fender FENDERTEX

Baloanele de acostare textile FENDERTEX – o scurta prezentare

Compania Safe Boat Equipment care proiectează și comercializează baloanele de acostare textile FENDERTEX, a fost înființată pe 03 februarie 2014. Bazându-se pe experiența fondatorului său și pe pasiunea acestuia pentru navigație, acest nou tip de produs emblematic este o inovație patentată. Noul fender textil oferă multe avantaje utilizatorilor săi, pasionați de plimbarile cu barca.

Astăzi, gama FENDERTEX de baloane baloane de acostare și accesorii protejează nave de la 18 la 590 de picioare. Bărci cu motor și cu vele, monococa și multicoca, de la iahturi la mega iahturi.

Designul baloanelor de acostare FENDERTEX

Designul acestui fender realizat din material textil, a fost conceput pentru a reduce spațiul necesar depozitării la bord, luând în considerare un set de specificații pentru următoarele puncte specifice:

Sa rezite la o presiune extremă și o tracțiune echivalentă sau superioară produselor similare de pe piață.
Sa aibe o greutate redusa pentru o manevrare confortabilă.
Sa ofere un aspect estetic placut si sa fie rezistent la radiatiile UV datorita folosirii materialul textil.
Sa nu se încărce cu sare.
Sa se mentina in pozitia initiala pe carena datorita formei sale ovoidale, obtinuta prin punctele de reducere ale partilor textile.
Să propună forme cilindrice, sferice și tubulare.

balon de acostare textil FENDERTEX

La conceperea acestui nou tip de fender au participat profesioniști în navigație, căpitani de vas, parteneri industriali și tehnici. Procesul a fost integrat integrat INNOTEX cu C.E.T.I (Centrul European pentru Textile Inovatoare). După 4 ani de cercetare și dezvoltare, a fost realizat un produs de calitate finită și testată permițând astfel intrarea pe piață.

Designul său tehnic și performanța sa în rezistența mecanică la presiune și tracțiune face obiectul unei cereri de brevet la nivel mondial.

Acest produs este fabricat exclusiv în Franța.

Balonlul de acostare FENDERTEX este acoperit de garantia Fendertex. În caz de problemă, contactați unul din service-urile FENDERTEX pentru a-l trimite înapoi pentru reparație.

Avantajele balonului de acostare textil FENDERTEX

Greutatea redusa

Cel mai ușor de pe piață, acest fender permite o manevrare rapidă și ușoară. Fenderul textil este de 5 ori mai usor decat un balon de acostare standard.

Economia de spatiu

Fenderul din material textil reduce aglomeratia de la bord. Odată dezumflat și rulat sau pliat, un set de fendere poate încăpea într-un portbagaj sau intr-o geantă.

Fiabilitate

Apărătoarele FENDERTEX sunt realizate din material textil vopsit în masă: substanțele chimice necesare pentru colorare sunt îndepărtate, iar consumul de apă este redus. Acest lucru permite o rezistență optimă la UV, reducând decolorarea în timp.

Balonul de acostare FENDERTEX este foarte rezistent

Tehnica sa de design patentată conferă baloanelor de acostare rezistență extremă la compresie și tragere.

Personalizabil

Baloanele de acostare FENDERTEX®, proiectate din material textil, oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, inclusiv o gamă de culori, huse și accesorii pentru fender, capacitatea de a reproduce logo-uri și numele bărcilor.

Baloanele de acostare FENDERTEX oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare

Pentru a descoperi toate aceste posibilități, se recomandă utilizarea configuratorului.

Lavabil la masina

Apărătoarele, husele și gențile FENDERTEX sunt lavabile la mașină la 40°C. Trebuie să dezumflați balonul apoi să închideți supapa și capacul de închidere. Este indicat să acoperiți inelele cu un material textil pentru a nu deteriora mașina.

lavabil la mașină la 40°C

Sursa articolului: fendertex.eu.

Adauga un comentariu