplicatiei Fusion-Link, intrare audio optica pentru redare TV si streaming audio Wi-Fi. Majoritate acestor inovatii necesita un router wireless sau integrarea intr-o retea Apollo Series cu modul Wi-Fi activat.

Apollo MS-RA670

RA670 – functie si design

Aceste caracteristici puternice sunt încorporate într-o carcasa rezistenta la apa si praf IPX7, cu fata din sticla, cu un ecran LCD de 2,7” în culori si un encoder rotativ cu luminozitate reglabila. Designul elegant permite RA670 sa se integreze perfect în timonele moderne de sticla cu multiple optuni de montare; flush sau plat, facând RA670 un plus atractiv pentru orice timonerie. Estetica curata, minimalista, permite RA670 sa se integreze perfect în cabina multor ambarcatiuni.

Apollo Marine MS-RA670

Cu succesul mondial al seriei Apollo, la cât de bine a fost primit pe piata, a fost inevitabil sa continuam”, a declarat Chris Baird, directorul general al Fusion. „Am vrut sa cream un stereo care sa puna capat golului dintre produsul de referinta RA770 si sistemul compact SRX400, motiv pentru care acum am iesit pe piata cu RA670. Suntem încântati de oportunitatea de a putea oferi mai multe produse de divertisment marin de clasa unui grup mai mare de consumatori.”

Fusion DSP

Apollo RA670 valorifica puterea Fusion DSP, permitându-va sa optimizati fiecare zona audio de pe amabrcatiunea dvs., astfel încât sunetul premium sa fie livrat tuturor difuzoarelor din orice mediu, la aceasi calitate de varf. Datorita sistemului Fusion, fiecare pas al lantului audio este optimizat prin calcule realizate de inginerii audio pentru a oferi o experienta de ascultare superioara din punct de vedere tehnologic, fara a fi nevoie ca dvs. sa aveti o întelegere tehnica.

Fusion-Link

Aplicatia gratuita Fusion-Link simplifica configurarea profilurilor DSP. Cu doar câteva clicuri, puteti seta profiluri DSP preconfigurate pentru o redare audio de înalta calitate personalizata pe gustul dvs. si pentru mediul de ascultare specificat. Curbele de sonoritate calculate precis asigura o livrare audio de calitate la fiecare nivel de volum. De la tambur la timpan, Fusion DSP reproduce muzica dvs. la calitatea intentionata de catre muzicieni.

Apollo RA670 PartyBus

PartyBus

PartyBus este reteaua futuristica de distributie audio de la Fusion, conceputa pentru cei care pretuiesc libertatea alegerii muzicale. Când Apollo RA670 este conectat la un router wireless sau integrat într-o retea stereo Apollo Series cu modul Wi-Fi activat, PartyBus permite altor module PartyBus din retea sa se conecteze la RA670 (prin Ethernet) în modul Party si sa redea acelasi sursa audio perfect sincronizata in întreaga nava. În mod alternativ, alegeti modul Personal si ascultati sursa dvs. audio fara a perturba modul Party în celelalte zone ale navei.

RA670 ofera multiple optiuni de sursa audio

Oferind mai multe optiuni de sursa audio, Apollo RA670 va ofera posibilitatea de redare a melodiilor preferate prin Bluetooth, optica audio (intrare TV), radio AM/FM, AUX sau USB, precum si SiriusXM ready și DAB+ ready. Un tuner si abonament SiriusXM Connect sunt necesare pentru a accesa radioul satelit SiriusXM (disponibil numai în SUA). Radio DAB+ necesita adaugarea unui modul MS-DAB100A (vândut separat) – disponibil doar în Europa si Australia.

 RA670 multiple optiuni de sursa audio

Capacitate de streaming

Apollo RA670 are de asemenea capacitate de streaming audio Wi-Fi prin UPnP (Universal Plug and Play) atunci când este conectat la un router wireless sau integrat într-o retea stereo Apollo cu modul Wi-Fi activat.

Articol preluat de pe https://www.fusionentertainment.com/

Adauga un comentariu