ZEISS DTI 3/35

Zeiss DTI 3/35 prima camera cu termoviziune de la Zeiss

ZEISS a lansat prima cameră cu termoviziune: ZEISS DTI 3/35. Este special dezvoltata pentru vânătoare și oferă imagini extrem de detaliate, permițând vânătorilor să identifice in mod fiabil vanatul.

Vânătoarea pe timp de noapte înseamnă întâlniri intensive cu natura.

Cele mai incitante momente de vânătoare apar adesea după apusul soarelui – când umbrele nopții oferă camuflaj natural al jocului.

Contururile devin neclare. Instinctele sunt trezite, sunetele și mirosurile sunt percepute mai clar. Fiecare zgomot, oricât de subtil ar fi, provoacă un plus de adrenalină. Tensiunea crește. Mulți vânători sunt cuprinși de fiorul goanei – mai ales atunci când un mistreț iese în vedere. În același timp, identificarea corectă a vanatului poate fi o provocare, întrucât trăsăturile distinctive specifice fiecărei specii nu sunt clar vizibile în întuneric. Purceii de mistreț rămân uneori ascunși în vegetație.

Noua cameră cu termoviziune DTI 3/35 de la ZEISS realizează ceea ce pare imposibil: vede detalii care rămân ascunse ochiului uman. Acest lucru face ca vânătoarea pe timp de noapte să fie și mai fascinantă și simultan crește șansele de succes. Indiferent dacă este vorba de observarea și urmărirea vanatului sau pentru o identificare mai rapidă și mai precisă – tehnologia inovatoare oferă vânătorilor un avantaj considerabil în pădure și pe câmpuri noaptea. Sursele de căldură pot fi, de asemenea, detectate în mod fiabil pe distanțe mari și pe suprafețe mari.

Zeiss DTI 3/35 incorporeaza conceptul inovator ErgoControl

Urmărirea pe timp de noapte necesită un nivel ridicat de concentrare de la vânător. Unde să plasați următorul pas pentru a face cât mai puțin zgomot posibil, fără a vedea pământul. Identificarea următorului copac sau tufiș care este potrivit pentru a fi folosit ca acoperire. Pentru a face acest lucru este nevoie de mult efort și concentrare. Ultimul lucru de care are nevoie un vânător este o distragere suplimentară cauzată de echipament. De exemplu, dacă apăsați un buton greșit al camerei dvs. cu imagini termice poate însemna să pierdeți câteva secunde de oportunitate și posibil să pierdeți șansa de a avea succes.

Zeiss DTI 3/35 ErgoControl

Prin urmare, amplasamentul in format triunghiular al butoanelor camerei ZEISS DTI 3/35, combinat cu o formă distinctivă a butonului asigură funcționarea intuitivă a dispozitivului. Indiferent dacă sunteți în întuneric complet sau purtați mănuși.

ZEISS DTI 3/35 maximizează succesul la vânătoare

Expertiza rezultata din decenii petrecute la perfecționarea vânătorii în întuneric și noaptea este acum concentrată în prima cameră cu imagini termice. ZEISS DTI 3/35 oferă experiențe unice de vânătoare și momente de neuitat, chiar și în cele mai nefavorabile condiții de iluminare. Designul său ergonomic și dispunerea inteligentă a butoanelor de comandă fac ca dispozitivul să fie extrem de ușor de manevrat și funcționarea sa să fie extrem de intuitivă.

Camera cu termoviziune ZEISS DTI 3/35

Afișajul HD LCOS de înaltă rezoluție oferă imagini detaliate – chiar și în întuneric total. Puteti transfera date de la camera direct pe un smartphone folosind WiFi și aplicația ZEISS Hunting. Puteți înregistra experiențele dvs. de vânătoare sau vizualiza live-stream. Ca urmare, dispozitivul deschide o lume complet nouă a vânătorii pentru utilizator!

Specialistul condițiilor de iluminare dificile

ZEISS face progrese în lumea opticii de peste 170 de ani și joacă un rol de pionierat în multe privințe – inclusiv în vânătoare și mai ales in domeniul observării în condiții dificile de iluminare. De exemplu, ZEISS a fost nu numai prima companie care a introdus o lunetă cu mărire reglabilă și iluminare reticulară atașabilă (1921), dar a jucat și un rol de lider în dezvoltarea unui reticul iluminat potrivit pentru amurg (1990).

Zeiss pionier lumea opticii

ZEISS Diavari a fost prima lunetă de acest tip care a inclus LED-uri care strălucesc lateral în reticulul de sticlă. Invenția acoperirilor antireflex de către profesorul Smakula (1935). Introducerea modelelor Victory Varipoint cu un punct roșu iluminat revoluționar pentru utilizare zi și noapte (1998). Luneta și binoclul HT (2012) cu o transmisie revoluționară de lumină de 95%. Acestea sunt doar câteva dintre etapele tehnologice pe care ZEISS le-a atins de-a lungul istoriei sale îndelungate, care a revoluționat observarea flexibilă, zi și noapte.

Cu Victory NV 5,6 x 62, ZEISS a reușit să creeze un alt produs impresionant. Cele mai recente tuburi de intensificare a imaginii folosesc cantitatea minimă de lumină disponibilă pentru a face vanatul observat să pară de 20.000 de ori mai luminos.

Articol preluat de pe zeiss.com.

Adauga un comentariu