Lowrance anunta noua serie de sonare HOOK Reveal

Tulsa, Oklahoma – Lowrance®, lider mondial în domeniul electronicelor de pescuit din 1957, a anunțat lansarea seriei de sonare HOOK Reveal, ce mai recent sonar din gama HOOK.

Noul HOOK Reveal face pescuitul mai ușor, oferind performanțe puternice cu instrumente dovedite de găsire a peștilor, incluzand, Autotuning Sonar, SideScan si DownScan Imaging™ si noutatea FishReveal™, care face peștele mai usor de observat prin combinarea avantajelor sonarului Lowrance CHIRP si DownScan Imaging™ pe un singur ecran. Indiferent daca pescuiti în ape familiare sau necunoscute, sonarul gasește cele mai bune zone de pescuit cu ajutorul hartilor incorporate sau cartografiaza ape necunoscute, în timp real, cu Genesis Live.

HOOK Reveal adauga un nou nivel de performanta în gasirea de peste la seria HOOK. Suntem siguri ca functiile inovatoare, precum FishReveal si Genesis Live vor ajuta pescarii care folosesc noul HOOK Reveal sa aiba mai mult succes pe apa.”– Knut Frostad, CEO, Navico.

Lowrance HOOK Reveal

Caracteristici HOOK Reveal

Disponibil în variantele de 9, 7 și 5 inch, HOOK Reveal include una dintre cele mai populare caracteristici ale Lowrance, FishReveal™ si solutia sa de cartografiere în timp real, Genesis Live.

Pescarii vor avea mai mult timp sa vada pestele cu FishReveal, care combina pe un ecran separarea tintelor oferita de Lowrance CHIRP și imaginile de înalta rezolutie ale structurii piscicole din DownScan Imaging™.

Genesis Live ofera pescarilor optiunea de a crea harti de contur personalizate de 15cm ale apelor locale sau necunoscute, în timp real, pe ecranul afișajelor HOOK Reveal. Hartile Genesis Live pot fi, de asemenea, create si salvate pe plottere GPS care nu incorporeaza functia de cartografiere plasând o cartela microSD goala în slotul pentru card.

noua serie de sonare HOOK Reveal

O interfata simpla si tehnologia HOOK exclusiva Autotuning Sonar, fac ca noua serie sa fie usor de utilizat. Pescarii vor petrece mai mult timp la pescuit si mai putin timp programand setarile sonarului, datorită thenolofiei Autotuning Sonar care ofera cea mai buna imagine de fiecare data prin ajustarea automata a setarilor pe masura ce conditiile de pescuit se schimba.

Indiferent daca pescuiești pe un lac local sau o apa necunoscută, HOOK Reveal faciliteaza identificarea zonelor cheie de pescuit precum praguri, gropi si santuri, cu ajutorul hartii de pescuit incorporata, C-MAP US Inland, care ofera informatii detaliate, cu contururi de 30,5cm pentru aproape 4.000 de lacuri. Actualizarile optionale ale diagramelor includ C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® și multe altele.

Lowrance Hook

Alegeti combinatia cea mai potrivita pentru dvs

Cu HOOK Reveal, pescarii pot alege combinația preferata dintre dimensiunea afisajului, tipul de sonar si de navigare oferite de combo-urile de traductoare si cartografere TripleShot (High CHIRP, SideScan si DownScan Imaging™), SplitShot (High CHIRP și DownScan Imaging™) sau simple plottere GPS fara functii de cartografiere.

Noua serie Hook Reveal a fost lansat deja pe piata din Statele Unite ale Americii la sfarsitul lunii Decembrie 2019 si este disponibil si la HobbyMall.ro.

Articol preluat de pe www.lowrance.com.

Adauga un comentariu