Bennett trim tabs

Sistemele de stabilizare a ambarcatiunilor Bennett Trim Tabs

Sistemele de stabilzare Bennett Trim Tabs îmbunatatesc performanta ambarcatiunii dvs. prin ajustarea unghiului de rulare al navei. Sistemele de stabilzare Bennett ajuta la reducerea inaltarii provei, va aduc mai rapid în plan orizontal, corectează înclinarea laterala, îmbunatatesc vizibilitatea și cresc eficienta.

Inca din 1960 Bennett Marine a fost liderul mondial in tehnologia Trim Tab. In fapt, Charles Bennett a fost cel care a inventat trim tab-ul modern. De-a lungul anilor Bennett Marine a devenit sinonimul produsului de calitate si al serviciului ireprosabil in relatia cu clientii.

Skipperii si constructorii de ambarcatiuni din intreaga lume recunosc faptul ca Bennett Trim Tabs sunt fabricate in spiritul durabilitatii si al lipsei necesitatii intretinerii timp de ani indelungati. In afara faptului ca utilizatorii sistemelor Bennett beneficiaza de cele mai performante sisteme Trim Tab disponibile pe piata, acestia recunosc si faptul ca sunt si beneficiarii celui mai dedicat serviciu posibil de service. Beneficiind de serviciul “Worldwide distribution and support”, produsele Bennett sunt usor de procurat si de servisat.

Bennett Trim Tabs

Beneficiile echiparii ambarcatiunii dvs. cu un sistem Bennett Trim Tabs sunt urmatoarele:

  • Intrarea mai rapida in regim de glisaj;
  • Posibilitatea navigarii in regim de glisaj la viteze inferioare celor pentru care a fost proiectata ambarcatiunea;
  • Imbunatatirea atitudinii si raspunsului ambarcatiunii la schimbari de viteza, valuri si modificari ale distributiei greutatilor de la bord;
  • Corectia tinutei ambarcatiunii in cazul in care greutatile de la bord nu sunt uniform distribuite;
  • Imbunatatirea fenomenului de oscilatie a provei in situatia unei asiete necorespunzatoare;
  • Reducerea consumului de combustibil.

Sistemele Bennett Trim Tabs sunt super-ușor de utilizat si dupa ce le veti folositi doar de câteva ori utilizarea va deveni a doua natura. Conceptul este simplu, dar rezultatele sunt impresionante! Bucurati-va de plimbare!

Verificati impreuna cu dealer-ul dvs preferat care este sistemul Bennett recomandat pentru ambarcatiunea dvs. Nu ezitati niciodata sa contactati in mod direct Bennett pentru informatii si intrebari referitoare la Trim Tab si accesorii pentru acestea.

Adauga un comentariu