Infrasauna

Infrasauna – beneficiile folosirii unei saune cu infrarosii

Există o mulțime de avantaje derivate din utilizarea unei saune cu infraroșii și este posibil să aveți beneficii dincolo de cele enumerate mai jos. Cercetările arată că saunele pot ajuta cu o mulțime de afecțiuni cronice, cum ar fi artrita, fibromialgia și sindromul de oboseală cronică. O infrasauna va poate ajuta chiar si să va detoxifiati și sa scăpați de anumite dependențe.

saune cu infrarosii

Este important să folositi infrasauna în mod responsabil, începând cu ședințe scurte, hidratandu-va înainte și după sesiune și, în general, acordând atenție indiciilor pe care vi le oferă corpul dvs.. Când faceți acest lucru, sauna dvs. poate oferi beneficii majore pentru sănătate. Din multele beneficii oferite de saunele cu infraroșii cel mai important este, probabil, detoxifierea în siguranta si în mod regulat.

Rețineți că sauna cu infrarosii nu trebuie folosită în timpul sarcinii.

Iata câteva dintre beneficiile pe care le puteti observat imediat ce începeti sa folositi o infrasauna

Infrasauna

Imbunatatirea circulatiei sanguine

Efectele folosirii unei saune cu infrarosii sunt evident incă de la primele ședințe de folosire. Unfrasaunele stimulează fluxul sanguin și scad inflamațiile. Veți simțiți îmbunătățirea circulației dvs. imediat și, implicit, va veți simți energizat, plin de viața, cu o putere de concentrare marita si claritate în gândire.

Infrasauna ajuta la detoxifierea rapida

Transpirația este cea mai bună metodă de detoxifiere și purificare. Este una dintre cele mai rapide și puternice metode ale corpului nostru de a elimina toxinele. Infrasauna vă ajută să vă detoxifiați de aproximativ 7 ori mai repede decât saunele tradiționale. Lumina infraroșie pătrunde mai adânc în corp, ajutându-vă să eliminati mai multe toxine decât, de exemplu, cele eliminate în timpul unei sedinte cardio.

Relaxare mentala

Sauna cu infraroșii poate devenit locul dvs. preferat de meditatie și relaxare mentala. O sauna amenajata corespunzător, cu un sistem de sunet adecvat și o iluminare corespunzatoare, poate, pe lângă beneficiile enumerate mai sus, sa constitue spațiul dvs. preferat de detasare temporara de agitatia cotidiana în care sa va regasiti tonusul mental.

Relaxare musculara

Dacă sunteți adeptul antrenamentelor fitness intense puteți ameliora febra și durerile musculare aferente cu ajutorul unei saune cu infraroșii. Câteva ședințe de saună pe săptămână va pot chiar ajuta la relaxarea muschilor oculari. Căldura ajută la relaxarea mușchilor și crește circulația, ceea ce reduce inflamația. Căldura ajută, de asemenea, la eliberarea de endorfine, substanțele chimice naturale ale organismului care ofera senzația de bunastare.

Infrasauna Mountfield Lily 2 pentru 2 persoane

O epiderma curata si stralucitoare

Din punct de vedere estetic cel mai bun rezultat este o piele sanatoasa si stralucitoare. O sedinta de sauna este echivalentul unui tratament cosmetic. Piele dumneavoastra va fi purificata, neteda si radiind de sanatate.

Adauga un comentariu