Noul tiller Mercury pentru motoare din gama 40-115CP

Verviers, BEL (20 ianuarie 2020) – Mercury Marine a anunțat un produs nou, inovativ, care îmbunătățește experiența de a controla o barcă folosind mânerul tip tiller. Noul tiller este compatibil cu motoarele termice Mercury în patru timpi din gama de 40 – 115 cai putere.

Noul tiller Mercury raspunde cerintelor clientilor

Procesul de dezvoltare a noului tiller vine ca urmare a feedback-ului venit de la posesorii de motoare din gama respectiva. “Cercetările noastre extinse au arătat că posesorii de ambarcatiuni sunt în căutarea unor caracteristici avansate pentru personalizarea setarilor de control a manerului, corespondente nevoilor individuale. Drept urmare, Mercury a dezvoltat un maner mai ergonomic, confortabil, receptiv și adaptativ pentru a îmbunătăți experiențele nautice. Noul produs este mult mai mult decât un mâner confortabil – este un sistem de control de ultimă generație pentru motor”, a declarat managerul Mercury Associate Category, Kevin Hockerman.

Cele mai multe optiuni de setare de pe piata

Noul mâner Mercury oferă cele mai multe optiuni de setare de pe piață. Această flexibilitate permite posesorului să opereze confortabil motorul, indiferent de preferințele mâinii folosite la pilotare. Tillerul de 40-115 CP este singurul de pe piață cu capacitatea nu numai de a muta schimbatorul mânerulului de o parte pe alta, ci și de a inversa directia de rotație a mansonului de control al accelerației în funcție de preferințe. Mânerul tillerului beneficiaza de ajustări laterale de până la 18 grade port și tribord din centru. De asemenea, se poate regla unghiul vertical al mânerului printr-un sistem de blocare automată a înclinarii sau sistem de reglare fina a unghiului de inclinare.

Noul tiller Mercury

Aceste reglaje, împreună cu proiectarea altor puncte de atingere și comenzi, lucrează împreună pentru a oferi cel mai personalizabil sistem de comenzi al direcției și accelerației care se ajustează la proporțiile și poziționarea corpului pilotului.

Mercury Troll Control

Inovațiile aduse de acest mâner tip tiller nu se opresc la ergonomie. Tillerul pentru motoare termice de 40-115 CP vine cu dotarea standard Mercury Troll Control, care permite utilizatorului să formeze viteze de trolling precise prtintr-o simpla apăsare de buton pentru a crește sau a scădea incremental viteza la intervale de 10 rpm (in conditiile in care competiția oferă intervale de minim 50 rpm).

Un tiller cu afisaj integrat

O noutate pentru mânerele Mercury este un display integrat, care afiseaza avertizări vizuale și sonore pentru nivelul de ulei al motorului, temperatură, malfunctionari electrice si de alta natura minora sau dacă lanțul de siguranță al pilotului este deconectat. De asementea, primul manson cu încălzire pentru maner de pe piata, care oferă trei niveluri de căldură pentru condițiile meteo de vreme rece, este vandut ca accesoriu optional.

Noul tiller este compatibil cu familia de motoare Mercury EFI în patru timpi de 40‑60 cai putere fabricate începând cu 2006 și cu familia de motoare EFI în patru timpi de 80‑115 cai putere fabricate începând cu 2014.

Articol preluat de pe mercurymarine.com.

Adauga un comentariu