Lowrance Ghost

Lowrance Ghost – o stafie care nu sperie pestii

De ani buni, posesorii de echipament Lowrance au sugerat fabricarea un motor de trolling care să se poată conecta la sonarele lor, construit de acelasi producator, dedicat. Anul acesta Lowrance livreaza!

Lowrance GHOST este prima serie de motoare de trolling produse de Lowrance – ceea ce este un lucru bun. Construit de la zero, o oportunitate unică de a examina cu atenție fiabilitatea, silentiozitatea, eficiența și aspectul motorului. Pentru a obține calitatea necesara, Lowrance a construit motorul exclusiv cu mijloace proprii. Acest lucru a rezultat în producerea unui motor de trolling care oferă, pe langa alte beneficii, cea mai mare putere, cea mai mare eficiență și cea mai silentioasa performanță, ceea ce face să fie distractiv de utilizat și compatibil cu aproape orice barcă.

Lowrance Ghost

Lowrance Ghost – Proiectat sa dureze

Inginerii Lowrance au început prin evaluarea comparativă a competiției pentru a ști unde pot aduce plus valoare si ce alte nevoi au pescarii de competitie, cei care le utilizeaza cel mai mult. Apoi au pornit de la zero pentru a construit motorul de trolling care atinge standardele impuse de piata.

A urmat o perioada de teste de laborator pentru a identifica problemele potențiale și o perioada de teste propriu zise executate de pescari experimentați. Acestia au testat motorul în lumea reală și l-au spus să ruleze din greu. Mii de ore de navigație înregistrate confirma că acest motor vă va aduce mulți ani de performanță fără probleme, fapt susținut de garanția de 3 ani și garanția pe viață pe arborele compozit inferior.

Lowrance GHOST Brushless Propulsion

Combinația de fabricație cu precizie, materiale premium, design echilibrat, motor brushless și proiectare avansată a elicei care nu se incurca în vegetatia submersa asigură fiabilitate, silentiozitate si putere, cu o eficiență de rulare îndelungată.

Motorul are o durabilitate crescuta datorita ca este unul brushless. Performanță silentioasa obținută cu piese prelucrate cu precizie și design echilibrat. Motorul ofera cu 25% mai multă putere de propulsie si cu 60% mai mult timp de funcționare fata de motoarele traditionale de pana acum. Lowrance Ghost cântărește cu 6 livre mai puțin decât motoarele de 36v ale competitiei. Compatibilitatea sistemului de 24 sau 36 volți permite upgrade de acumulatori și încărcătoare.

Lowrance GHOST – tăcut ca o stafie

Scopul principal al unui motor de trolling de calitate este sa va permita sa va apropiați în mod silentios de locul de pescuit fără a alerta pestii.

Motoarele brushless de pe piata sunt de 1,7 ori mai galagioase decat LOWRANCE GHOST. Comparativ, motorul este cu 7db mai silentios decât motoarele brushless pe care le auziți în mod curent (de exemplu: aspiratoare sau mașini de tuns iarba). Operarea silentioasa a motorului poate fi cel mai bine descrisa într-un cuvânt: „inperceptibil”.

Iată câteva dintre declaratiile testerilor motorului Ghost:

„Barca se mișca, dar nu puteam auzi nimic, așa că m-am aplecat să verific că elicea se învârte.”

„Am realizat rapid ca acesta este cel mai silentios motor de trolling pe care l-am folosit vreodată.”

„ Motorul s-a comportat bine, este suficient de puternic și nu-mi vine sa cred cât este de silentios.”

Lowrance Ghost – performanta Superioara

Performanță la 36V

Cu o putere de 120 livre este cel mai puternice motor trolling de pe piață, oferind cel mai lung timp de rulare. Dacă doriți cel mai lung timp de rulare posibil, acest motor este cea mai buna optiune pentru dvs. Cea mai rapidă viteză a sa este cu 0.4 mph mai mare decât varianta de 24V. Cea mai rapida accelerare, cu 2,8 secunde mai rapid într-o cursa de 10 yarzi decât varianta de 24V.

Performanță la 24V

În aceast varianta motorul are o putere de 97 livre. Comparand varianta Ghost de 24v brushless cu motoarele brushless de 36V ale competitiei observam ca motorul atinge aceeași viteza maxima, este cu o secunda mai rapid într-o cursa de 10 yarzi iar durata de rulare este aceeași. Montat pe cele mai des utilizate bărci cu mărimi de 17-19’ acest motor pur și simplu va “zbura” pe apa. Dacă doriți performanța acumulatorilor de 36V, tot ce aveți de făcut este sa adăugați un acumulator suplimentar.

Ancorarea pe punctele GPS este in standard

Sonarele HDS LIVE, Carbon și Elite-Ti2 asigură pe ecranul tactil controlul motorului de trolling GHOST, direct prin rețeaua NMEA 2000.

Sistem sonar Plug-and-Play

Sistemul cu sonda de sonar interschimbabila permite pescarului să aleagă cu ușurință tehnologia sonar printr-un con integrat al traductorului ușor de instalat. Toate motoarele se livrează cu un traductor HDI. Sonarul suporta upgrade la Active Imaging 3-in-1 cu CHIRP, Side Scan și DownScan Imaging.

Directie Fly-By-Wire

Un control instantaneu și lin oferă modelului LOWRANCE GHOST senzația unui motor cu cablu, dar fără cablurile mecanice care se uzează în timp. Rezultatul este un motor direcționat rapid și silentios, care este pilotat cu usurinta si placere.

Cablul pedalei de picior este fixat pe suport cu agrafe robuste care-l imobilizeaza, prevenind mișcarea sa inconvenienta pe punte.

Pedala de picior

Pedala de picior

Acces rapid la taste configurabile

Indiferent de marca motorului pe care l-au folosit anterior, pescarii se vor obisnui rapid cu pedala confortabila a motorului GHOST, care faciliteaza mutarea comutatorul pe aceeași parte a pedalei pe care o foloseau pe modelul anterior.

Apasarea accidentala a butoanelor este prevenita prin integrarea butoanelor din baza pedalei în zona folosită de partea superioara a talpei piciorului, care este mai puțin probabil să fie apăsata din greșeală.

Tastele configurabile de acces rapid sunt setate cu ușurință pentru a salva puncte de traseu personalizate și chiar pentru controlul Power Poles.

Butoanele de mod au lumină LED și un semnal sonor pentru a oferi feedback atunci când oricare dintre moduri este activat.

Indicatorul de nivel de incarcare al acumulatorului este de asemenea inclus.

Ancorare Precisa

Experiența Lowrance în dezvoltarea performantului sitem autopilot Simrad de clasa mondială și șase ani de experiență în controlul unui motor de trolling cu GPS au facilitat construirea unui sistem de ancorare de performanța, extrem de precis.

Lowrance Ghost – Sistem de montare

Sistemul de montare Breakaway la 360° este proiectat pentru a reduce impactul și se va realinia automat odată ce structura de impact a fost eliminata. – Cizma compozita cu garanție pe viață este, de asemenea flexibila, pentru a absorbi impactul. Bara de stabilizare integrată reduce clatinarea când navigati pe ape agitate.

Sistemul de depozitare si lansare

Cablul ergonomic împletit de tragere și ghidare din oțel inoxidabil reduce greutatea la ridicare nu se va rupe ca franghiile din nylon.

Lowrance Ghost

Dual Assist Gas Spring

Mai ușor de lansat la apa și de depozitat decât orice alt motor cu trolling, Ghost are un sistem de asistare pe gaz cu acțiune dublă pentru a ajuta la împingerea motorului trolling de pe punte pentru lansare. De asemenea, amortizează motorul și il aliniază automat atunci când este așezat pe suport fără a fi nevoie să fie acționat din pedala.

Motorul electric Lowrance GHOST 47” a fost lansat pe piața în Octombrie 2019. Variantele de 52” și 60” vor fi de asemenea disponibile în prima parte a anului 2020.

Adauga un comentariu