generator invertor Konner&Sohnen

Un generator invertor este cea mai bună soluție pentru uz casnic

Cu ajutorul unui generator invertor vă puteți încărca laptopul, tableta, smartphone-ul și rămâneți conectat în locatii departe de sursa de alimentare centrală.

Generatoarele invertoare „Könner & Söhnen” TM sunt unități fiabile care generează un curent sinusoidal pur și o frecvență stabilă de 50 Hz.

Echipamentele scumpe cum ar fi un computer, laptop, unele electrocasnice: boiler, pompă, centrale, frigider și chiar lămpi LED, sunt foarte sensibile la calitatea curentului, se pot supraîncălzi și, în cele din urmă, defecta. Datorită unității electronice încorporate cu control cu microprocesor, generatorul invertor este potrivit pentru toate aparatele electrice, inclusiv cele sensibile.

Cu ajutorul unui generator invertor vă puteți încărca laptopul, tableta, smartphone-ul și rămâneți conectat în locatii departe de sursa de alimentare centrală. În plus, la sarcini reduse, un generator invertor poate economisi consumul de combustibil cu până la 50%.

Generatoarele invertoare beneficiaza de o carcasă care absoarbe zgomotul si se disting prin funcționarea lor silențioasă cu un nivel minim de zgomot LpA (7m) de 62 dB. Acestea nu creează disconfort nici proprietarului, nici celor din jur. Pot fi utilizate în siguranță pentru activități în aer liber, precum și pentru târguri sau alte evenimente publice etc.

Generator invertor Konner & Sohnen KS 2000iG S

Avantajele achizitionarii unui generator invertor Könner & Söhnen

Modelele DUAL FUEL sunt generatoare cu combustibil dual care pot funcționa atât pe benzină, cât și pe gaz. Tot ceea ce aveți nevoie pentru a conecta o butelie de gaz este inclus in pachet.
Optiunea de a conecta unitatea de automatizare (ATS).
Posibilitatea conectării în paralel a două generatoare.
Sistem ușor de pornire a motorului 3 în 1 (manetă de șoc, robinet de combustibil și pornire electrică a motorului).
Conectori: două ieșiri USB (5B / 1A, 5B / 2.1A). O priză auto de 12V pentru conectarea unei game largi de dispozitive auto – gadgeturi și încărcătoare de baterie.

Generatoarele „Könner & Söhnen” au un motor propriu fiabil și un alternator cu cu bobinare realizata 100% cupru. Aceasta este o garanție a unei funționări stabile si a performantelor pe termen lung.

Articol preluat de pe https://ks-power.de.

Adauga un comentariu