Tohatsu MFS140A

Noul motor Tohatsu MFS140 de 140 cai putere

Fiind cel mai vechi producător japonez de motoare outboard, Tohatsu Corporation continuă să ofere motoare inovative care sunt atât durabile, cât și ușoare. Recent introdus pe piata in Aprile motorul MFS140 a fost dezvoltat din gama de succes Tohatsu mid-range MFS75-115.

Noul motor MFS140 a fost proiectat pe baza filozofiei tehnice a Tohatsu Corporation, „Simpliq Technology”, care își propune să creeze motoare outboard ușor de utilizat și de înaltă calitate. „Credem că MFS140 vă va îndeplini așteptările și vă va oferi o experiență uimitoare de plimbare cu barca”, a declarat Isami Hyuga, președintele Tohatsu Corporation.

Noul motor MFS140

Colectorul de evacuare performant 4-2-1 performant unic în industrie a fost proiectat pentru a maximiza cuplul și performanța de accelerație. Cel mai bun raport de cuplu / capacitate cilindrica din clasă creează performanțe excelente pentru toate stilurile de ambarcatiuni, de la cele ușoare la cele cu greutate mare, pentru agrement sau utilizare comercială. În anumite aplicații pentru ambarcațiuni, MFS140A va funcționa în mod similar în comparație cu motoarele outboard mai grele de 150 de cai, care cântăresc cu 45 kg mai mult.

Noul motor Tohatsu MFS140

Proiectat cu tehnologia Simpliq™, motorul Tohatsu MFS140A are un design SOHC-4V. Bujiile sunt amplasate strategic în centrul fiecărei camere de ardere pentru o combustie cât mai eficientă cu conducere optimă a căldurii, ceea ce are ca rezultat o funcționare puternică și un consum redus de combustibil.

Cu un design dinamic și detalii sofisticate, Tohatsu MFS140 oferă cuplu remarcabil, durabilitate crescută, greutate optimizată și funcționare lină, cea mai nouă gamă de modele oferind performanțe de top pe care le puteți experimenta doar cu Tohatsu.

Caracteristicile standard ale motorului Tohatsu MFS140 includ:

• Sistem de ralanti variabil pentru a regla rotatiile pe minut de ralanti de la 650 la 850, în trepte de 50 RPM, pentru un control mai bun
• Raportul de transmisie scăzut (2,08: 1) oferă un cuplu redus și performanțe mai bune
• Sistem de spălare cu apă dulce conceput pentru a facilita curatarea de rutină
• Alternator de mare putere de 41 amperi.

Tohatsu MFS140

Motorul Tohatsu MFSA140 este disponibil fie în alb (Beluga White), fie în albastru acvamarin (Aqua Marine Blue).

Sursa articolului https://www.tohatsu.com.

Adauga un comentariu