Finval

Ambarcatiunile Finval – barci din aluminiu durabile si performante

Condusi de dorinta de a transforma cele mai îndraznete vise în realitate, cei mai buni designeri și tehnicieni din Ucraina si-au unit fortele sub emblema Finval. Ani de studiu si experienta au contribuit astfel la proiectarea si realizarea unei game de ambarcatiuni competitive la nivel mondial.

Forta si durabilitatea

Durabilitatea si performanta îndelungata a barcilor Finval se bazeaza în primul rând pe rezistenta cadrului structural. Aceasta este cea mai complexa si mai scumpa caracteristica structurala. Cu toate acestea, constructorii de la Finval nu economisesc nici timpul si nici efortul depus în finisarea ambarcatiunilor. Pentru a se asigura ca barcile produse sunt cele mai puternice, Finval a dezvoltat un sistem unic de rezistenta care inglobeaza:

  • un profil special puternic;
  • cadrul puntii puternic dar usor;
  • chila ranforsata cu doua fete cu un profil special;
  • constructia platformei ofera o rigiditate suplimentara;
  • santina întaritade profilul initial la prova si pupa;
  • corpul ambarcatiunilor placat cu aluminiu marin, cu o grosime de 3-4 mm.

Ambarcatiunile Finval ofera navigabilitate si stabilitate

Pescuitul în orice conditii meteorologice este conceptul nostru de navigabilitate! Pentru a va deplasa confortabil la viteza mare, pe vânt si valuri puternice, trebuie doar o coca care nu este prea larga si care are o adâncime în forma de V. Cu toate acestea, o astfel de barca va fi prea grea în timpul acostarii. Navigarea si pescuitul, de asemenea, nu vor fi confortabile. In acelasi timp, crearea unei barci mai largi si cu unghiul în V al chilei mai mic va însemna ca ambarcatiunie va pierde o buna parte din navigabilitatea sa. Asadar, adevarata provocare pentru designerii Finval a fost și continua sa fie gasirea celei mai bune solutii pentru realizarea unei ambarcatiuni stabile dar și navigabile în același timp.

Ergonomie, confort si hidrodinamica

Fiecare nou model Finval este o materializare a conceptului în care fiecare centimetru patrat este bine planificat și are propriul scop. Formula de confort final poate fi împartita în trei categorii:

  • Doar materiale de calitate;
  • Componente interne;
  • Configuratii originale.

Siguranta si flotabilitate

Siguranta si flotabilitatea ambarcatiunilor Finval sunt asigurate prin umplerea tuturor scaunelor cu o spuma special realizata pentru mediu umed, de înalta calitate. Aceasta spuma ajuta la prevenirea absorbtiei apei, care este de foarte importanta atunci când functionati într-un mediu umed. Pentru a va asigura ca barca nu îsi pierde stabilitatea în starea semi-scufundata, blocurile de flotabilitate sunt asezate cât mai aproape de bord în asa fel încât sa excluda diferenta de trim atât la pupa cât si la prova.

Siguranta și flotabilitatea ambarcatiunilor Finval

Finval promoveaza o comunicare deschisa si feedback constant

În mod constant apar noi modele, zeci de îmbunatatiri în detalii, atît de importante pentru pescari și amatorii barcilor cu motor – acestea rezulta din faptul ca designerii si tehnicienii de la Finval sunt foarte pasionati de munca lor.
În Europa si CSI nu exista, probabil, nici un alt producator de barci care acorda un volum similar de atentie comunicarii cu clientii sai, sau pur si simplu amatorilor de barci cu motor.

Adauga un comentariu