Garmin dog track widget

Widget-ul Garmin care permite urmărirea câinilor de vanatoare, direct de pe încheietura mâinii

Intrebarea cea mai des auzita la masa Garmin a clubului United Kennel Autum Oaks, în weekendul Zilei Muncii din 2019, a fost despre Instinct si widget-ul Dog Track, un ceas GPS pe care Garmin l-a introdus la sfârșitul anului 2018.

Ceasul are multe caracteristici interesante, precum un monitor de ritm cardiac integrat; busolă cu 3 axe și altimetru barometric; posibilitatea de a primi notificări inteligente de la telefon; și popularul TracBack, care vă permite să parcurgeți același traseu înapoi la punctul de pornire. Dacă sunteți un guru de fitness, Instinct vă poate urmări traseul în timp ce alergați sau mergeti bicicleta, precum și alte activități de fitness. Instinctul este disponibil și în mai multe culori diferite, făcându-l popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Desi aceste caracteristici sunt superbe, nu ele au provocat cele mai multe întrebări la Garmin’s Autumn Oaks.

Dog track Widget

Dog track Widget

Pentru cei care vânează alături de câini, cea mai tare caracteristică Instinct este widgetul de urmărire a câinilor, care îi permite să „comunice” cu o varietate de dispozitive de mână Garmin, inclusiv Astro 320, Astro 430 sau Alpha 100, printr-o conexiune Bluetooth în rază de acțiune ( de obicei 10-15 metri). Cu un Instinct pe încheietura mâinii și câinele echipat cu o zgarda „tracking-and-training”, utilizatorii pot ține trackerul în buzunar, rucsac sau la centura și citi distanța și direcția a până la trei câini simultan doar uitandu-se la ceas.

Această tehnologie este disponibilă de câțiva ani cu linia de ceasuri inteligente durabile fēnix a lui Garmin, dar acestea costă de obicei sute de dolari mai mult decât Instinct. Dacă sunteți in cautare de un ceas care arata bine, care sa vă ajute în pădure sau la o partida de vanatoare cu câini, Instinct este o alegere perfectă.

Setari Dog Track

Dacă aveti un Instinct, fēnix sau un alt smartwatch Garmin compatibil, puteți parcurge acești pași simpli pentru a începe să transmiteți informații despre câini direct la încheietura mâinii, pentru o funcționalitate rapidă, fără a fi nevoie să comutați meniurile de pe telefon.

  • Actualizați toate echipamentele dvs. Garmin la cel mai recent software utilizând Garmin Express. S-ar putea să ignorați acest pas dacă echipamentul dvs. este destul de nou, dar dacă echipamentul dvs. este mai vechi, actualizarea adaugă modul Broadcast la handheld și widget-ul Dog Track la ceas.
  • Activați widget-ul Dog Track pe Instinct:
    • Apăsați butonul “Up” pentru a popula meniurile
    • Selectati “Settings”
    • Selectati “Widgets”
    • Selectati “DogTrack”
    • Setati status la “Show”
  • Activați Broadcast Mode pe dispozitivul handheld:
    • Selectati“Main Menu”
    • Selectati “Setup”
    • Selectati “Dogs”
    • Selectati “Broadcast Dog Data”
    • Selectati “Enable”

Odată ce dispozitivul dvs. handheld de urmărire a câinilor este setat pe Modul Broadcast și urmărireste o zgarda compatibila, widget-ul de pe ceasul Instinct sau fēnix va afișa numele, starea, distanța și direcția de deplasare a câinilor direct de la dispozitivul handheld.

Widget-ul vă va avertiza, de asemenea, când câinele a incoltit prada sau este pe punctul de a o face, la fel cum face și handheld-ul transmis. Pentru ca aceste alerte să apară pe ceas, trebuie să aveți activat ecranul widgetului Dog Track. Aceste notificări nu vor apărea pe ceas dacă sunteți pe ecranul de vizionare sau pe un alt ecran widget.

Adauga un comentariu