articole vanatoare

10 recomandari de cadouri de Craciun pentru vanatori

Tehnicile de vânătoare, de subzistență sau sportive, diferă radical. Reglementările moderne de vânătoare stabilesc unde, când și cum se desfășoară vânătoarea. Tehnicile pot varia în funcție de reglementările guvernamentale, de etica personală a unui vânător, de obiceiurile locale, de echipamentul de vânătoare și de animalul tinta. Adesea, un vânător va folosi o combinație de mai multe tehnici sau echipamente. Va recomandam mai jos cateva echipamente care ajuta la bunul mers al vanatorii si care sporesc confortul vanatorului, in special in perioada rece:

Briceag multifunctional LEATHERMAN Free K4

Leatherman K4 Negru este cel mai complex briceag multifunctional din gama Free. Briceagul este dotat cu o lama combo zimtata/dreapta foarte ascutita si un arsenal de functii foarte usor de folosit chiar si cu o singura mana.

Briceag multifunctional LEATHERMAN Free K4

Binoclu BUSHNELL POWERVIEW 2

Un corp din metal este noul design PowerView 2 și nu a fost oferită niciodată la acest preț. Corpul complet din metal asigură rezistență și durabilitate în cele mai dure condiții, ceea ce înseamnă că nu se va sparge în frigul extrem de iarnă sau nu se va deforma în căldura intensă a verii.

Cizme vanatoare TREESCO PERCUSSION RAMBOUILLET

Cizmele de vânătoare Rambouillet Percussion Full-Zip sunt practice, confortabile și de mare valoare in teren. Acestea au fost fabricate cu cauciuc natural 100% și au fost proiectate cu un fermoar pe lungime întreagă, astfel încât să le puteți pune scoate din picior foarte ușor.

echipamente pentru vanatoare - Cizme vanatoare TREESCO PERCUSSION RAMBOUILLET

Costum vanatoare JAHTI JAKT VERDE ROSTO PREMIUM

Costum de vanatoare extrem de usor, durabil si silentios. Este waterproof, windproof si breathable datorita membranei Air-Tex, iar tehnologia Scentech, cu ajutorul caruia este fabricat, izoleaza mirosul uman.Costumul asigura confortul necesar pentru vanatoarea in orice conditii.

Echipamente pentru vanatoare - Costum vanatoare JAHTI JAKT VERDE ROSTO PREMIUM

Luneta BUSHNELL FORGE 2-16X50 G4I ULTRA SFP/34MM

Luneta BUSHNELL FORGE 2-16X50 G4I ULTRA SFP/34MM – face parte din gama de echipamente de vanatoare dedicate distanțelor medii de ochire, cu reticul iluminat German 4, acoperiri pentru imagini luminoase și clare, tub de 34mm.

Echipamente pentru vanatoare - Luneta BUSHNELL FORGE 2-16X50 G4I ULTRA SFP/34MM

Adapost de vanatoare pentru rata/gasca CAMO

Adăpostul Blind face parte din gama de echipamente de vanatoare foarte uşoare, pe cadru de aluminiu, pliabil pentru economia spaţiului la transport, curele pentru ajustare, fixare şi transport.

Echipamente pentru vanatoare - Adapost de vanatoare pentru rata/gasca CAMO

Camera pentru vanatoare Bushnell Dual Core No Glow cu 30 megapixeli

Bushnell Dual Core No Glow – Tehnologia CORE™ Dual Sensor (DS) vă oferă doi senzori de imagine – unul optimizat pentru imagini mai clare și mai bogate în timpul zilei și altul optimizat pentru imagini cu iluminare consistentă și suplimentară pe timp de noapte.

Camera pentru vanatoare Bushnell Dual Core No Glow cu 30 megapixeli

Imagini de înaltă calitate zi sau noapte – senzori duali (DS) pentru imagini mai clare, mai bogate în timpul zilei și contrast mai mare, imagini mai detaliate pe timp de noapte.

– 80 ft. Night Range – Imagini nocturne cu contrast ridicat.

– Rezistent la intemperii și robust – Construit pentru a rezista căldurii, frigului, dinților și ghearelor pe care Mama Natură le aruncă asupra sa.

– Fără strălucire – Aproape invizibilă pentru ochiul uman, fără lumină emisă în timpul fotografierii și a filmării, făcându-l excelent pentru utilizările sălbatice și securitate.

– Majoritatea camerelor de urmărire folosesc un singur senzor de imagine pentru a captura imagini 24 de ore pe zi. Tehnologia CORE Dual Sensor (DS) vă oferă doi senzori de imagine unul optimizat pentru imagini mai clare și mai bogate în timpul zilei și altul optimizat pentru imagini cu iluminare consistentă și suplimentară pe timp de noapte.

Sistem monitorizare GPS pentru caini GARMIN ATEMOS 100+K5

Atemos 100 este un sistem nou de urmărire în teren a câinilor de vânătoare pentru controlul lor şi pentru a pute fi găsiţi cu uşurinţă. Poate urmări până la 20 de câini cu dispozitive Atemos, pe o rază de până la 10 km, cu o rată de actualizare a datelor de până la 5 secunde pentru un feedback imediat privind locația și activitatea câinelui dvs.

Sistem monitorizare GPS pentru caini GARMIN ATEMOS 100+K5

Ceas outdoor GARMIN INSTINCT GPS GRAPHITE

Ceas solid cu GPS, construit să reziste în cele mai dure medii. Realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă. Compatibilitatea cu busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric plus sistemele multiple globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) vă ajută să monitorizaţi medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului.

Ceas outdoor GARMIN INSTINCT GPS GRAPHITE

Maceta Herbertz cu lama de otel de 46 cm, fabricate cu teaca din material textil si maner din lemn

Maceta Herbertz 150745 are lama realizata din otel inoxidabil si manerul robust din lemn. Lama din otel este lunga de 46cm si este innegrita termic pentru a opri reflexia luminii si a rezista mai bine la umezeala.

Maceta Herbertz

Adauga un comentariu