Landmann, cateva sfaturi pentru folosirea si intretinerea gratarului

Curatarea gratarului

Grătarele din oțel cromat, oțel inoxidabil sau smaltuite pot fi curățate cu ușurință cu o perie de grătar cu peri moi din oțel inoxidabil. Grătarul din fontă, pe de altă parte, trebuie curățat doar cu auto-curățarea prin piroliza a grătarului. Încălzirea puternică a grătarului asigură apoi ca orice reziduri de pe grătar sau din interior sunt arse. După aceea, reziduurile pot fi îndepărtate cu ușurință cu o perie metalică triunghiulară.

Curatarea gratarului

Protejarea si intretinerea gratarului

Când este depozitat în aer liber, se poate întâmpla ca, datoriata vântului și a umezelii, pe grătar să se formeze pete de rugină. Pentru a îndepărta rugina, grătarul trebuie înfășurat complet ermetic în folie de aluminiu. Apoi, trebuie atârnat deasupra carbunilor incandescenti timp de aproximativ 10 minute. După răcire, folia poate fi îndepărtată. Veti constata ca petele de rugina au disparut.

Protejarea si intretinerea gratarului

Cărbune si brichete de cărbune: caracteristici și diferențe

Brichetele de cărbune și cărbunii sunt mai ușor de obținut și folosit decât lemnul natural. Acordați atenție calității, astfel încât, în această fază importantă de pornire, totul să fie rapid și ușor. Comportamentul la ardere a cărbunelui și a brichetelor de cărbune variază. Cărbunele poate fi aprins rapid, dar si temperatura intretinuta de el durează mai puțin.

Cărbune si brichete de cărbune

Prin urmare, este potrivit în special pentru grătarul direct. Brichetele pentru la grătar durează mai mult timp. Temperatura durează mai mult. Prin urmare, sunt utilizate mai ales pentru grill indirect și afumare. Pentru a permite o recoacere rapidă cu un timp de ardere îndelungat, brichete la grătar pot fi, de asemenea, amestecate cu cărbune pentru a combina avantajele ambelor.

Folosirea gratarului

Incepand de la aprinderea focului, este bine să fiți in siguranta și să folosiți mănuși. Cu mănuși de grătar, precum cele de la LANDMANN, puteți fi sigur că mâinile dvs. sunt protejate. Nu numai că mănușile protejează împotriva cărbunilor fierbinți și a altor surse de căldură atunci când faceti un grătar, dar îți oferă, de asemenea, suficientă capacitate de a va descurca si cu instumentele pentru grătar.

Manusi din piele pentru gratar LANDMANN

Mănușile din piele pentru gratar de la Landmann, confecționate din piele robustă despărțită la exterior și confecționate din piele moale la interior, sunt caracterizate printro priza excelenta și o rezistență ridicată la căldură. Manșetele extra-lungi protejează, de asemenea, de scânteile zburătoare.

Sursa landmann.com.

Adauga un comentariu