Honda Miimo

Faceti cunostinta cu Miimo, robotul de tuns gazon de la Honda.

Miimo taie automat gazonul dvs. cu precizie computerizată, rezultând o peluză perfect îngrijită, astfel încât fiecare fir de iarbă să fie întotdeauna bine îngrijit și sănătos. Datorita ajutorului dvs. robotizat, veți avea mai mult timp liber pentru a face tot ce doriți.

Miimo este un robot complet personalizabil in functie de curtea și stilul tău de viață. Este silentios și eficient, menținând peluza îngrijită zi de zi.

Honda Miimo

Senzorii avansați ai lui Miimo lucrează împreună pentru a oferi o conștientizare la 360​​°. Detectează cu ușurință de copaci, clădiri, paturi de flori și chiar elemente de apă. Și detectează orice mișcare de ridicare sau de înclinare – oprind lamele în mod automat.

robot autonom de tuns iarba

Miimo folosește un microcomputer, cronometru și senzori pentru a executa o tăiere automată, precisă, nesupravegheată a ierbii. Doar spune-i când și unde să tundă și va face restul muncii pentru dvs. Iar când bateria se descarcă, se întoarce automat la stația de încărcare.

Miimo la stația de încărcare.

Senzorii inteligenți 360 de grade ai lui Miimo detectează instantaneu contactul cu orice obstacol din calea sa. Se va întoarce automat și va merge într-o altă direcție, ajutând la păstrarea în siguranță a robotului și a împrejurimilor sale.

HONDA Miimo

Îngrijorat de furt? Honda s-a gândit și la asta. Dacă cineva îl ridica pe Miimo, acesta declanșează automat o alarmă. Robotul se blochează și când este ridicat, deci nu poate fi utilizat până nu introduceți codul PIN personalizat.

Miimo – robotică care funcționează pentru dvs. numai de la Honda

Miimo a fost adus la viață cu pasiunea de decenii a Honda pentru inovație, tehnologie, robotică și inginerie. Experienta Honda de peste 20 de ani in domeniunl roboticii, a condus la o tehnologie inovatoare care rezolva o multime de probleme fara a necesita munca fizica.

Miimo incorporeza aproape 70 de ani de inovație Honda și este construit la standardele Honda pe care le apreciați și in care aveți incredere.

Toate caracteristicile robotului de tuns gazon se combină pentru a vă face experiența mai ușoară, plăcută și fără probleme – permițându-vă să vă planificați cum să vă petreceți timpul liber castigat.

Articol preluat de pe https://powerequipment.honda.com.

Adauga un comentariu