Luneta Kahles K318i

Luneta Kahles K318i – 0 adevarata capodopera inginereasca

Kahles K318i – perfectiunea ambalata intr-o carcasa ultrascurta.

Pentru a atinge cele mai înalte standarde de performanță, în ciuda designului scurt, a fost nevoie de mulți ani de dezvoltare și de cele mai noi tehnologii. De exemplu, sistemul complex de lentile, utilizarea unor tipuri speciale de sticlă sau tehnologia inovatoare de gravare, care este necesară pentru a oferi reticule iluminate precise în FFP conform standardelor Kahles. Astfel, sistemul optic cu câmpul său larg de vedere și imaginea strălucitoare, excepțională, cu contrast ridicat, stabilește noi standarde pentru lunetele ultrascurte.

Kahles K318i are un design fiabil si robust

Designul robust al lunetei Kahles K318i, cu intervalul său practic de mărire, a fost dezvoltat pentru utilizare tactică și distanțe lungi. Este destinat să ajute trăgătorii ambițioși să atingă performanțe record. Clicurile clar definite, precise, împreună cu acuratețea excepțională de repetare oferă cea mai mare precizie și fiabilitate.

Dispunerea exclusivă Kahles a elementelor de operare cu roata paralax integrată în turela de elevație, permite o manevrare ușoară. Toate elementele de operare asigură o aderență maximă și pot fi folosite confortabil cu mănuși. Informațiile esențiale de pe turele se pot citi clar din poziția de vizare. Iar domeniul mare de reglare oferă suficientă rezervă pentru fiecare situație. În consecință, la competiții, trăgătorul se poate concentra pe deplin asupra lucrurilor esențiale.

Luneta Kahles K318i

Sistemul brevetat TWIST GUARD

Sistemul inovator, brevetat, TWIST GUARD, cu capacul său care se rotește liber, previne în mod fiabil mișcarea accidentală a ajustarii de compensatie a vantului. Această soluție simplă nu protejează doar setarea Windage de mișcare accidentală, ci permite și trăgătorului o manipulare rapidă și nestingherită a acesteia, fără a fi nevoie de „blocare” și „deblocare”.

Kahles K318i

Cheia Allen hexagonală pentru tunare fina, incorporeaza toate acele mici detalii practice. Este găzduita în capacul unității de iluminare și, prin urmare, este întotdeauna disponibila. Prin urmare, unitatea de iluminare poate fi deschisă cu ușurință fără a fi necesar nici un alt instrument.

Sursa articolului https://www.kahles.at.

Adauga un comentariu