Barcile pneumatice YAM de la Yamaha

Barcile pneumatice YAM, ghid si recomandari de la YAMAHA

Barcile pneumatice YAM sunt caracterizate de un design elegant, caracteristici practice și o abordare robustă, la obiect, care oferă valoare reală. Aceasta este formula care câștigă inimile și mințile utilizatorilor YAM din toată Europa de aproape 20 de ani.

Barcile pneumatice YAM de la Yamaha

Fiecare YAM este proiectat pentru a oferi robustete, usurinta de transport și manevrabilitate, iar cu diametrele mari ale tubului și formele largi ale provei oferă și confort superior.

Mai mult decât atât, barcile pneumatice YAM sunt proiectate să funcționeze cel mai bine cu unul din gama largă de motoare YAMAHA, renumite pentru fiabilitatea la cheie și performanțele de clasa mondiala. Așadar, împreună, YAM și YAMAHA fac un pachet minunat oferindu-vă stil, durabilitate, performanță și valoare inegalabilă.

Iata cateva caracteristici care sunt comune tuturor gonflabilelor YAM:

Partenerii perfecti

Motoarele Yamaha sunt renumite pentru fiabilitatea lor la cheie, iar gonflabile YAM sunt concepute pentru a se potrivi perfect, de la profilul unic subacvatic până la unghiul și înălțimea optimizate a pupei. Cu o gamă uriașă de motoare Yamaha din care să alegeți, este ușor să găsiți combinația perfectă de motor și gonflabila.

Barcile pneumatice YAM sunt proiectate sa reziste

Pentru rezistență maximă și aspect bun, toate gonflabile YAM sunt construite folosind material din PVC de ultimă generație, cu toate cusăturile și îmbinările lipite pentru etanșare și siguranță optime. Rezultatul este o suprafață exterioară inteligent conceputa, curată, care este foarte rezistentă la abraziune, apă sărată și lumina soarelui.

Barcile pneumatice YAM – construite pentru a prelua presiunea

Un sistem inteligent de redirectionare a aerului este încorporat în tuburile de carenă ale tuturor gonflabile YAM. Acest lucru nu numai că ajută la păstrarea camerelor individuale complet sigilate pentru siguranță, ci ajută la menținerea și egalizarea presiunii aerului în tot tubul. Printre altele, acest lucru permite, de asemenea, ambarcatiunii dvs. să absoarbă impacturi minore, fără probleme majore.

Siguranta si confort

Pe langă caracteristicile de siguranță precum mânerele puternice și sigure, inelele D, inele pentru ridicarea și alte accesorii, confortul este, de asemenea, o prioritate. Valva de aer ingenioasă, de înaltă calitate, este un bun exemplu – excepțional de fiabilă și etanșă, este ușor de utilizat și este la nivel cu suprafața tubului, prevenind înfundarea sau disconfortul.

Barcile pneumatice YAM de la Yamaha

Mici dar practice, prietenoase și distractive – gama YAM Tender

Pentru a ieși pe apă cu minimum de agitație și efort, nu există o alegere mai bună decât YAM 220T sau YAM 240T.

Aceste mici ambarcatiuni sunt ideale pentru excursii de weekend și excursii de pescuit, alte mici activitati care necesita o barcă sau doar pentru a distractie pe apă. Puteți să-o umflați sau să-o împachetați în câteva minute folosind pompa de aer de mare viteză standard, în timp ce podina de lemn cu șipci ușoare se ruleaza pur și simplu. YAM-ul dvs. este ușor de depozitat într-un dulap pentru barcă, portbagajul mașinii sau un dulap de acasă.

Barcile pneumatice YAM de la Yamaha

Pentru deplasarea pe apa puteti folosi vâsle puternice de aluminiu, cu clemele lor cu tub ușor de păstrat și cu cârliguri robuste – sau puteti sa instalati un motor Yamaha.

Barcile pneumatice YAM din gama Sport Tender

YAM 240STi / YAM 275STi / YAM 310STi

De ce să nu ieșiti pe apă cu un YAM STi, unde distracția dvs. va vbeneficia si de un plus de confort? Acest lucru se datorează în principal pardoselii gonflabile cu pereți dubli, care este foarte rigida și foarte confortabila pentru picioare. O barca pneumatica STI este, de asemenea, ca orice model YAM, super-simplu de umflat, transportat, utilizat și depozitat.

Barcile pneumatice YAM de la Yamaha

Performanțele de top sunt asigurate – cu chiar și cel mai mic motor Yamaha – iar manevrabilitatea este remarcabilă, cu un control și o stabilitate excelentă de la chila gonflabilă specială și designul în V.

Ambarcatiunile YAM STi sunt prevăzute inele D puternice și franghii de siguranta, precum și un suport pentru rezervor. Pupa este consolidata cu o secțiune specială pentru instalrea unui motor de barca Yamaha. Tot ce va ramane de facut este sa va bucurati de vacanta.

Barcile pneumatice YAM din gama Sport – un mod minunat de a va distra pe apa

YAM 240S / YAM 275S / YAM 310S / AM 340S / YAM 380S

Pentru o distracție maximă pe apa, nu există nimic mai bun decat gama de barci pneumatice YAM SPORT. Ideale pentru excursii de camping, sporturi nautice, vacanțe în familie, croaziere pe lac sau explorarea coastei.

Deoarece aceste gonflabile sport rezistente sunt, de asemenea, inteligent proiectate și elegante, ele sunt o alegere excelentă in competitia cu barcile gonflabile de dimensiuni mari, ambarcatiuni cu vele sau yachturi tip cruiser. De la cea mai mică 240S până la versiunea extrem de capabila YAM 380S, aceste bărci se pilotează cu ușurință și sunt proiectate și pentru o muncă mai serioasă.

Barca gonflabila Yamaha

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei bărci care să fie ușor de manevrat și cu care să abordați aventurile in familie cu ușurință – pentru remorcarea gonflabilelor tractabile și a altor jucării – in care să beneficiati de stabilitate si siguranta si cu care sa puteti aborda activitati ca pescuitul, scufundarile sau o activitati profesionale marine mai serioase, atunci ambarcatiunile YAM Sport sunt constuite pentru dvs.

Barcile pneumatice YAM de la Yamaha

Pentru mai multe informatii despre gonflabilele Yamaha accesati https://www.yamaha-motor.eu

Adauga un comentariu