Honda iST

Sistemul de comanda si control Honda iST

Sistemul de comandă și control Honda Intelligent Shift & Throttle® (Honda iST) oferă un control excelent, si permite instalarea plug-and-play a produselor Honda Marine și a comenzilor și dispozitivelor terțe, cum ar fi Joystick-ul Optimus 360. Noua generație Honda iST oferă ceea ce caută navigatorii din ziua de azi, permițând indivizilor să integreze fără probleme componente suplimentare pentru comanda supremă personalizată.

Sistemul de comanda si control Honda iST

Sistemul de comandă și control Honda iST – caracteristici generale:

Control a până la 4 motoare și 2 posturi de control
Schimbarea vitezei și controlul accelerației fără efort
Reglarea fină a setărilor de accelerație la orice viteză
Control îmbunătățit de andocare
Capacitatea de revenire la port
Interfață de utilizator simplă, ușor de înțeles
Control de reglare cu un comutator la instalațiile cu mai multe motoare.

Honda iST va ofera controlul dorit

Honda iST include comenzi reproiectate ale clapetei de accelerație cu montare laterală și drive-by-wire. Instalațiile cu montare laterală controlează un singur motor, în timp ce noul design cu montare pe suport găzduiește până la patru motoare și două stații de control.

Toate configurațiile oferă schimbarea fără efort și controlul accelerației, cu reglaj fin al setărilor de accelerație la orice viteză, andocare îmbunătățită și capacitate de întoarcere la port. Obțineți totul într-o interfață de utilizator simplă, ușor de înțeles.

Mai multe motoare, un control puternic

Honda iST strălucește cu adevărat în instalațiile cu mai multe motoare. Oferă controlul trim-ului cu un singur comutator pe mânerul clapetei de accelerație, reducând toate motoarele simultan. De asemenea, oferă comutatoare individuale pentru reglarea fină a poziției fiecărui motor. Sincronizarea turației motorului oferă control printr-​​o singura mansa al tuturor motoarelor sincronizate.

Control, confort, siguranță și securitate cu Honda iST

Vă veți bucura de comoditatea pornirii cu butonul de apăsare și de un control îmbunătățit de andocare. Și veți aprecia caracteristicile noastre de siguranță și securitate. Acestea includ designul redundant H-CAN și NMEA 2000® cu linie dublă care protejează împotriva defecțiunilor electronice drive-by-wire, un comutator limită de înclinare și un dispozitiv de imobilizare pentru chei antifurt.

Certificarea NMEA 2000 asigură implementarea corectă a managementului rețelei și a mesageriei, împreună cu compatibilitatea securizată cu arhitectura deschisă. Oferă barcii tale atingerea magică cu comanda și controlul iST, doar de la Honda!

Honda iST

Sistemul Optimus 360 – bucuria de a naviga în mâinile tale

Complet compatibil cu tehnologia Honda iST, sistemul SeaStar Solutions® Optimus 360 Joystick adaugă o nouă dimensiune de control ambarcațiunii dumneavoastră cu motor Honda. Funcționalitatea extrem de intuitivă a joystick-ului vă permite să manevrezi automat cu precizie barca, cu schimbări minime, accelerare și mișcare a motorului. Accelerarea progresivă face ca joystick-ul să fie o extensie naturală a mâinii tale. Oferind un control rafinat la viteză redusă, Optimus 360 face ca intrarea sau ieșirea dintr-un andocare să fie ușor de făcut. Chiar și navigatorii începători pot obține rapid rezultate impresionante.

Sistemul Optimus 360 include servodirecția electronică Optimus (EPS), care facilitează direcția în timpul mersului și îmbunătățește și mai mult direcția în situații dificile. Atunci când este asociat cu sistemul de ancorare GPS SeaStar Solutions SeaStation, controlul Optimus 360 vă va menține barca în poziție și se va îndrepta prin GPS, fără a fi necesară ancora fizică. Optimus 360 poate fi combinat și cu pilotul automat inovator SeaWays SeaStar Solutions.

Sursa articolului https://marine.honda.com.

Adauga un comentariu