6 lucruri bine de stiut daca doriti sa achizitionati o barca

6 informatii utile inainte de a achizitiona o barca

Inainte de a vă cumpăra prima barca iata cateva informatii utile care vă vor ajuta să vă asigurați ore de distracție pe apă.

Relaxare pe apă cu familia și prietenii. Explorarea locurilor pe care nu le-ai putea vedea niciodată de pe uscat. Conectarea cu natura într-un mod cu totul nou. Partide de pescuit de neuitat. Noi activități sportive si distractive.

Navigația cu barca oferă toate acestea și multe altele. Dar înainte de a lua decizia de a cumpăra respectiva ambarcațiune, este important să vă depuneți diligența necesară și să aflați mai multe despre costurile și alte cerințe pe care le implica posesia unei ambarcațiuni.

Iată șase lucruri pe care ar trebui să le stiti înainte de a cumpara o barca

1.Ce tip de navigator sunteți.

Sunteti interesat să folositi barca pentru pescuit, wakeboarding, scufundări, relaxare la bord sau toate cele de mai sus? Veti pilota barca pe apele calme ale lacului sau veti merge în larg? Aveti de gând să plecati în croaziere pe distanțe lungi sau veti face escapade mai aproape de casă? Aveti nevoie de viteză? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să determinați ce tip de barcă este potrivit pentru dvs.

2.Aflați cât va costa barca.

Odată ce știți tipul de barca pe care sunteți interesat să îl cumpărați, puteți compara diferite mărci și modele pentru a vă face o idee despre prețul lor de achiziție. Puteți face acest lucru vizitând dealerii marini locali sau participând la un salon de ambarcațiuni, unde veți găsi diferite mărci expuse în aceeași locație. Mulți producători marini oferă, de asemenea, un instrument „construiește-mi barca” pe site-ul lor web pe care îl poți folosi pentru a face comparații de costuri. Asigurați-vă că ați căutat și prețul asigurării pentru barca.

3.Aflați unde veți ține barca

Există multe opțiuni diferite de luat în considerare, în funcție de dimensiunile ambarcatiunii. Unele sunt gratuite, cum ar fi păstrarea barcii pe o remorcă în garaj. Altele, cum ar fi depozitarea sau andocarea la un club de bărci sau un port de agrement, sunt disponibile pentru o taxă lunară. În timp ce porturile de agrement și cluburile de ambarcațiuni pot fi cele mai scumpe opțiuni, acestea oferă de obicei o scenă socială încorporată și, uneori, includ, de asemenea, acces la o piscină și alte asemenea beneficii.

4.Unde puteți folosi ambarcatiunea

Dacă intenționați să vă remorcați barca, va trebui să găsiți locația uneia sau mai multor rampe publice de lansare la apa pentru ambarcațiune în zona dvs. De obicei, puteți face acest lucru foarte usor vizitand un forum pentru pescuit sau de pe siteurile web ale diferitelor locati pentru pescuit, sau pe comunicatedepresa.ro.

5.Aflați dacă veți avea nevoie de un permis de navigație

In functie de dimensiunea si clasa ambarcatiunii dumneavoastra si de motorizare (peste 5 cai putere) s-ar putea sa fie nevoie să treceți un test pentru a obține o licență de navigație, fie să finalizați cu succes un curs de educație pentru siguranța navigatorilor. Puteti gasi mai multe informatii pe www.legalis.ro.

6.Aflați unde puteți învăța cum să pilotati noua barca în siguranță

Indiferent dacă este sau nu solicitat de lege, o clasă de educație online sau locala este o ocazie excelenta pentru a învăța regulile comportamentului apă, abilitățile de bază de navigare și ce echipament de siguranță va trebui să aveți la bordul navei dumneavoastra. Pentru a găsi cursuri în apropierea dvs., vizitați site-ul web portal.rna.ro. Verificați pe internet ofertele pentru cursuri de navigație sau cereți o recomandare dealer-ului dvs. marin.

Plimbarea cu barca este una dintre cele mai pline de satisfacții experiențe pe care le poți avea în viața ta, combinând familia, prietenii și distracția înconjurată de frumusețea uimitoare a naturii. Odată ce ți-ai făcut temele și ai o imagine completă a ceea ce implica posesia unei ambarcatiuni, este timpul să ieși pe apă și să te bucuri de ea!

Adauga un comentariu