Stream Vision

Cu Stream Vision dispozitivul dvs. Pulsar este întotdeauna nou!

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență, Pulsar îmbunătățeste constant dispozitivele prin dezvoltarea de noi firmware cu funcții suplimentare și îmbunătățiri ale performanței. Aceste actualizări sunt disponibile prin aplicația Stream Vision care conectează dispozitivul și instalează cel mai nou firmware.

Pulsar Stream Vision

Actualizari firmware prin Stream Vision

Actualizările firmware-ului adaugă noi caracteristici dispozitivelor, rezolvă erori software și implementează noutăți tehnice.

Pot adăuga îmbunătățiri vizibile ca noi algoritmi de procesare a imaginilor, moduri de detectare actualizate, reticulele noi sau moduri de culoare.

Actualizări mai subtile, precum performanța optimizată a procesorului, durata de viață crescută a bateriei sau corecțiile de conectivitate pot fi, de asemenea, incluse.

Prin actualizări constante de firmware, Pulsar vă asigură beneficiati de cele mai recente caracteristici și dezvoltări tehnologice în domeniul vederii termale și nocturne.

Una dintre cele mai recente actualizări entru seria de produse Accolade, Helion și Trail, este un excelent exemplu al acestor imbunatatiri.

În urma cercetărilor și testărilor, compania a implementat cu succes suportul pentru modul „enhanced Gain”. Aceasta implementare crește semnificativ capacitatea dispozitivelor de a detecta, recunoaște și identifica obiecte în condiții sau diferențe scăzute de temperatură.

Pulsar Stream Vision

Datorită numeroaselor solicitări de la utilizatori de produse Pulsar, noii algoritmi sunt acum implementați în linia actuală de produse a companiei odată cu lansarea sau actualizarea software.

Optimizarea algoritmilor „enhanced Gain” va permite obținerea unei creșteri a performanței senzorului. In același timp consumul de energie al dispozitivului este, de asemenea, redus.

Modificările vor fi vizibile în următoarele moduri de observare: Identificare, Pădure, Stânci.

Update

Pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. Pulsar este mereu actualizat, verificați în mod regulat aplicația StreamVision® . O alta metoda este accesarea website-ului pentru asistență Pulsar, care va sta intotdeauna la dispozitie.

Articol preluate de pe https://www.pulsar-nv.com

Adauga un comentariu